Copilasi noiembrie decembrie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Stiti ce imi aduceam eu aminte cand faceam mancare??? ca in urma cu vreo 9 luni, era o mamica de pe aici care povestea(am o banuiala ca ar fi Andreap, daca nu, imi cer mii de scuze), cum a venit un prieten de familie in vizita, si cand ea s-a aplecat sa ii dea ceva de pe jos, a inceput sa ii curga tzatzica!!!!! Doamne, cat am ras atunci si cat ma amuza si acum faza!!!!!
ANDREAP, ti-am vazut si eu minunea!!!! seamana mult cu tati!!! cu ce te-ai vopsit, ca e super blondul!!!!!
Azi ma duc iar la dentist!!!! offff.sper sa treaca infectia fara operatie, ca nu mai vreau!!!!!!si nu doresc la nimeni!!!
OTI, hei, stai linistita, ca e super olita, se detaseaza calutul de olita , iar ea ramane simpla!!!!! deci, e mishto...

pozele noastre

Mergi la inceput

FULGULE, da click aici, sa vezi printesa:
http://community.webshots.com/album/493972126mnfaaf

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, m-ati zapacit cu atatea poze (toate minunate!), era sa uit de ce intrasem aici: ia sa va spun: ioachim stia sa faca ca calu' (adica sa imite din gura zgomotul de copite)

azi il aud cum facea, singurel:)) cand ma uit la el, luase un calut de jucarie in mana (al ilenei) si facuse, saracu, singur legatura: calul face asa

sunt asa de mandra de nu pot sa va spui

tot azi mi-a pus mana pe o floare de pe bluza, si eu i-am zis: floarea, la care el, hop, imi arata vaza cu flori din biblioteca!

mai, e asa de mare... eu tot bebe de tztza il vaz (pai daca este)

fetele, care din voi mai alaptati? miche, flavia, bumbacel... ati vazut ce scumpi sunt acuma? acum e toata distractia: cand vin si ne ridica singuri tricoul

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

danette, onitza si Otilia si noi avem aceeasi problema cu olitza. Si tot model cu calutz si bila in fatza:) O pun dimineatza si sta cel mult 1 minut. Cred ca pana sa faca ceva, mai e cale lunga. M-am gandit mai intai sa se obisnuiasca cu un fel de "ritual", sa stie ca imediat cum se trezeste dimineatza si isi bea lapticul, trebuie sa stea putin pe olitza. Poate dupa aia se prinde si la ce foloseste
Am inteles ca daca dam drumul sa curga apa la obinet, ii "stimuleaza" dar eu inca nu am incercat:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

GANDACICO, cat mi-am dorit si eu sa alaptez pe Paul pana la un an!!!! da' n-a fost sa fie!!!!! de accea va admir si va spun (lu' MIXHE i-am tot zis-o ), bucurat-va cat alaptati ca este cel mai frumos si special moment in relatia mama-copil!!!!! va pupic pe toate alaptoasele si va invidiez cu drag!!!!!!!!
FLAVIA, cu robinetul mai degraba s-ar aplica pentru pipi, cred, dar ce ma fac ca noi nu ne trezim la primul scaun al lui Paul, si cred ca nici el...de fapt el cred ca el atunci si de-aia se trezeste ca face kk!!!!

Gata, noi ne pregatim de plecat la dentist!! bleah!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Gangacelule mai suntem alaptatoare pe aici...eu, Dutzi, Otilia, Eliza..tot prestam.E adevarat ca sunt minunati cand li se aprind ochisorii de bucurie ca vad titza si mai dau si din manute.Al meu si chiuie uneori.

Onitza curaj ca te taie

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

fetele, nu vreau sa va bat la cap, dar va bat:)

nu stiu daca stiti parerile pro si contra olita: sunt cativa psihologi (de ex francoise dolto;) care nu o recomanda pana la varsta la care copilul poate cere singur (in jur de 2 ani) pentru ca atunci se termina dezvoltarea muschilor sfincterieni (altfel el nu face constient, ci "dresat"

eu asa am procedat cu ile, pentru ca am inteles ca e o problema si psihica la mijloc, se dezvolta nu stiu ce complexe daca copilul este fortat la olita

e ca si cum va iau pe voi in momentul asta si va pun sa faceti kk ACUM!

in fine, nu mai intru in detalii, ideea e ca, daca tot vreti sa introduceti olita, sa stiti si eventualele preicole pe de o parte, iar pe de alta, in nici un caz nu fortati!

daca copilul sta singur si ii place, bine

nu am spus asta sa va cical, am spus ceva din exeprienta mea de mama si de cititoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Gandac eu sunt in plin proces de intarcare. Si astazi o fi cea mai nasoala zi sau nu, nu stiu cert este ca am sanii superumflati si plini de noduli si imi vine sa moooor de durere. Am pus comprese reci , i-am legat strans si tot imi vine sa urlu.
Ieri eram mai melancolica ca na, nu mai sta fata mamii la tzitzi dar astazi nu vreau sa vad pe nimeni , nici macar copchilu. Da-ti cu roshii fetele dar am zis cum ma simt.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

ele, si eu am incercat sa-l intarc, ca sa ma tratez la coloana, si tot ce am reusit a fost sa ii dau mai rar... tot e bine... dar de intarcat... no way! urla numai cand vedea biberonul cu lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

ele, si eu am incercat sa-l intarc, ca sa ma tratez la coloana, si tot ce am reusit a fost sa ii dau mai rar... tot e bine... dar de intarcat... no way! urla numai cand vedea biberonul cu lapte

Deny papa si lapte la biberon de la 5 luni deci ea nu plange dupa tzitzi. Eu i-am dat o perioada ff putin lapte, adica nu i-am scos sanul deodata dar vad ca tot sufar.Dimineata am luat 1 tb brocriptin dar nu mai am rabdare sa isi faca pastilele astera efectul. Sper sa nu ajung la reactiile adverse ale medicamentului.
Deja ma bate gandul sa iau Dostinex (mi-a spus Andreap de el).

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput