Mamici de septembrie-octombrie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana75 spune:
diana, nu stresa sotul
. Da-mi mie pe PM latitudinea si longitudinea orasului unde s-a nascut bb, ora exacta, ce fus orar e, daca e ora de vara sau nu, e-mail-ul tau, si iti trimit eu si poza cu astrograma si interpretarea ei.
Multumesc pentru aprecieri
. Fetele daca ma mai laudati mult mi-o iau in cap
.
Ioana, mama Mirunei
karmenutza spune:
Fetelor, voi ati mai pomenit "lohii galbui"? La mine s-a terminat cu rosu. Acuma am scurgeri galbui, destul de abundente. Cand ajung la verde, plek...
O fi si asta de la fire care se topesc?! Tonnia, tu ai fire resorbabile si la exterior. Peste vreo 3-4 saptamani de la nastere, sa-mi zici si mie daca se scurg prin operatie (la exterior). Sunt taaaare curioasa.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
Ioana75 spune:
karmenutza, bate in lemn, cum sa ajunga verzi?
Stiu ca a fost o gluma, dar nu cred ca e de bine; fa-i o vizita dr, sa vezi ce zice, chiar daca vad ca nu prea ai incredere in ce zice
.
Ioana, mama Mirunei
jadi spune:
karmenutza si la mine au fost galbui si abundente la un moment dat... au trecut si s-au transformat dar gata cu descrierile scabroase.
Ioana scuze de deruta, nu a fost cu intentie! Si apoi ne mai lashi cu lista aia ca oricum nu e buna si pe placul nostru
. Asta ca sa iti vina mintile la cap!
Cica am culcat copilul si imi zice sotul proaspat picat de la servici ca fimiu e cu ochi beliti pe pereti... om face prima noapte alba?![]()
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
codruta_grg spune:
Merci, Ioana.
M-am bagat si eu ca musca in lapte cu astrograma. Nu ma pricep....:))) Mi-a dat ceva, am citit, dar harta ma depaseste.
Ma cam doare o masea...... sper sa nu ajung iar la o extractie.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
Antoanela23 spune:
Ioana, mersi frumos, sper ca am pus bine link-ul.
Gabi, Moki, mersi de raspuns, si eu cred ca de la colici si gaze i se trage agitatia, ciudat e insa ca pe nas scoate lapte numai cand sta el pe partea dreapta, numai pe nara dreapta, chiar daca mananca linistit, ii gasesc laptele pe fata si pata pe cearceaf, sub fata lui.
Am pus poze si cu pisicile, puii lui Whisky daca mai tineti minte. Mai e un pic si dam puii si-mi pare tare rau ca s-au facut asa de frumosi si e o incantare sa-i privesti jucandu-se.
Va pup,
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)
mariana tache spune:
Ce interesant! Astrograme, figuri, harti!
Vreau si eu! Cine ma ajuta? De unde iau programelul? Ce trebuie sa fac?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
b_irina_c spune:
Gabi eu am facut molifta cu o zi inainte de botez,la 2 luni si 2 zile de la nastere... Si sambata la botez preotul uitase si vroia sa-mi mai citeasca odata, deci nu-i bai ca nu ai facut-o la timp. Te duci putin mai devrme la biserica si gata. Oricum dureaza 5 minute si stai si tu linistita in biserica sa-ti vezi odorul.
kristinutza si eu am avut lohii inati rozii, apoi galbui. Dupa cateva zile de galbui au trecut de tot.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
nanadana spune:
Buna fetelor
Sofia felicitari pt fetita sa _ti traiasca mare ,frumoasa si sanatoasa 

Ioana buna treaba cu listuta 
Carmi bine ai revenit
Fac galeri pt cele 2 gravidute si va doresc nastere cit mai usoara
Pt fetele care au botezul distractie placuta 
Cit despre noi ne luptam de dimineta si pina seara cu colici
nu mai am timp nici sa manac cred ca o sa devin
,mai are cineva asa ceva ca eu una am inebunit ,plus ca am incercat tot felul de leacuri si ceaiuri si nik nik nik
poze
Dana
Antoine
RalucaCostiurin spune:
Ioana, intru spiritul de ordine ce ne anima pe toate cu listuta, iaca sa completez si eu pt fi-miu: Radu, 29 septembrie, 15.15, 3.800 si 53 cm. E o listuta foarte reusita!
Kristinutza, sa stii ca nu ceream copyright
, pana la urma amandoua suntem "mama Radului" doar ca difera Radul! Mie tare mi-a placut numele asta, de fapt a fost ales democratic, si eu si tati l-am trecut in cap de lista. La fete ar fi fost Maria. Apropo, eu ii cant Radul mamii si se calmeaza, chit ca eu cant taaare fals!!
Lohii galbene am si eu (la verde se da startul?!). Pe saptamana viitoare ajung la control, cred ca mai am un fir de eliminat ca ma jeneaza ceva.... Altfel, eu cand am eliminat firele, se vedeau deslusit ce sunt.
Fetele ce folosesc biberoane, voi de care aveti si cat sunteti de multumite de ele? Are careva dintr-ala smecher de la B-free (parca) cu ventil? e vreo scofala?
Baiatul meu asa a fost de frichinit si azi..... am mancat pe reprize, ca daca se prindea ca am plecat, sa te tii urlete! O fi rasfat?!
Raluca, mama Radului
Poze