Mamici de septembrie-octombrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bosticuta spune:

Mamici
Va rog ajutati-ma cu raspunsul la ?:
Cit trebuie sa dau la medic pt nastere naturala a.i. sa fie totul OK?
Sunt din provincie, respectiv din Iasi.
Iar banii se dau inainte sau dupa nastere?

Multumesc
36+++++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Bosticuta, banii se dau dupa nastere. La cluj se da cam 100 euro pt. o nastere naturala. Dar fiecare da cat are si cat poate. Nu ar trebui sa dam nimic, dar...... tot dam.
Ioana, la listuta, in fata sa trecem si odiseea, nu? Si scriem august: ...., sept: ...., oct:..... nu? (ca si la poznasi de iulie-aug2004)

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumesc Ioana si Aura pentru lamuriri. Am sa ma apuc sa pun pozele!

Jadi, nu ne mai tine pe jar cu intamplarile alea, hai spune-ne ce a fost asa de rau!

Anto, nu te speria de ce face flacaul tau, ca tipa si urla si lasa sanul si apoi iar mananca si, din cand in cand, scoate laptic pe nas. E lacom, asa e si a mea. Ii e o foame de lup, ii dau sanul si e atat de nerabdatoare ca trage de 2 ori cu pofta apoi scoata sfarcul din gura, cauta sfarcul (tremura asa din cap) urla 10 secunde si o ia de la capat. Uneori cand vomita scoate si pe nas, nu mi-am facut probleme. Oricum nu vomita prea mult.
Alexandra e f bine cu greutatea, sunt mandra de ea. Are 4 kg 100 si duminica aceasta implineste o luna. Asta inseamna ca a luat 1 kg in prima luna, fata de greutatea de la nastere si chiar 1 kg 100 fata de cat a scazut in spital.
Dar...dr mi-a spus, fiecare bebe cu ritmul lui. E posibil ca ea sa nu mai ia asa bine in luna a doua, asa cum un bebe care a luat doar 500 de grame sa recupereze cu varf si indesat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

jadi, esti de coma ... ochi beliti. M-ai facut foarte curioasa cu pataniile din spital, dar asteptam sa nasca si restul fetelor si dupa aceea ne mutam, nu?
Multumim, Ioana. Mi-am permis si eu sa fur semnatura, mi-a placut ideea, mai ales ca am observat cu ocazia noii liste ca sunt destul de multi Matei, asa ca poate deveni denumire generica, mama de matei.
Matei al meu doarme ca valiza de 3 ore jumate, parca vad ca diseara scoate untul din noi. Nici nu am apucat sa-l scot la plimbare fir-ar sa fie si mi-e mila sa-l trezesc.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ma bucur ca v-a placut lista, mi-a luat ceva timp. Mie imi place lista asa cum e, mai simpla. Nu are rost sa punem informatii care nu folosesc nimanui (m-am gindit mult cind am trecut ora nasterii; dar am zis ca poate cineva vrea sa calculeze astrograma altcuiva, din motive de incuscreala).

Noi avem bb-i pe lista din august in noiembrie; dar nu cred ca e vreo problema si se cramponeaza cineva de titlul care contine doar septembrie si octombrie. Cine vrea sa se duca la celelate grupuri, sa ne zica si noua sa le stergem de pe lista noastra, ca sa nu fie redundante.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Kid, mersi frumos,

Victor luase in primele 3 sapt aprox 700 de grame si a crescut 4 cm, dna dr a zis ca e f bine.
Sa vedem daca de acum incolo cu vomitatul si nervii astia o sa ia tot la fel.

Pupici

Anto si bebe Victor (8 oct 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anto_dumi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Ioana - meriti laudata, foarte frumoasa listutsa. Tre sa o laudam si pe Mirunica ca a stat cumintica, dealtfel nu cred ca ar fi avut mami posibilitate sa faca o asa lista frumoasa.

Esti mortala cu "poate cineva vrea sa calculeze astrograma altcuiva, din motive de incuscreala" . La tine si la Oana poti ora sa o scoti, deja nu mai are importanta

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ce e alea redundante?
Ptiu, ca mult mi-a trebuit ca sa scriu cuvintul apai sa il si mai pronunt!
Fetelor, zau sa ne mutam la clubul scutecelor si atunci va povestesc sa nu se sperie si celelalte de la odisee. Poate nici nu sint chiar asa de interesante povestile!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Da Lucia, sper si eu la o viata mai buna pentru fata mea pe tarimul fagaduintei. Si ce cale e mai simpla decit casatoria cu un american? Sper sa fie inalt Andrew, ca la Miruna prezic un 1.80 pe putin.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Redundante e alea care se repeta fara nici un folos. Eu una nu vad nimic folositor in a aparea pe 2 liste de bebelusi.
jadi, stii cit mi-am stors creerii acum citeva luni sa-mi imaginez ce meserie ai? Am crezut ca esti CIA sau SRI de nu ne zici.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput