Copilasi noiembrie decembrie 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'Neata!...Am vazut ce spor aveti la scris.....
Mikimi,super poze!Ma oftici..Noi stam la frig,degeram si voi va bronzati...frumos o fi?!?!
Ad_rianna,sa-ti traiasca comorile!Sa creasca mari,sanatosi sinorocosi!
Multumim de aprecieri!
Try,normal ca trebuia pusa o poza"urlatoare"dor e Maria "galagia".......
De 2 seri fata mea se trezeste de nu stiu cate ori plangand in patut...de la dinti,zic eu...da de unde......cum o iau in poat cu mine,trece durerea..asa ca o las sa planga,ca s-a invatat smechera,cu mama in pat.....prin urmare,sunt cam turmentata de somn,zapacita si bramburita..deci daca scriu prostii,ma intelegeti!
Pupici

POZE
TURTA MARIUCAI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI PENTRU CEI MAI DULCI BEBELUSHI, DE ACUM COPII BIANCA (NORA MEA SI TUDOR ! VA IUBIM MULT!!!!!!!!!!

PENTRU GEMENEI:
"Când unul e om, altul e înger
Iar Calea Lactee e-al maicii lor uger.

Pe unul îl doare când celuilalt i-e dor,
Când unul se târăște, altul e în zbor.
Unul uită când altul nu iartă,
Când unul e casă, celălalt i-e poartă.
Unul coboară când celălalt urcă.
Unul e Prometeu, iar altul e stâncă,
Unul e uliu când altu-i năpârcă.
Unul fără altul n-ar avea sens.
Unul lângă altul ?

Unul lângă altul ard intens
Si unul este nimeni când celălalt e altul. " (Marina Samoila)

Cuscritza, va iubim mult, va trimitem un sarut dulce si va dorim tot binele din lume!!!!!! sa va bucurati de ingerasii vostri, sa va dea Dumnezeu putere si sanatate sa ii cresteti cum se cuvine!!!!!! VA IUBIM MULT!!!!!!!

HEI, SA CURGA SHAMPANIAAAAAA!!!!!!!! AZI NORA MEA SI FRATIORUL EI IMPLINESC UN AN!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

io ma tot uit la pozele lui miki de-o ora... le-am luat la rand... nu pot sa spun decat: frumoasa esti! ai o familie minunata!

...si au trait fericiti pana la adanci batraneti:))

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

neatza...

gemenashilor, dragilor, La multi ani! tot binele din lume, sa fitzi norocosi si sanatosi, ascultatori si inteleptzi!

am adaugat niste poze

lume lume..aici e Raducu a lui Jasmine :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/zumperiox/detail?.dir=10cc&.dnm=e616.jpg&.src=ph

Roland(miag):
http://pg.photos.yahoo.com/ph/zumperiox/detail?.dir=10cc&.dnm=f43e.jpg&.src=ph

cum reactzioneaza parintzii la vederea unei foarfeci :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/zumperiox/detail?.dir=10cc&.dnm=d346.jpg&.src=ph

si , da..asa mai merge...aceeasi protagonisti
http://pg.photos.yahoo.com/ph/zumperiox/detail?.dir=10cc&.dnm=4943.jpg&.src=ph

Andreap, linkul cu poze turta nu e bun...Jasmine, eu i-am vazut pozele Andreei de la turta intrenad in linkul cu poze si apoi poza turta..

si vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

io ma tot uit la pozele lui miki de-o ora... le-am luat la rand... nu pot sa spun decat: frumoasa esti! ai o familie minunata!

Io ma tot uit de-aseara ...i-am spus-o deja, si i-o mai spun odata, ca-s minunati .

Cici, Andreeap, Gandacelu, superbi copilasi .

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

try, poza mea preferata din gala este cea cu Mariuca urlatoarea . M-am uitat de n ori la ea si tot nu m-am saturat.
De cate ori vad poza lu Alexu tau de sub masa ma bufneste rasu , desi am vazut-o si pe aia de n ori...

am mai vazut ieri poze de gala dar n-am avut timp sa le salvez si pun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

pentru Tudor si Biencutza, o pereche reusita de gemenasi. Multa sanatate, sa va iubiti mult si sa fiti cuminti!
Maria-Bianca!

Miki, am descoperit niste poze superbe dar si secretul bronzului vostru natural in plina iarna. Noi tremuram pe aici de frig iar voi erati fericiti ca ati gasit un palmier sa stati la umbra. Si am mai remarcat ce mamica frumoasa si tanara ai, sa-ti traiasca!
Andreea, sa va traiasca printesa!
Danette, si eu cred ca cei mici progreseaza mai repede daca au frati mai mari sau companie tot timpul. Eu cel putin nu pot sta tot timpul cu ea. Noi am fost 2 saptamani plecate la bunici in vara si a facut multe progrese atunci, s-a vazut clar diferenta. Can am plecat nu stia sa se ridice in funduletz iar la intoarcere se ridica si in picioruse, facea pasi si spunea ta-ta si ba-ba.

