Mamici de ianuarie-februarie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pai cu legea asta, vad ca numai eu si Alina suntem fericite, ca luam niste bani/bonuri. ea ca nu a lucrat niciodata, eu ca am lucrat, dar la negru, asta in ultimul an, ca asa pe cartea de munca am 4 ani lucrati.
Buna seara Monica si Denisa!!!
Ce mai faceti?
Monica si eu am avut arsuri aseara, ca am mancat la amiaz 4 felii de paine cu vinete. Si cred ca de la ceapa. Am luat un No-Spa- ca cica-s bune pt. asa ceva si am baut laptic aseara si mi-am mai revenit.
Denisa trebuia ieri sa ajung la magazinul cu mobila, dar n-am avut chef.Sambata negresit trec pe acolo, si-ti voi spune pretul.

Tocmai m-am intors dintr-o plimbare de 30 min. Nu mai stau ca ieri in casa. ies macar de 2 ori pe zi, ca altfel ma anchilozez de tot.

Acum am citit pe linkul dat de catalina. se pare ca nu mai primim nimic. .
S-a schimbat doar termenul de cotizatie, de la 10 la 12 luni. asta e!!!

poze
gio si bb Marco 30 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Giova- sa-ti fie de bine plimbarea!
Bafta simbata cu patutzul si ce mai trebuie sa iei!
Irina- sper ca ti-ai reparat tastaura, de aia nu intra sa stitzi, dar erau bine si ea si bebe!

Astery-sper ca nu te obosesti mult!
Daniela tu unde esti? Te simti mai bine azi?

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

S-au tampit ai nostrii alesi de tot! Am niste draci de cand am citit aici pe forum...Eu ce fac? Lucrez din februarie 2005 si am DPN 8 febr, dar daca nasc mai devreme???? O sa primesc doar 2 mil ca nu ajund la cele 12 luni de cotizatie??

daniela 26+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana, stai cuminte ca va fi bine, se rezolva cumva..
Vrei sa vorbim peste 1h, acuma fug la banca.

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara fetelor,

Nu va suparati pe mine ca intervin in discutiile voastre, dar obisnuiam sa va citesc inca de pe vremea cand eram graviduta de martie-aprilie; intre timp am pierdut sarcina, dar inca va citesc caci consider ca mai am multe de acumulat, iar invataminte din odiseea voastra sper ca imi vor fi de folos cat de curand.

As fi vrut doar sa va reamintesc faptul ca uneori este destul de greu sa ramaii insarcinata sau sa duci o sarcina la bun sfarsit. Asa incat, poate ca nu mai sunt asa de importante pierderea siluetei, aparitia vergeturilor sau alte modificari legate de aspectul fizic. Eu, care ma lupt de o viata cu kilogramele in plus, va declar cu mana pe inima ca as "accepta" cu seninatate inca 20 numai sa am privilegiul sa fiu cu drepturi depline in "gasca" voastra (sa ma mandresc cu o burtica de aproape 30 de saptamani, cu lucrusoarele pe care as incepe sa le cumpar pentru bebe, cu primele "falfaieli" din burtica si, mai apoi, cu loviturile zdravene pe care mi le-ar aplica).

Va rog inca o data sa nu mi-o luati in nume de rau.
Va doresc tot binele din lume si puterea de a va bucura pe deplin de perioada minunnata prin care treceti.

Barza
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

CATA, deci si tie ti-au iesit bine analizele. Chiar daca ai o infectie urinara, nu e nimic grav, stai linistita ca se rezolva si poti sa iei acum antibiotic.
GIOVA, deci nici tu nu iei nimic de la stat? Sa inteleg ca trebuia sa lucrezi ultimele 12 luni inainte de nastere, nu conteaza ca tu ai lucrat inainte cu carte de munca.
Nu va mai suparati, fetelor, bebelinii sa fie sanatosi ca ne descurcam noi!
Am vorbit cu mama si mi-a zis ca intra de luni in greva, ea e profesoara, ca asa au zis astia, pe termen nelimitat si cer demisia lui Tariceanu. Asa ca poate se schimba si legea asta, mai stiti?
Hai ca am ajuns sa facem si politica pe forum!
Eu am calcat azi o parte din lucrusoarele lui Ayan. Acum astept sa vina Gabi de la servici sa papam.
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

Buna seara burtici!!!
In sfarsit am terminat cu serviciul si am timp....mult mult..de nu stiu ce sa fac(am intrat in prenatal)
Am inceput sa ma uit dupa patut..carucioare si chiar pompa ptr san si aparatoare...ma apuca groaza...(sora-mea a nascut acum 3 zile si are rani la san) asa ca eu incerc sa-mi iau masuri de precautie
Voi ati inceput sa cumparati ceva..uleiuri..pat ,carut...???sau ce facem..asteptam sa primim bonurile pt bebe...ce poti cumpara pt bebe de 2 mil?asta inseamna ca ne obliga sa cumparam numai din magazinele care accepta bonuri?sau vor fi valabile si in magazinele pt copii..?
in fine..vom vedea..
va pupik
mergem sa mancam..
anca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ACINA, ti-am mai propus eu, nu vrei sa te muti la mine acasa? Esti asa optimista si binedispusa mereu si cred ca m-ai linisti si pe mine. Eu te-as lua acum la mine! Esti compania ideala!
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna seara burticute! Nu mai fiti asa fricoase cu nasterea asta, stiu ca nu v-a fi asa usor dar alta sansa nu avem , toate vom trece prin asta , e prea tarziu sa mai dam inapoi
Cred ca JG se plangea de "nervi " in picioare, si eu ma lupt cu asta si de obicei ma apuca seara cand stau in pat asa ca dau din picioare mai ceva ca un cal pana se calmeaza sau adorm.
Nu stiu ce se intampla cu mine ca de vre-o 2 sapt. in fiecare seara iau buda in brate...de ce or fi revenit greturile?! Si stiu sigur ca nu e de la un anumit fel de mancare , chiar daca evit sa mananc seara si beau doar lichide am aceeasi soarta ...Mai rau a fost ca s-a intamplat de vre-o 3 ori sa fiu cu masina pe autostrada si fiind pe banda din mijloc nu a avut sotul timp sa traga pe dreapta asa ca singura solutie a fost sa scot capul pe geam , urata imagine zau asa sa din masina la 90km/ora dar mai bine afara decat pe mine asta pana am reusit sa ne strecuram pe prima banda si sa tragem pe dreapta ...Eu inca i-mi mentin optimismul si ma bucur de sarcina chiar daca asta inseamna 20kg in plus,oroare de oglinda ,arsuri si multe altele...Fiti optimiste fetelor ca nu mai avem mult!

Oana 31 sapt.

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Mai fetelor la mine rasul pamantului e ca daca ma ridic din pat seara cobor in patru labe cu spatele si i-mi continui drumul tot asa ca un patruped pana ajung la dvd sau baie , depinde unde am nevoie ,e mult mai usor pt. mine din cauza durerilor de spate ...A ajuns sotul sa ma strige foca ca ma tarasc pe jos! Norocul lui ca o zice cu drag ca altfel asa taras ii sar la gat

Oana 31 sapt.

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput