Mamici de ianuarie-februarie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dana, nu cred totusi ca apar din cauza lipsei de claciu si sa-ti zic de ce; acum 2 saptamani mi-am facut analizele specifice trim. III (sange, urina si secretie)........si la capitolul "calciu" stau nu bine, ci super bine; calciu la mine e la limita maxima de s-a minunta si dr.; a zis ca mai rar o asemenea gravida cu atata calciu;
Da io stiu.........
I-o place sotului tau ca are pe ce sa puna mana, cum de altfel si lu' al meu (mai ales ca mi-au crescut sanii si chiar are pe ce sa puna mana), dar eu vreau sa fie egoista ..................adica sa ajung cum am fost inainte si sa ramana el cu problema ca nu are pe ce pune mana

Toanca si Matei Alexandru 29+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Diana, tu ma intrebai daca am mmasina de cusut. Nu draga mea , nu am si cred ca as fii o catastrofa. Toate perdelele care le-am facut , le-am facut cusute de mana. Si sa stii ca nu au iesit foarte rau ( in afara de prima, ca deh nu stiam exat cum ). Acum depinde sigur si de material . Mie mi-a aratat un truc proprietara, cum sa cos cu un singur fit si cu ac cat mai subtire ( eu inainte exat invers faceam). Si practic nu am decat de tivit marginile sa nu fuga firul la spalat. marea problema la mine e sa tai materialul drept. Asta chiar ca ma omoara, fac masuratori peste masuratori.Ma omoara matematica . Chiar acum trebuie sa ma duc sa tai si inca 5 bucati , ca sa fac pt bucatarie si intrare. Cred ca pana deseara nu ma mai vedeti pe aici.
Ursoaica si eu ca si tine, vreau sa nasc exat in ziua DPN. Si mai bine dupa, desi cred ca as incepe sa ma nelinistesc , panicoasa cum sunt.

Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Toanca nu este superstitie!
1. Noi suntem 2 fosti sportivi de performanta, daca cumva bebic o sa vrea sa o apuce pe aceasta cale v-a avea foarte mult de pierdut, deoarece la sfarsit de juniorat o sa piarda un an. Ceea ce pentru un sportiv de performanta inseamna enorm (experienta si pregatire).
2. Ce doctor vine in spital de sarbatori? Mai ales noaptea!
Toti prietenii mei doctori si-au facut planuri de anul trecut care pe unde se duce. Majoritatea sunt medici de urgente si nu ii intereseaza prea tare de un oarecare pacient, se implica decat daca sunt cunostinte mai vechi, dar si asa iti zice sa "mai stai un pic".
Ce sa mai zic de asistente care sunt asa de ofuscate ca lucreaza de sarbatori si nu au ele timp sa-si pregateasca mancarea. Si pe deasupra sunt unele care isi dau atata importanta ca iti vine sa fugi unde vezi cu ochii.
3. Ma gandesc cu groaza ca 70% dr. meu este posibil sa nu fie in Buc. in perioada aceea. Ce ma fac? Ca un facut obstetrician-ginecolog nu cunosc pe nimeni!

Dar cu atata agitatie ce v-a fi de sarbatori si cu atatea "cobee" in jurul meu nu cred ca trec nici eu anul fara bebica in brate. Mai rau este ca l-au convins si pe sot de acest fapt si moorr de ciuda.

poze

Ursoaica 31+

Mergi la inceput

Da fetelor de carcei eu v-am zis, dar sa stiti ca nu apar numai din cauza lipsei calciului, ci si a magneziului, fierului si lipsa unor vitamine dau aceste reactii.
Mai naspa este ca dupa o criza nasoala - spunea Dana ca la un moment dat ca a avut asa ceva - se face o febra musculara de nu stii ce este mai rau: sa ai carcel care trece imediat sau o febra care te tine cateva zile, iar aceasta febra mai grav poate da intr-o intindere musculara (asa am patit eu la burtic) si cand zici ca ti-a trecut faci alt carcel si tot asa...

poze

Ursoaica 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor...am luat rezultatul la sumar urina si hemoleucograma...sumarul urina este ok, dar la hemoleucograma mi-au iesit leucocitele cam mari si eritrocitele cam mici....T mi-a zis sa fac maine si o urocultura, asa ca maine ma distrez din nou la analize...sper sa nu mai fie vorba de o infectie urinara ca data trecuta!Acum sa vedem peste 1 sapt. cum mai iese si secretia...

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta28+ 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

Fetelor, ce inseamna IGM NEGATIV Toxoplasmoza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ursoaica, da ai dreptate!!!
Cand am fost ultima oara la control chiar o intreba asistenta pe dr. mea pe unde pleaca de sarbatori (ca zicea dr. ce e de garda in Ajun de Craciun); raspunsul dr. a fost: nu stiu, sa vedem, mai ales ca avem si o graviduta pe aici (se referea lamine); acum ce sa-ti zic, chiar daca dr. e amica cu mama, nu cred ca daca i se iveste ocazia nu pleaca ea pe undeva de grija mea;nu bag mana-n foc!
Asa ca, da ai dreptate, ca altfel medicul de garda sa traiasca!!!.

Toanca si Matei Alexandru 29+

poze

Mergi la inceput

Ahh, fetelor am uitat sa va intreb:
Voi aveti dureri de burtic ca in perioada aceea in care trebuia sa ne vina ciclul?
Ca de aseara ma mai apuca din cand in cand, sau m-am stricat la stomac?

Care aveti habar de asa ceva loviti-ma si pe mine cu un raspuns!

poze

Ursoaica 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tedita IGM negativ inseamna ca nu ai toxo....deci foarte bine...IGG negativ insemna ca nu ai avut toxo in trecut iar IGM ca nu ai acum...este bine, stai linistita!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta28+ 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burticute,
Perioada sarcinii este pentru mine cea mai fericita din toata viata mea. Nici mie nu imi vine sa cred ce multumita si linistita sunt.
Fiti linistite, mai fetelor ca perioada asta trece asa de repede incat nici nu va dati seama cand aveti puil mic in brate.
Ne facem griji noi care suntem asa frumoase si destepte si care mai avem si puiuti in burtica??
Va pup,

Anca 25+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput