Mamici de septembrie-octombrie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 6
RalucaCostiurin spune:
Ah si nu v-am spus! Am primit de la nasa carticica aceea cu bun-venit bebelusului, pe care am citit-o cand eram cu burtica si mi s-a parut cam siropoasa. Azi am recitit-o si.... am plans cu lacrimi! Ca in filme americane, sucker!! Ce-o fi asta, am luat-o razna sau am din nou hormoni?! Mai urmeaza sa plang la telenovele....
Raluca, mama Radului
Poze
Gina M spune:
Buna fetelor
Am lipsit ceva din mijlocul vostru deoarece in ultima vreme timpul mi-a fost tare incarcat.V-am citit printre randuri,iar postarile voastre mi-au prins tare bine in unele situatii.
Si fetitei noastre i-au aparut bubite pe fata si am fost tare necajita.Au fost atat de multe incat abia imi mai venea a crede ca fata sa va mai fi neteda.Dar, slava Domnului incet,incet a inceput sa-i treaca fara ca eu sa-i aplic vreun tratament. Acum arata bine(desi mai are cateva).
Daca inainte primea cu placere si biberonul,acum rare ori reusim sa o mai pacalim.Prefera sanul,papa bine iar seara sunt nevoita sa ma trezesc;cam de trei ori. Cu toate acestea sunt bine deoarece dupa ce papa si este schimbata revine la programul de 
Sotul este mereu langa mine si ma ajuta ori de cate ori este nevoie.
Este un tatic tare bun!
Rebecca este o nazdravana si in acelasi timp o scumpa.O tinem tare cu limba romana,dar se pare ca ea prinde si ii place mai mult engleza ![]()
Vreau sa cumpar ceva materiale educative din Ro.Daca aveti idei sau cunoastinta de ceva special va rog aduceti-mi si mie la cunostinta.
In ceea ce priveste casa, zilele acestea mi-a casunat ca vreau schimbari si astfel am cumparat o masa de cires cu opt scaune din piele,mese ptr'camera de zi,alt pat pentru camera noastra,iar pe ziua de astazi avem mult de lucru.(Vreau sa schimb si culoarea din dormitorul nostru..etc)
Va
si mai revin cand voi mai termina cu treburile.
Poze
oana0204 spune:
Buna fetelor, si noi pe aici, in sfarsit am un pic timp liber. Botezul a trecut cu bine si a fost foarte frumos, bb Andrew cuminte foc, se uita la preot cum citeste din Sfanta Scriptura si ii sorbea cuvintele. S-a marait putin numai, in rest.. sfintisor. Tot de la botez(adica cu o seara inainte) a inceput sa accepte suzeta si sa doarma mai devreme, 10.30, 11-12 fara oprire pana dimineata la 6-7 Ieri am fost la vaccin, la 2 luni fix avea 6.400 si 61 cm (Ioana nu te poti plange de inaltime, va fi un barbat bine facut pentru Miruna
)
In schimb acum am alta problema. As dori ca pana in luna decembrie cand sotul meu va trece pe tura de zi, deci va dormi noaptea acasa, sa-l invat iar sa doarma in patutul lui pentru ca s-a invatat sa doarma cu mine, sau si mai bine si cu mine si cu taticul lui
. Daca stiti cumva metode pleaseee, ziceti-mi.
O sa incerc sa pun si poze de la botez, va dau de stire cand reusesc.
Deea puiule, felicitari pentru baietel, bine ati venit acasa.
Sofia, felicitari si tie, recuperare grabnica si multa sanatate si tie si la bb.
Oana D &
Andrew
Foto
country girl spune:
Buna dimineata! Azi am fost harnica, dupa ce ieri am recuperat dormind aproape toata ziua, iar fericitul tatic a fost in charge cu Ilinca, de nu le-am auzit guritza pana pe seara. Dar se pare ca reintram in normal, si-a revenit cu mancarea si cu somnul fara proteste![]()
Ioana, sarumana mult pentru indicatzii. Eu sunt asa, mai atehnica
. Dupa ce scriu mesajul asta incerc sa vad daca am pricipit cum se face.
