Mamici de ianuarie-februarie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
dana_ene spune:
Ursoaica, vezi ca durerile alea ca la ciclu sunt de fapt contractii.
Sa stiti ca asa incepe si travaliul - exact cu asemenea dureri.
Ei, hai, ca nu vreau sa te sperii, nu-i cazul tau sa vorbim de travaliu, dar sigur sunt contractii normale. ABSOLU NORMALE ! Nu te speria
.
Toanca, am mai citit si eu ca e posibil sa apara carceii si din alte cauze.
Uite ce am citit:
Foarte frecvente in aceasta perioada sunt si crampele sau “carceii” la picioare urmare a unui deficit de calciu care poate aparea acum datorita consumului masiv generat de cresterea fatului. O alimentatie nu pentru doi, ci doar suplimentata cu vitamine, calciu si fier poate evita aparitia acestei tulburari.
In alta parte:
Carceii pot fi ca urmare a lipsei de Ca, Mg sau Fe.
---------------------
Asa e cu sarbatorile. Dar vorba Toancai, pana la urma exista un medic de garda, trebuie sa fie cineva.
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Crisu23 spune:
Ursoaica - am avut si eu acum 2 nopti niste dureri de burta asociate si cu dureri de mijloc, care intr-adevar se puteau compara cu cele de la ciclu
Dar a fost singura oara, si sper eu si ultima.
Crisu
29+
toanca spune:
acina, jos palaria in fata optimismului tau;
Dana 
multam de informatii;
Da sa stii ca pe mine ma cam doare burta ca si cand ar trebuii sa vina rusii
; sper sa nu fie ce ai zis tu!
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
Bee spune:
Acina, bine ca mai sunt si gravidutze fericite ca tine.
Cata, cat de mari leucocitele? Ca la mine la 13 mii nu s-a sesizat nimeni!
Ursoaico sa stii ca si in somn am tzinut cont de sfaturile tale cu carceii! EU una n-am avut in viatza mea, dar acum o sapt ma trezesc din somn ca tocmai imi trecuse un carcel la gamba cand am adus degetele de la picior spre "in fata" (nu stiu daca am spus-o cum tb
). Si acum ma intreb daca a fost carcel sau vis, dar cred ca a fost carcel. Cat despre contractii, eu stiu ca daca noaptea am visat orgasm, sigur am avut contractii si ma trezesc cu dureri de ciclu! Bizarrr! Si sa ai orgasm cand esti la farmacie si cumperi no-spa (in vis)!!!!!
. Si eu de vreo 2 zile am dureri. Ieri mai rau, azi mai ushor.
Tedita, tot ce e negativ la analize de serologie sau alte chestii de genul toxo, e de bine.
De nascut eu as vrea sa nasc in jur de 20 Dec.Nu mai am deloc rabdare. DPN-ul meu e 1 ian, dar la ultima eco, bebitza era mai mare cu o sapt, iar daca fac si cezariana, cine sta de Rev dupa mine?
Bee
si Fetitza
Maria28 spune:
Cata e super daca ai fundulet de bebelus ,eu nu stiu cum e al meu ca nu mi l-am mai expus de mult 

Voi sunteti niste fericite daca o sa aveti copiilasii in brate de revelion ,eu anu trecut am avut cel mai frumos craciun si revelion ,sper si anul asta sa petrec la fel de bine ,ca tare dor mi-e de zilele bune .Sambata am o nunta si un taiat de mot ,voi cam cat credeti ca trebuie sa dau la mot ..asta in cazul in care se va tine la restaurant ..plss help cu un sfat .Asa ca maine vreau nu vreau ma duc sa imi fac programare la coafor, de imbracat sa nu va asteptati la ceva iesit din comun sau special ,imi iau salopetica care e destul de selecta si pe dedesubt o camasuta eleganta si cam asta imi va fi garderoba .Si mot si nunta in aceeasi zi ,o sa fiu epuizata fetelor dar cel putin am sa ma distrez ,eu cred ca am sa si dansez 
23+
Denisam spune:
Neatza burtici,
Ce activitate pe aici, dar nu o vad nici pe Moinica, nici pe Irina si nici pe Astery, sper ca sunt OK!
Eu am dormit mai bine, dar cum ajung la job, parca se stie ca stau pe scaunul asta si incepe spatele sa ma doara, de..asta e.
Doctorule mi-a zis ca dureriel de burta sunt normale ca si contarctziile atata timp cat nu sangerezi si nu et dor incat sa vrei la urgentza.
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Acum m-am trezit si eu.
Doamne ce bine e sa dormi de amiaz.
Cat privesc carceii, si eu am suferit, dar o periada scurta de timp. Dr. si alti mi-au zis ca nu de la lipsa de calciu si alte vitamine, ci de la lipsa miscarii.
Asa ca fetelor mai bine faceti miscare si veti scapa de ei.
cand am vb. cu dr. meu daca pleaca undeva de sarbatori, mi-a zis ca nu, pleaca mai incolo, ca nu-i place, ca e peste tot aglomerat. asa ca Marco, poate sa vina cand o vrea.
poze
gio
si bb Marco 30 fix
dana_ene spune:
Maria, distractie placuta sambata !
Eu sambata trecuta am dansat la nunta, ca nu m-am putut abtine.
Pai, eu cred ca 1 milion pentru motz e ok.
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
maraki spune:
Buna ziua la gravidutze,
Maria eu stiu ca nu se dau bani la motz sau turta, cumperi ceva pt. bebe si atat, daca facea acasa tot cheltuia bani pt. organizarea mesei.
Dana eu cand am contractii nu simt dureri ca la CM, simt burta tare si parca ma tine un pic,dureri de CM nu stiu daca sant normale la saptamanile astea.Mai bine fetele care trec prin asta sa se duca la control sa fie mai linistite.
Fetelor ieri am avut o zi mai linistita, incredibil dar nu am avut arsuri
Astazi insa vad ca dupa o supa de gaina cu galusti ( altceva nu pot manca la capitolul supe-ciorbe )ma cam deranjeaza niste arsuri
Am o pofta de mujdei dar imi este foarte frica sa incerc
Denisa nu am stat pe net dupa ora 18.00 pt ca am niste emisiuni care nu le pierd
Ieri s-a prins socrosenia ca o evit la telefon
De o sapt. nu m-a prins deloc, a raspuns Giorgos si a spus ca sant in baie, altadata ca dorm
si s-a prins![]()
28+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
toanca spune:
Maria daca nu tu esti cea care taie motzul.....eu zic ca Dana: 1 milion e suficient...
Ai grija totusi sa nu dansezi chiar mult ca il obosesti pe bebe![]()
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze