Mamici de ianuarie-februarie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
Daniela, e la fel ca anul asta cu indemnizatia, numai ca termenul de cotizare la stat s-a schimbat de la 10 luni la 12. Nu stiu ce se intampla daca nu te incadrezi. Ca nici cei 2 mil. in bonuri nu mai sunt, numai din 2007. poate vb. cu dr. tau, ca am mai auzit asa cazuri, ii dai ceva si-ti scrie un certificat cum c-ai nascut mai repede.
Alina, nu se pune, eu din 1999 lucrez in invatamant. Am trei ani vechime si pe urma am plecat in Italia si aveam trecut in cartea de munca concediu de studii, ca doar la studii m-am dus. ca sa primesc banii, trebuia ca atunci cand nasc ori sa fiu in continuare studenta ori sa ma fi laureat. ori eu nu ma incadrez, ca am inghetat faculyta din italia, din aug. anul asta. dar din febr. lucrez la Clau pe firma, dar nu se pune.
Asa ca, dragul meu sot, mi-a zis sa nu ma necajesc, ca-mi face el banii care mi-i dadea statul. dar pt. asta il vad doar seara acasa. ramane la birou, sa mai lucreze pt. proiectele extra.
Si eu am calcat ieri, o parte din hainele primite de la amici, purtate de alti bebei. cele noi- noute, care sunt o multime, nu le-am facut inca, dar am timp. asa-i ca e fain sa calci hainute asa minuscule? mi-a placut enorm de mult.
poze
gio
si bb Marco 30 fix
marchplayer spune:
Ai dreptate Adriana, n-ar trebui sa uitam ca este un privilegiu faptul ca asteptam un copil! Imi pare rau ca ai pierdut o sarcina si-ti urez sa vii cat mai repede pe forumul cu burtici!
Bombonico si mie mi se intampla sa vomit asa de aiurea! Tine si tu niste pungi in masina pentru orice eventualitate!
daniela 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Denisam spune:
Adriana, ai mare dreptate, iti doresc sa fii in curand
si sa ai un bebe sanatos! T einteleg perfect ca am trecut prin asta si de aia incerc sa ma vait cat mai putin!
Bombo- are dreptate Daniela, ia cu tine niste pungi si vezi poate poti schimba cev ain meniu sa nu mai versi atata, sau ai incercat si nu ajuta?
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Buna seara fetelor,
Am fost si noi plecati sa cumparam cate ceva pt. ca trimit maine un pachet acasa
Ancutza eu am inceput sa cumpar creme, ulei, servetele umede, pampers si altele pt. bebelin.Au data de expirare peste 2 ani asa ca nu este nici o problema sa le avem in casa.Pt. sani sa iti cumperi Garmastan unguent si sa incepi sa te ungi in ultimele 4 saptamani de sarcina, este preventiv sa nu faci ragade si am inteles ca da rezultate
Bombonica asa cum au spus fetele, mie nu imi lipseste din geanta pungi
alta solutie nu vad in cazul nostru
Sper sa nu te tina starile astea, sa fie ceva trecator
Denisa ce ghinion ai si tu cu mijlocul,sper sa nu se acutizeze pana la DPN
Giova ai dreptate cu hainutele
de drag le calci cand le vezi asa micutze si stii ca sant pt. puiul tau
Astazi am cumparat si eu o crema de 500 gr. de la Bubchen, e cu zinc si prietena mea mi-a spus ca este foarte buna pt. fundulet, am mai gasit si plapumioara cu cat credeti? 9 €
Este pe albastru cu ursuleti polari si parca pinguini
si este de lungimea patutului.
va pup,noapte buna burticutze si seara placuta celor de peste ocean
p.s. Giova nu simti diferenta de cand stai acasa? Eu ma simt mai bine, nu mai am greturile alea mari 
28+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Buna seara fetelor,
Acum am ajuns acasa, am fost sa fac 2 vizite ¨¨de cuartoazie¨¨. Obligatii, bine ca am scapat.
Adriana, imi pare rau ca ai pierdut puiutul , sper sa fii cat mai curand o viitoare mamica pe forum.
Azi m-a ¨¨complimentat¨¨ si pe mine o baba ca m-as fii cam ingrasat cam mult
. Ca imi tin evidenta doctorii ? Sa am grija ce mananc
. Na fain. Una ieri ( tanara adevarat ) imi zice ca ea era asa ca mine la inceputul sarcinii, acum baba asta in cealalta extrema. Na lasa ca ii ciuda ca ea e fata batrana si nemaritata si nu are copii. Na ca m-am facut si rea.
Ana
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Monica-multumesc c aet gandesti la mine, asa e, nu e placut delco cu spatele, dar nu am ce face, azi am pelcat cu juam de ora mai devreme si maine sper sa lucrez de acasa, desi de dimineatza mi-a facut Dragos un masaj, o sa imi faca mereu, sa vedem cat tine, prevad ca duminica seara o sa am nevoei de doua.
