Mamici de ianuarie-februarie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bee nu stiu care sunt limitele unde ti-ai facut tu hemoleucograma...eu am facut-o la CMU si limitele erau 4.00-10.00 mii, iar mie mi-au iesit 12,40 mii, deci mai mica decit a ta 13 mii si T m-a trimis sa fac urocultura...la tine valoarea de 13 mii era in limite sau in afara lor?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta28+ 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hai saluti burticute,'
Mi-a fost dor de voi pentru ca de ieri de pe la 5 nu am mai reusit sa deschid calculatorul. Au venit ieri in vizita(eu stiam ca pentru cateva ore) sora lui Ovi cu sotul si soacra mea(cu ditamai boxerul care lasa numai bale si partuleaza in toata casa) si nici pana acum nu au plecat. Acum am o pauza de juma' e ora ca s-au dus la plimbare, dar se intorc si tare ma tem ca vor dormi si la noapte la noi. Ei imi sunt tare dragi, dar in perioada asta pentru mine sunt foarte obositori si plini de energie. Noi am luat o pauza mica de la aranjat casa si acum au venit ei cu idei sa ne ajute sa facem una si alta... si zau ca nu mai pot. Nu mai pui ca nu am dormit toata noaptea din cauza cainelui care a patrulat nonstop pentru ca nu isi gasea locul. Hai ca v-am zapacit, dar TREBUIA sa ma descarc.
Fetelor, lasati depresiile si ganditi-va ca acum toata lumea va admira si se uita cu drag la voi. Eu de cand ma stiu aveam stresul sa imi trag burtica si acum pentru prima data in viata merg cu ea inainte si ma mandresc.
Ioana, bine ai revenit, voiam sa te sun ieri, dar m-am luat cu una alta si cand mi-am amintit venisera deja musafirii.
Maria, felicitari pentru pritesuca si ma bucur ca ai fost multumita de clinica din Sibiu.
Va pup, fetelor si sper sa intru din nou maine, de data asta mai linistita.

Ralu 30+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Maraki, draga, daca tu tot ai arsuri de la aproape orice mananci, eu zic ca daca ti-e tare pofta de mujdei maninca. Macar sa stii ca suferi pt ceva ce ti-a placut . Acum fa cum crezi, nu vreau sa ma injuri dupa aia ca m-ai ascultat.

Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- ma bucur ca ieri ai avut o zi buna, cu arsuriel, nu mai stiu ce sa-ti zic, baga cascaval, piine prajita si ce mai poti, usor sa fie.
Eu zic ca la turta 1 milion e ok, sau un cadou frumos si sa dansezi cat poti de mult, face f. bine si pt tine si pt sarcina.Distractie placuta!
Ralu- ia-o usor si nu te stresa din nimicuri!

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Multumesc Dana, dar eu sper sa fie doar o mica deranjare la burtic!
Fetelor ma uit la Laika (pisica) mea si rad cu gura pana la urechi ca s-a alergat cu Matrix (motanul) pana acum 5 min si este obosita moarta si doarme sprijinita in nas, iar din cauza pozitiei se leagana .

Uitati ce am citit in revista Mami de noiembrie:

„Modificari din 2006
Potrivit ultimelor reglementari ale Ministerului Muncii, din 2006, indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului pana la 2 ani se modifica. Astfel, fiecare mamica va primi 600 lei lunar, cu conditia sa fi implinit un stagiu de cotizare de 12 luni (nu 10, ca pana acum). In plus, alocatia copilului creste de la 23 de lei la 200 de lei. Aceasta suma nu se acorda cash, ci sub forma de bonuri valorice cu care nu pot fi cumparate decat produse destinate copilului: lapte praf, scutece, biberoane etc.
O alta noutate adusa de proiectul legislativ este aceea ca mamele care aleg sa se intoarca la serviciu mai devreme de 2 ani vor primi o indemnizatie de 100 de lei lunar si alocatia de 200 de lei a copilului. Pentru mamele care nu au avut serviciu inainte de nasterea copilului (sau nu au indeplinit stagiul de cotizare), statul va plati doar alocatia majorata a copilului, in bonuri valorice.
Marina Badulescu „

poze

Ursoaica 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Buna Gravidutzelor!!!

