Mamici de ianuarie-februarie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
Denisam spune:
Monica- scuza-ma ca ma uitat ca nu poti cascaval, de neuronulk din perioada asta, eu am ce am cu el si cu cream cheese din cauza calciului, ca stiu ca de acolo se asimileaa cel mai bine si eu nu mai iau materna, de..
Am un proiect nasol de facut, poate ma mobilizez azi sa pun toate informatiile la un loc si maine lucrez de acasa, asa pot si eu sa ma duc sa cumpar tot ce ne trebuei pt party, desi voi face un drum si cu Dragos, clar, pt cele care sunt grele.
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
toanca spune:
JG nu e nasol....e super nasol.
Mie mi-e groaza .........
Mai ales ca pana acum eram obisnuita cu un anumit salariu........
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
toanca spune:
Ma duc spre casa....;
Am o lene in mine de zile mariiiiiiii.........
Sa aveti o seara placuta si ne auzim maine.
Pupici la toate
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
acina spune:
Mda ce sa zic , astia au inebunit de tot. va dati seama ca nu poti sa cresti un copil cu banii astia . Ce nesimtiti sunt.
Anca
25+
Pozele Noastre
Burtici
alina80 spune:
Fetelor, tot e bine ca luam 2 mil. pe luna pentru bebelini. Eu oricum nu luam altceva ca nu am lucrat deloc.
Tocmai am vorbit cu tipa care mi-a facut analizele, mi-au iesit toate foarte bune, iar glicemia este chiar mica, asa ca pot sa pap dulciuri linistita.
Azi m-am cantarit, am luat 15 kg. pana acum. Bebelinul sa fie sanatos!
Am calcat o parte din lucrusoarele lui Ayan, acum fug sa mai calc iar.
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Bee spune:
Toanca nici acum nu este indemnizatia 85% din salariu. Asha ar fi corect, dar din pacate...............EU nu am cine stie ce salariu, dar tot mi se pare o mare nedreptate pentru femeile care au muncit ceva ca sa aiba un anumit statut financiar, la care trebuie sa renunte pentru bucuria de a face un copil. Asta e.
Bee
si Fetitza
Denisam spune:
Burtici,
Imi pare rau pt voi cu legea noua, chiar ca e putin, mi se pare cam batjocora, dar nu mai zic nimic c ama enervez si se supara Emma..
Asa e sistemul de tot...
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Fetelor bebicul meu de 5 min sughita intruna.
Oare ii lipseste ceva.
Am vazut la TV ceva, dar mai rau m-au bagat in ceata. Astept raspuns de la o vecina pe care am rugat-o sa se intereseze in legatura cu aceasta indemnizatie.
Am mai auzit o chestie, daca sotul vrea el sa ia aceasta indemnizatie, nu poate sa o ia daca sotia este caznica. Raspuns: "ce nevoie mai este si de tata acasa, ca doar mama este caznica?"
poze
Ursoaica
31+
utocatalina spune:
Cititi aici: http://www.gov.ro/presa/afis-doc.php?idpresa=42753&idrubricapresa=&idrubricaprimm=&idtema=1&tip=2&pag=1&dr=
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!