Sa poarte Angelos sanatos plapumioara si crema cu zinc e cea mai buna, am luat-o sieu, saptamian viitoare emrg sa iau si eu pampers, servetzele si tot c emai trebuie la cpsmetice de la Diaper Depot-un magazin special pt bebei cu tot ce trebuei de calitate si pretzuri bune.Si eu i-am zis mamei sa imi aduca garmestan, sa vedem dc reusesc sa gasesc ceva asemanator si inainte sa vina ea.
Ma duc si eu la Wal-mart acuma sa vad dc gasesc lampa cu Pooh-de fiecare cu obsesia lui...Abia fac o plimbare, nu, azi au fost 17C si soare, super fain, dar eu la munci..
Noapte buna!
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
dana_ene spune:
Nici mie nu-mi convine legea asta cu indemnizatia de crestere copil, dar n-avem ce face.
Pierd cam multicel la bani, of, of.
Eu cu obsesia miscarilor lui bebe, am cautat pe net si am gasit ceva:
Cat de activ trebuie sa fie bebelusul?
In timpul celui de al doilea trimestru, miscarile bebelusului sunt mult mai usor sesizabile, iar incepand cu saptamana a 28 a miscarile vor fi zilnice. Spre sfarsitul sarcinii loviturile sunt un semn al unei sarcini sanatoase si vei observa ca bebelusul va fi mult mai activ. Pentru a monitoriza miscarile bebelusului cea mai potrivita perioada a zilei este seara. Seara, dupa cina, ar trebui sa simti cel putin 6-10 miscari intr-un interval de o ora. Daca nu poti numara atatea, poti consuma un aliment sau o bautura, ce contine zahar si continua sa numeri in ora aditionala.
Daca nu simti acest numar de miscari nici in doua ore ar fi indicat sa vorbesti cu doctorul tau. El poate efectua o monitorizare profesionala a miscarilor bebelusului tau.
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Bee spune:
Buna dimineata fetele.
Daniela, eu cred ca o sa iei indemnizatia, pt ca din cate stiu eu concediul prenatal-postnatal, adica cel de 126 zile este asimilat stagiului de cotizare. Si tu ar trebui sa termini cu toate prin martie abia, deci vei depasi 12 luni. Acum, asha judec eu.
Dana, eu pe bebelusha o zimt zilnic de cand a inceput sa dea. A avut o perioada "mai linistita" acum vreao 3 sapt, cand o simteam "mai usor", dar a revenit in forta, de nici nu ma lasa sa dorm.
Denisa si Bombonica , din cate stiu eu durerile de spate sunt puternice mai ales cand preseaza capul copilului pe pelvis. Adica fetele voastre sunt "in pozitie", desi din cate stiu de la voi, ironia sortii face sa nastetzi prin cezariana (Denisa, tinem pumnii, pe 8, poate a urcat suficient placenta). Eu una, pe la 22-23 de sapt aveam dureri feroce, fata era cu capul in jos, dar acum....... sunt fluturas! Nu ma mai doare spatele (prea rau). Oricum mie imi ceda cu bai caldutze (si de 3-4 ori pe zi).
Maraki, ma bucur ca-tzi prieste concediul! Cred ca ai sa devii "spaima magazinelor", vor incepe sa te cunoasca vanzatorii drept clienta fidela.
Catalina, mie leucocitele la CMU, mi-au iesit 15 mii.
. 13 mii mi-au iesit la Fundeni (unde limita era 9 mii), dar doctorita mi-a spus "de la sarcina"
. Asa ca orice mi se intampla anormal, nici nu mai am chef sa intreb.
Bee 31+
si Fetitza
toanca spune:
neata fetelor....
Azi facem 30 de saptamani fix
Eu il simt pe bebe foarte bine; e foarte activ si dimineata si seara.......
Deci, pana la urma cati bani primim: 6 mil cash si 2 mil. in bonuri?
Toanca
si
Matei Alexandru 30 fix
poze
utocatalina spune:
Neata fetelor...eu am fost foarte matinala...am fost sa-mi fac urocultura...sapt. viitoare pe vineri sper sa am rezultatul...Bee bine ca m-ai mai destresat si pe mine, dar ma mir ca in I trim. leucocitele au iesit in limite...atunci nu era tot sarcina?
In fine, acum sa vad ce iese!Dan a visat-o aseara pe Bia....cica era roscata, mai deschis ca mine, cu ochii verzi...Acum ochii verzi nu stiu de unde, ca la noi in familie nimeni nu are ochii verzi...dar om vedea! La prinz ma duc sa-i cumpar mamei pulover de ziua ei, sa-mi mai iau o camasa de spital si chiloti XXXXXLLLLLL
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 5 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!