Off, netul asta ma dispera!! Cand nu merge, cand merge...si atunci ca melcul de-i trebuie cateva minute pana sa deschida o pagina. Trebuie sa gasesc alt furizor (acum suntem intr-o retea de cartier)

Fetelor, fiti mai optimiste! Ganditi-va ca sunteti frumoase, ca multe femei ar dori sa fie in locul vostru, ca nu mai e mult si-o sa scapati de burtoi, o sa reveniti la formele de di-nainte, veti fi mai usoare si va veti putea misca in voie! Si nu numai atat, o sa fiti cu Minunea in brate!

Si nu va mai uitati in oglinda . Eu una n-am oglinda mare in casa - dar imi doresc foarte mult - dar m-au apucat depresiile de cum arat atunci cand imi cumparam una-alta si trebuia sa le probez...In ziua respectiva, sotul meu nu auzea altceva de la mine doar ca sunt mare si grasa ca un hipopotam.

Andiaroro - si pentru celelalte fete - sa nu va ganditi ca nasterile sunt precum in filme. Apare durerea si trebuie sa pleci deja la spital. Daca ti se rupe apa, trebuie s-ajungi cat mai repede la spital ca sa-ti monitorizeze bebeul, dar oricum ai timp pentru un dus, sa-ti aduni gandurile, sa-ti faci curaj, sa-i anunti pe cei dragi, iar, la nevoie, sa chemi un taxi...

Toanca, cu Clara nici nu simteam ca-s gravida...ma miscam in voie, fara sa obosesc, aveam burta mica. In luna a 7-a, cand am intrat in concediu si-mi "predam" colaboratorii colegilor, astia se mirau ca doara ce-s pregatirile astea ca in doua-trei saptamani revin la lucru..credeau ca plec in concediu de odihna....Cu doi e mai greu, plus ca e si Clara pe care n-o pot neglija... in fiecare dupa masa trebuie sa ies cu ea in parc si se suie pe toate topoganele, leaganele si balansoarele... Tot cu Clara, inainte de a se naste cu vreo doua saptamani am facut mutari de mobila dintr-o camera in alta - am pus si eu mana - si-am facut si curatenie generala. Acum mi-e greu sa fac si curatenia de zi de zi... dar nu mai este mult.....Cel din dreapta e fixat cu capul in bazin si cand misca il simt jos, probabil mainile si cum isi roteste capul(e o senzatie neplacuta, nu doare, ci parca ar vrea sa iasa) si in partea de sus dreapta, ii simt picioarele si fundul. Calalat e mai mult pe transversala - picioarele sunt jos in partea stg si capul sus in partea dreapta.

Tatiana 30+ cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ursoaica...da n-ai ideea e in stadiul de proiect sau e deja lege?
Oricum ar fi, pararea mea e ca e f. putin; mai ales la cat impozit am platit eu pana acum si nu numai eu; NESIMTITI!
Trebuiau sa lase cum era pana acum: 85% din salariu....
Sa-si creasca ei copii cu 6 milioane sa-i vad daca reusesc

Toanca si Matei Alexandru 29+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca deja e lege, acum o ora am vazut si eu stirile de la Realitatea tv.
Tatiana ma bucur ca ai inceput sa scrii mai desEu nu imi fac probleme de siluetavorba ta: sa ne gandim ca multe femei vor sa fie in locul nostru,multe fac tratamente pt. a ramane gravi.Te pup, sarcina usoara in continuare
Denisa ai uitat ca nu pot sa mananc cascavalvai si cat imi plaaaaceeee

28+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Tatiana bravo tie!
Reusesti sa faci fata la toate problemele si asta e de apreciat; ai avut pe cineva in falimie care a avut gemeni?
Ca stiam ca numai asa poti face gemeni....
Maraki, naspa ca e deja lege...; o sa ma uit si eu diseara la stiri sa vad ce mai comenteaa astia pe marginea legii.

Toanca si Matei Alexandru 29+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Toanca este lege am informatii interne!
Dar scarbele nu au vrut sa zica pt a nu isca un nou scandal.

poze

Ursoaica 31+

Mergi la inceput