Mamici de septembrie-octombrie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
gabiarama spune:
Hai , Hildi ! Esti pe ultima suta de metri!
Hi,Hi...si la noi tot cu uscatorul ...De aia sta asa cuminte cind mergem la tati la coafor! Plus ca sint atitea fete care-s topite dupa el !Si cliente !
Iar mami sta linistita si se face fromoasa
Gabi
Poze
gabiarama spune:
Am si eu o nedumerire:voi ati putut accesa ieri link-urile cu poze?
Mie mi se bloca calculatorul de fiecare data cind incercam 
Astazi si-a revenit .(am incercat sa vad pozele Mirunei si am reusit
)
Poze
elyanne spune:
Ma scuzati ca ma bag si eu in seama
... ma gandeam ca e cazul sa treceti la un nou capitol... Bebelusi de septembrie-octombrie 2005... la www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=63" target="_blank">Clubul scutecelor (0-4 ani) 
Multa sanatate puiutilor vostri, sa aiba mult noroc in viata si acum... sa fie cuminti si mancaciosi.
Ioana75 spune:
gabi, multumim ca ne-ai admirat galeria foto
.
eliana, nu sintem pregatite sa trecem la clubul scutecelor, mai stam aici
.
Ioana, mama Mirunei
Tonnia spune:
Hai, Hilde!!!
Tinem pumnii!
Sofia, latrishia, voi ce mai faceti?
Eu sunt contra cronometru tot timpul. N-am nici un program cat de cat, sunt zapacita deja.
Nu inteleg despre ce album vorbiti! Dar nu inteleg multe in ultima vreme!
dana_lucia spune:
Buna fetelor, desi noi nu suntem asa activi pe forum de citit va citim totusi destul de des. Imi propusesem sa pun o poza recenta cu Alberto dar cum nu prea am experienta utilizarii acestui site m-as bucura daca mi-ar spune careva dintre voi cum sa procedez sa atasez poza; multumiri anticipate!
Multa bafta tututor mamicilor iar celor care nu au nascut inca,curaj si sa fie cum va doriti!
va saluta cu drag din
,
Dana Lucia si
Alberto
karmenutza spune:
Tonnia, sa intelegem ca ti-a trecut de plictiseala?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
maddy77 spune:
Buna fetelor,
N-am mai avut net de o saptamana si simteam ca mor ca nu am cu cine sa ma consult.
Sunt ff suparata de 1 sapt din cauza fetei care nu mananca ,cand o puneam la san sugea 2-5 min si o apuca plansul ca la colici de nu se mai oprea jumate de ora,o ora si apoi adormea cu suzeta..asta se intampla de la masa de dimineata pana seara dupa baita cand sugea linitita..am fost ff disperata,ca-mi refuza copilul sanul si ca nu mananca mai deloc..I-am dat bibe cu lapte de-al meu si facea la fel,se linisteste doar cand o tin pe burtica mea.
A venit pediatra ,care a zis ca face colici in timpul mesei si ca asta e,nu prea avem ce sa facem,in afara de picaturile alea de colici..sa incerc s-o linistesc si s-o hranesc..cum!?cand ea adoarme dusa dupa atata plans,noroc ca mai manca noaptea.Ea mititica era moarta de foame si cand se mai linistea si-i dadeam sa manance,inghitea ff mult aer si asa din nou acelas cerc vicios..
De 2 zile si-a mai revenit,a inceput sa mai manance la san cam 10 min,apoi un pic din bibe 20 ml dar totusi ff putin,ca adoarme si nu reusesc in nici un fel sa o trezesc.
Vreau sa ma duc luni cu ea la spital,poate totusi are altceva..
Voi ati mai auzit de colici in timpul mesei??Ca in rest copilul e ff linistit.
In perioada aceea am mancat si eu niste struguri,sa fi fost asta cauza declansarii colicilor?facea si kk mai diareic si i se auzeau gazele prin burtica,acum si-a mai revenit cu scaunul,dar totusi mai face si verde..
Mi-a scazut si mie productia de lapte de aseara,din cauza stresului,cand ma gandesc ca are 3 sapt si mi-a luat in greutate sapt asta doar 60 gr si in total pana acum 400 se la externare.
Lapte praf mi-a zis dr sa nu-i dau inca,dar cred ca o sa-i dau totusi copilului ca sa nu moara de foame.
Va pupic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
jadi spune:
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61157" target="_blank">aici. Sper sa fie ultimul
.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005