Si Ana suge la 10-11 seara si la 5 dimineata cel mult este pe pozitii, si nu o pacalesc cu biberon, vrea sa suga la mami. Dar pana cand ...

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani!!! si de la noi sarbatoritilor zilei: BIANCA si TUDOR, sa cresteti mari, sanatosi alaturi de parintii vostri, sa fiti cuminti si sa-i bucurati...3

fetele, voi cum le dati kiwi, cu tot cu samburi?
aseara am fost si noi la dr, ne-a programat ptr vaccin pe 25, bine ca e dupa ziua lui, ca de la ROR-ul asta, mai apar la unii copii si reactii adverse. noi o sa facem si rapelul de Pentacthib (care se face pana la 1.6 ani, dar ca sa scapam), adica al 4-lea vaccin de felul asta, iar dupa o luna o sa luam si noi cele 2 picaturi antipolio, noi antipolio am facut doar injectabil.Asa ca...activitate, nu gluma...In rest OK....despre papa, ne-a spus ca avem voie, cam orice, fara sare (inca), fara condimente, fara semipreparate gen branza topita, sunci de pui sau pastrama...etc...si papa se poate prepara chiar la teflon, sau la cuptor in folie de aluminiu, nu prajit in ulei...oricum Vladut prefera tot maglavaisul ala cu legume...si dr zicea ca e bine ca-l accepta inca, ca va veni si vremea cand nu-i vor mai place legumele...si atunci il voi ruga sa ia cate o gurita de ceva vegetale.Bine ca papa bine, asta e important.
Cat despre lapte, Flavia, de ce vrei sa scapi de lapte? Si Vladut papa noaptea un bibe de laptic, eu is bucuroasa. O sa-i treaca, daca acum asa simte nevoia, iaca...ma trezesc, ii dau sticluta si el papa, cand termina se culca...si gata...nu-l dezvat deloc. oricum el nu papa ziua lapte, ca nu mai incape...dar noaptea recupereaza, papa la 10 250 ml cereale cu lapte, la 3-4 dimineata 130 ml lapte si la 6 iar 130 ml.Flavia, daca nu te superi , pot sa-ti sugerez ca merluciul este un peste gras, oceanic si daca ii mai pui si smantana...ptr bebe f bun este pestele slab, gen crap (mic), salau (peste alb), stiuca, pastrav.Incearca astfel de peste, e mai sanatos. nu e vorba ca acum nu-i face rau, dar ptr ficatelui ei, e de munca...si e pacat in viitor sa aiba problemute.Si inca ceva...si gata...evita cat poti pestele congelat, nu poti sti cum a fost...cel proaspat e sfant.

andreap si Miki...eu de ce nu pot sa vad pozele voastre? .
Gata andreap ...le-am vazut(din album, nu din link)...mi-au placut, este una parca (21) unde Mariuca e cu 2 copii, are o mutrita super dulce...de fapt in toate...iar look-ul tau e nemaipomenit

Miki...vreua si eu sa vad pozele din vacanta....

am scris un roman...ma iertati

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

LA MULTI ANI, Bianca si Tudor!!
Adriana, sa-ti creasca mari puiutii si sanatosi si sa-ti aduca multe bucurii!

Dutzi, nu fac nimic special cu avocadoul, doar il pasirez impreuna cu alte fructe (mere, banane, etc.), pe care Risi le mananca in jurul orei 11 a.m.

Fetelor, cum va descurcati cu olitza???
Cu Iris nu reusesc nimic, adica o tin in jur de 5 min. si nimic... apoi, cand se ridica, face in pampers... La faza asta chiar nu stiu ce sa mai fac...
Probabil doar sa astept sa mai evolueze..???
Am inteles ca oricum doar in jur de 1,5 - 2 ani incep sa-si controleze cat de cat sfincterele..

Am vazut cateva poze super: MIKI, sunteti foarte frumosi!!!
Super si pozele de la TURTA Mariucai!! Si haoiase!!!, le-am vazut pe cele selectate de Fulguletz.
Ce pacat ca nu este si la noi obiceiul asta, e mai distractiv decat aniversarile de la noi.

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Va multumim foarte mult, relaxarea face minuni si arati intr-un fel...mai bine.Am avut mare noroc ca buni luceaza la caldurica ca altfel inghetam si noi solidari cu voi.Andreea, Gandacico, Cookie,Otilia,Dutzi, Roxana .

Cicisor noi iubim pe Alexia motata tare mult si dupa cum stii sau nu...ne-am aranjat calatoria ca Cluj cand erati acolo ca sa va vedem.V-am cautat prin intermediul Adrianei in disperare.Cat despre fetite el le iubeste prieteneste, vad ca are afinitate pentru Marii.

vacanta la buni

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput