Mamici de septembrie-octombrie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Hildi, eu zic sa suni mai repede! Iia-o si pe Latrishia cu tine! Tinem pumnii!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Astept sa vina sotul meu...mai stau sa monitorizez 1 h si apoi....

Va tuc
Hildi
41+4

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Multumim de aprecieri fetelor, da Codruta, tortul a fost foarte bun, chiar eu l-am facut.
Cristina (Cge) si noi avem uscatorul de par la indemana, copilasul meu adoarme in cateva minute cand il aude, dar mi se pare un somn fortat pentru ca atunci cand il opresc, in maxim 10-15 secunde isi reia plansul si nelinistea de unde le-a lasat, de aceea incerc sa-l folosesc cat mai putin, daca se poate deloc. Andrew tot mai cateodata, ieri chiar de 2 ori. Dar recupereaza, imediat cere alta papa in loc. Astazi a dormit 8 ore si un sfert, somn neantrerupt de nici o masa, la 9 s-a trezit, a mancat putin, asa pe fuga pentru ca a adormit in timpul mesei si sper sa tot doarma inca 2 ore. Am descoperit un truc (defapt mama il stia) pe care vi-l impartasesc si voua. Cand bebelusii vostrii dau semne de trezire, intorcetii-i pe alta parte si ei isi vor continua somnul. Chestie verificata. De multe ori ei se trezesc pentru ca amortesc in pozitia in care au dormit.
Hilde, pararea mea fugi la spital, nu mai astepta nimic daca vrei sa nu nasti acasa. Te poti dilata brusc. Parerea mea.. . Noi iti tinem pumnii si te sustinem. .

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Oana, Petra imi doarme numai pe spate. Cum sa o intorc?

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hehe Oana si eu il intorc cind da semne sa se trezeasca... uneori merge alteori il trezesc imediat si gata cu somnul asa ca ma risc sau nu, depinde de ora la care se trezeste. Oricum doarme numai pe spate asa ca as putea cel mult sa ii intorc capul ca pe parti nu vrea nici sa il pici cu ceara!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Sa va spun ce am patit azi, de fapt nu eu, ci Petra. Am plecat cu sotul meu pana in oras sa ii cumpar ceva hainite ca nu-i mai vin astea care le are. Am lasat-o cu mama mea. A inceput un plans.... ca m-a sunat mama disperata sa vin cat mai repede posibil. Saracutza, ii era foame, desi a mancat cu 2 ore inainte. Dar n-am prevazut ca se scoala chiar asa.......
Maine trebuie sa merg sa ii schim 2 costumase. Le-am luat cam mari, desi mi se pareau asa mici...

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ce draguti sunt bebeii nostri in albumul comun!!!

Mergi la inceput

Ioana, cand deschidem un nou capitol, nu punem in fata si linkul cu pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonaparte spune:

seara buna, gagici misto ce sunteti! ( azi am un limbaj mai deochiat, sper sa nu deranjez pe nimeni)
cred ca mi se trage de la faptul ca am mai evadat din si vad viata cu alti ochi : mall-ul in care, altadata, intram si ieseam de la film cat mai repede, l-am vizitat ca pe un muzeu, dupa mai bine de-o luna in care n-am mai dat pe acolo.

si mai e ceva: dupa 6 saptamani de la nastere m-am hotarat sa reincep cei 3s : serviciu, sport si sex (le-am scris in ordinea timpului alocat: 2ore, 30 minute, 3 minute/ zi. sa nu radeti, tot e bine pentru inceput).

in rest, ingrijesc si eu la copii, care in unele situatii sunt 3, daca il luam si pe tati in calcul , dar nu mai intru in amanunte.

va pup si cat mai multa odihna (c-asa scrie prin carti, nu?)

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

ne actualizati si pe noi?
ne-am nascut pe 27.10.2005,ora 9.57, 49 cm, 3150 gr, scor apgar 8.
pana acum suntem destul de cumintei, incepem sa dam semne de colici, am incercat cu bonnisan si azi am cumparat sab simplex..sa vedem daca da rezultate.
alex e un fomist si jumate, eu din fericire am lapte din plin..
va pup si mai scriu..cand am timp..

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput