Mamici de septembrie-octombrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ioana, ai la indemana vreo adresa de site ca sa vad si eu astrograma baiatului? scuze, da' am o lene sa caut ...

Multumesc frumos

Diana si www.growingfamily.com/webnursery/babypage.asp?UrlID=5V2D7T0U2S" target="_blank">
Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Ne mai actualizati si pe noi un pic?

Alexia Maria - 10 sept 05, 0,10, 2700g, 47 cm - mimsi

Multumiiim!

Mimsi si Alexia(10.09.2005) http://community.webshots.com/user/AlexiaMaria2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari Sofia ! Sa-ti traiasca bb-lina Irina si sa va bucurati de ea !

Ioana , arata super listuta !

Bosticuta , eu am dat banii dupa ce am nascut . A fost vorba de cezariana si am dat doar 4 milioane .Nu am solicitat-o pe dr-ita prea mult in timpul sarcinii si de fiecare data cind ma duceam la ea cotizam cu 500 mii .(doar de 4 ori in 9 luni ) .Aveam experienta de la primul copil

Si Tudor al meu mai urla cind il pun la sin si trage doar de citeva ori .Dar m-am prins care e motivul : debitul de lapte e prea puternic pt el si inghite f mult aer .Il pun imediat sa rigiie ,chiar daca dureaza ceva timp , apoi il pun iar la sin si tot asa pina scade presiunea si poate trage linistit fara sa se mai enerveze .

Am observat ca de ieri productia de lapte e mai mare .Inseamna ca e adevarata ideea cu puseele de crestere .Al meu are acum 6 sapt.Am fost nevoita chiar sa ma duc sa imi cumpar si alt sutien , mai mare , ca nu mai aveam ce sa imbrac simbata la cumatrie .

Miine e botezul si as vrea sa ma duc si eu la biserica .Daca nu mi-am facut molifta de 40 de zile pot participa oare ? Nu ma da preotul afara din biserica ?

Gabi , mamica de Mihnea si Tudor[/b]

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Wow, Ioana, super listutza ta! Ai muncit cred o gramada! Multumim frumos!

Felicitari Sofia pentru Irina! Sa creasca mare, mancacioasa si sanatoasa!

Abia astept sa completam lista cu toti bebelushii!

Am si eu o intrebare tehnica la fetele pricepute cum fac sa apara in listuta linkul spre poze (cel aflat la semnatura mea)?

Noi am intrat in perioada cu personalitate: marraim de cate ori nu ne place ceva, botezul si vizitele din ultimele saptamani ne-au cam bulversat programul, mancam mai des si mai putin. Pe latura pozitiva, toata ziua zambarim cu gura pana la ureki, povestim jucariilor, ne place la plimbare, dormim aproape toata noaptea (de la 21 la 5).
Mami in schimb a avut o perioada cu scaderea lactatiei, acum pare sa-si mai fi revenit.
Zilele calda si insorite cu peste 20 grade Celsius se pare ca s-au terminat de ieri si la Bxl si odata cu luna noiembrie am intrat in toamna cu si 15 grade.
Numai bine tuturor si bebei cuminti si sanatosi.

http://photos.yahoo.com/doina_ditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Auci Ioana de unde asa impresie de job pentru mine? Ca nu imi sta in fire discretia oricum as incerca.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, la un moment dat ai ai zis ca ai o super meserie, si ca nu ne poti spune care este; nu-ti spun cit m-am framintat, ca eu sint asa mai curioasa.

Pentru semnatura cu link frumos: mergeti la profil personal la cimpul cu semnatura si scrieti:
[ url="http://photos.yahoo.com/doina_ditu" ]poze[/url]
dar stergeti spatiul de dupa prima [ si de dinaintea primei ]. Link-ul dintre "" trebuie inlocuit cu link-ul fiecareia.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

diana, in inbox-ul de la adresa noastra de mail (septoct2005@yahoo.com) este un programel astrograma trimis de mine care instaleaza un softuletz pt calculat si interpretat astrograme.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

io vroiam sa semnez "mama radului", dar daca raluca a nascut prima... am lasat-o pe ea

de ce o laudati atata pe ioana pt lista? eu nici nu ma indoiam ca o sa avem cea mai frumoasa listutza de pe forum. nu degeaba ne "pastoreste" ioana. bravo, miruna, ca o lasi pe mamica sa se ocupe si de noi!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ioana, multumesc mult. Acasa avem un laptop Apple, dar am trimis executabilul sotului la serviciu, acolo au Microsoft. A cam facut fitze ca el nu face asa ceva la serviciu, dar nu ma las, il bat la cap pana-l face.

Diana si www.growingfamily.com/webnursery/babypage.asp?UrlID=5V2D7T0U2S" target="_blank">
Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Anto,sa stii ca si noi avem spectacol la san,nu mereu,dar cand il apuca se zvarcoleste rau,scoate niste zgomote gen chitait asa,lasa sanul,iar il ia,se vede clar ca-l supara ceva si eu cred ca tot de la colici i se trage...
Totusi vad ca in greutate a luat bine; a plecat cu 3 kg din maternitate si acum la 5 saptamani are 4.440..
Sambata avem botezul,de-abia astept sa va povestesc intalnirea dintre Mario si cazan..Asa ca suntem in pregatiri serioase..Deja azi mi-am facut rost de garderoba,sunt foarte mandra ca in sfarsit au inceput sa stea lucrurile cat de cat pe mine..Eu mi-am facut o singura molifta,oare trebuie sa mai fac ceva in sensul asta?
,
Moki si bb Mario

poze

Mergi la inceput