Va doresc o super zi tuturor mamicilor si sa fie cu rezultat celor doua viitoare mamici din grup.
Pupici,
country girl spune:
Tot eu, n-am somn si nici astampar. Si incerc sa vad daca mi-a reusit semnatura...
poze
cge spune:
Ina, e ok linkul. V-am vazut .![]()
Super fetita, super poze.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g
country girl spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Am pus poze si cu pisicile, puii lui Whisky daca mai tineti minte. Mai e un pic si dam puii si-mi pare tare rau ca s-au facut asa de frumosi si e o incantare sa-i privesti jucandu-se.
Anto, m-ai terminat cu pisoii, eu - mama de matze mult inainte de a fi mama de Ilinca - sunt terminata, mai ales dupa cel tigrat [boala mea, matzele tigrate! nu ma intrebatzi de ce!]
Daca n-as avea clauza in contractul de inchiriere ca nu aduc alte animale decat barbatzi si pestishori in casa.... l-as lua fara sa ma gandesc. Ar avea si Ilinca ce smotoci peste cateva luni.
Acum daca ma gandesc mai bine, fetelor, ma cam complexatzi cu ritmul de crestere al bebeilor vostri: Ilinca mea abia a inceput sa puna carnitza pe ea si sa aibe colacei pe la maini si piciorushe. Banuiesc ca am trecut si noi de 5 kg, sau macar asa ar fi trebuit. Acum o saptamana aveam cam 4,700. Desi la cum a mancat ultimele doua zile...

Cu colicii n-am avut probleme deosebite decat ieri cand i-am dat la vreo doua mese completare formula. Cat mananca de la san, are colici dar in limite rezonabile fara sa necesite tratament si fara sa ne strice programul.
Acushica facem doua luni si incepem vaccinarile...
poze
country girl spune:
quote:
Originally posted by cge
, e ok linkul. V-am vazut .
Super fetita, super poze.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g
Sarumana de complimente

Toti bebelushii sunt tare dragutzi, fiecare in felul lui. Mi-ar place sa facem un album comun al bebelusilor de septembrie-octombrie, sa punem fiecare mamica o poza reprezentativa a bebelushului ei. Ce parere aveti?
Eu pe a mea o fac stripteuza! Hotarat! Se bucura in gura mare cum ii dai chilotzii jos! Si are niste picioare luuungi! Nu cu mine seamana!
poze
karmenutza spune:
Raluca, eu am biberoane B-Free. Pana acuma le-am fiert si le-a rasfiert, dupa fiecare masa si inca sunt intacte. Nu pot sa-mi dau seama daca sunt eficiente decat prin comparatie intre cei 2 copii. La fi-miu nu am avut asa ceva si urla mereu. Ma stia tot blocul. Si inainte de masa (de foame) si dupa masa-de colici. La fata am din astea si avem pe zi cam o repriza de plans, maxim doua, dar plans cu intermitente. Adica intre timp mai si tace, mai adoarme. Intotdeauna ziua. Noaptea doarme. Chiar daca se trezeste sa manance, dupa aceea se culca imediat si doarme pana la masa cealalta. De obicei reprizele de plans le avem o zi da, una ba. Dupa ziua de plans, urmeaza ziua in care doarme toata ziua si recupereaza. Eu cred totusi ca sunt eficiente.
Sau am eu copil cumintel.![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
Ioana75 spune:
Neata feteltor!
A venit vaccinul in depozitul MediPlus de la Iasi, si acuma ma suna toate farmaciile sa-mi zica ca pot sa mi-l aduca
.
oana, ma bucur foarte mult ca a crescut asa bine Andrew, ca aveam un stres sa nu fie mai mic de inaltime ca Miruna
.
Ina, eu am propus sa furam ideea de la mamicile cu un an mai mare ca noi, si sa ne punem pe yahoo pe adresa comuna albume de poze la o zi, o luna, 2 luni, etc, dar nu imi amintesc sa fi primit vre-un fidbec, de nici o culoare. Mai asteptam un pic sa vedem daca sint de acord mamicile, si fac albumele
.
Ioana, mama Mirunei