Copilasi noiembrie decembrie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aime,eu i-am dat de 2 ori kiwi fara samburi (pana curetzi toti samburii aia mici si negri nu mai ramane mare lucru din fruct) si pe urma i l-am dat cu totul.Nu s-a intamplat nimic rau asa ca de atunci il papa intreg.Ii dau cam 2-3 kiwi pe saptamana.

Eu ii dau paine cu unt si branza topita Hochland.Ii place la nebunie.Inca n-am incercat sunca,dar sunt sigura ca va manca,el nu face mofturi.

Nici eu nu iau peste congelat,de fapt nici un fel de carne congelata.Nu stiu daca nu cumva s-a dezghetzat si a fost recongelata.Am patzit asa mai demult cu niste merlucius congelat.Cand l-am dezghetzat mirosea urat si avea consistentza unui burete.Stiu eu in ce conditzii e pastrat/transportat?

Jasmine si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Fulguletz,daca tot nu te saturi uitandu-te la "urlatoarea"mea,ce ar fi daca ti-o trimit eu la tine????..nu definitiv..asa,de control
Eu pot sa vad pozele daca dau click pe "turta Mariucai"......

POZE
TURTA MARIUCAI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mare dreptate aveti cu pestele congelat...sa nu dati la bebei asa ceva!!! mie mi s-a intamplat de "n" ori sa nu ma incante cum arata pestele decongelat!!! lui Paul i-am luat din cora salau si i-am facut cu mamaliga.
ADRIANNA, te asteptam cu vesti, cum ati sarbatorit??????? si vremu sa vad tortul!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

DANETTE, si Paul la fel....ideea e ca noi vrem sa il punem de dimineata pe olita, numai ca nu prindem afurisitania de kk-uta niciodata ...adica el face ianinte de a ne duce noi la el..la 7-8....si degeaba il mai punem...in cursul zilei, cand il pun, nu reactioneaza, sta ce sta,se joaca cu bila de la calut, ca are forma un cap de calut cu bil ain frunte..si dupa ce se plictiseste, vrea sa il scot de acolo si plange ca nu poate singur.......mie mi se pare ca se plictiseste foarte repede, adica al meu nu sta frate 5 minute, el dupa un minut vrea neaparat afara de acolo!!!!!! si m-am gandit sa ii scot calutul afara, ca e detasabil.....te pup...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitzule, acum nu stiu ce sa mai fac. Tocmai vroiam sa merg in Cora sa-i iau si eu olita din aceea cu jucarie, este singura pe care are loc, ca de are fundul mare, nu glumesc am pus-o pe mai multe in Cora si nu statea bine. Eu am pus-o de 2 ori pe buda si a facut kk, dar am vazut-o ca se screme, stii de fapt cum fac ei stau pe loc, li se inrosesc ochisorii si gata!
Danette, eu am citit ca la inceput poti sa-i pui kk din pampers in olita ca sa vada unde trebuie sa faca sau la ce foloseste olita .

Eu ii dau ciuperci cu pilaf, din cele de la cutie. I-am dat saptamana trecuta si a mancat cu muulta pofta, adica peste 300 grame. Kiwi i-am dat putin, dar fara seminte. Cred ca cel mai usor se trece printr-o strecuratoare pentru a scapa de seminte. Dar ai nostrii sunt deja copilasi. Nu va spun cum a rontait Ana ieri un mar, ca un soricel, arata bestial. O sa-i mai dau, chit ca face mizerie dar aproape l-a mancat pe tot desi mancase inainte.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

fulguletz, multzumim pt poza...

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

OTI, MEY, gata dau si eu la bebe ciuperci si kiwi

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele, am intrat si eu scurt sa urez gemenushilor
LA MULTI ANI! sa fie sanatosi sa se iubeasca mereu unul pe celalat si sa le dea Dumnezeu tot ce-si doresc in viatza

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Adriana gemenilor tai care sunt niste scumpi. Sa iti creasca mari si sa va bucurati de ei! Ma tot intreb...oare cum te descurci cu 2, ca mie cu 1 mi-e greu:)
Cum a fost petrecerea?

aime esti tare scumpa, cum sa ma supar? Mersi mult ca mi-ai zis, mie nici nu mi-a trecut prin cap ca merluciu e gras, cred ca o sa trecem pe pastrav ca ala ne place si noua.
La lapte nu vreau sa renunt de tot, doar ca ma gandeam ca de la 1 an 2 mese pe zi numai cu lapte nu sunt foarte consistente...cu cereale cu tot. Mai ales ca mancare solida nu prea mananca. Partea buna la noi e ca nu exista mese de noapte, ca doarme dusa de seara de la 9 pana dimineatza la 8 (aproximativ:)

mikimi am vazut ca ne-ai remarcat, si noi am tras cu ochiul la pozele tale si am vazut un voinicel tare scump.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by andreap

Fulguletz,daca tot nu te saturi uitandu-te la "urlatoarea"mea,ce ar fi daca ti-o trimit eu la tine????..nu definitiv..asa,de control
Eu pot sa vad pozele daca dau click pe "turta Mariucai"......

trimite-o mey incoa...da nu se supara Mihnea si Ruxitza?

eu nu-ti vad pozele daca dau click pe turta Mariucai...da eroare , bla bla ...

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput