Mamici de septembrie-octombrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bonaparte te inteleg.
La noi, mereu tata e al treilea copil.
Fac haz de necaz.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

ah..am uitat..am pus si poze

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonaparte spune:

da, cristina, nu-i usor
vad ca intre victor si anca sunt 5 ani diferenta si ma gandesc ca poate baiatul tau e mai tolerant si intelegator la varsa lui. chiar citeam undeva ca fratele mai mare il accepta mai bine pe cel mic dupa 5 ani sau pana-n 2 ani, cand nu prea stie despre ce e vorba. dar intre 2 si 4 ani se pare ca e cea mai dificila perioada. si eu ma incadrez aici. fii-mea ma solicita non stop, cam asa isi manifesta gelozia, de cate-odata tre sa-l pun pe BB in asteptare ca sa-i fac ei pe plac, altfel se lasa cu crize. iar inainte sa nasc credeam ca am cea mai cuminte si docila fetita din lume...

deci care vreti al doilea copil, remontati-va repede si ... la treaba! nu lasati prea mult timp sa treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor mai putem si noi sa intram sa va salut seara cind piciunetul doarme iepureste

Oana sa ii fie de bine botezul lui Andrew frumusel foc ,sa_i dai un pupic de la noi

Marlen pt cele 2 luni ale lui Alexandru
Marinela bine ai venit sa-ti traiasca puiutul

Cge si la mine este perfect uscatorul de par ,mai ales seara

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mai daca bb-ii au colici e rau , zau asa, abia astept sa scapam de ei .......a si sa nu uit, am in dotare :sab simplex, bonnisan, baby water, baby drink, si ceai baby calm .......cu nimik nu merge ...
mai la uscatorul de par nu ma gandisem, da eu azi am zis fie ce o fi nu are decat sa plange da eu ma epilez.......si uite asa am pus aparatul in priza si la treba, stiti cand s-a trezit Vladut? cand am terminat eu de bazait

alina si bb Vlad 25.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ioana vreau si parola pt album ,mersic

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Salutare! Am vesti mari mari.
Am primit sms la 21.30 de la HILDI:
"Sunt la spital .Col sters.Dorm aici.Mi-au dat diazepam inj.Dar contractiile continua.Mi-au luat anlize de urina si sange.Va tin la curent.Va pup ."

Sa inceapa galeria!!!

Irina si Matei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Haide-ti fetelor s-o sustinem pe HILDI!Trezirea!

Curaj,ne pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Haide Hildi!

Fetelor, m-am distrat de metodele voastre de a va adormi copiii! Uscator in fiecare camera !

Mie, cand mi-e marait Simon (asta se intampla mai pe seara), il pun in leagan. Acolo tace chitic! Nu adoarme, dar tace. Iar daca peste zi face figuri, il scot repede la aer si acolo se linisteste. Acum, cu vremea asta superba, il tin cel putin 3 ore afara.

si o sambata superba!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Go Hildi go!

Eu ... cu socro si socro la patrat ... va povestesc dupa.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput