Montignac: ce am mancat azi? (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

Salut,
meniu de azi
d: cafea decof cu lapte si inlocuitor, 1 mar
p: gratar de vita, cu garnitura de spanac cu ciuperci + 1 ou prajit (aici cred ca am zbircit-o, dar nu sint sigura)
s: salata rosii cu ton

lgireada, si eu as intra in bucatarie daca as sti retetele.
vaz ca zici ca le-ai dat, dar nu le gasesc. ce m-ar interesa pe mine ar fi o reteta de prajitura excelent daca stii, aia cu blat si crema pe verticala in forma de triunghi. evident, NEmonti. in principiu imi plac mai mult prajiturile de cofetarie decit cele "de casa". nu neg, ca checul tau cu fructe nu ar fi gustos, pentru ca arata minunat. iar "astia pe aici" nu stiu decit negrese, checuri si fursecuri. nu prea au traditie intr-ale dulciurilor.
philip parca tu ziceai zilele trecute ca ai mincat cereale. sau ma insel. poti sa imi spui si mie de care ? ca sa nu ma apuc sa caut pe toate etichetele "cereale a la monti".
lasa laura, ca la 53 de kile o abatere nu e foc. mai stiu eu unii care au de dat vreo 20 de kile...si viseaza prajituri excelent.
nu mai comentez...

la mai multe in - !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Laura, multzumesc de atentzionare. Banuiam eu ca nu e Monti curat...
Fetele , nu mai spun meniul de azi care ar fi fost tareee cuminte daca nu mancam vreo 4 bomboane "finlandia", din acelea de tzi se umple gura de cirese cu alcool

Nu facetzi ca mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anda, eu am papat wheaties de la general mills dar aproape le-am terminat si trec la cheerios cat de curand. astea au cel mai utin zahar si sunt integrale (evident, nici nu-s din porumb). pt ca am dat jos 2 kg si pt ca e sambata mi-am permis sa-mi iau o punguta mica de seminte de dovleac. cat de grav e?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

vreau si eu reteta de praji cu ciocolata si branza dulce, please!!!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Raport 63.5 kg.
Anda Panda ma refeream la faptul ca am pus reteta pt omuletzii de zapada despre care vb Adriana. E pusa pe forumul La bucatarie, la sub Mese de mare gala!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Philip, sa stii ca a fost buna prajitura aia de care m-ai intrebat, dar e pt faza a 2-a de Monty:
1)-100g cioco amaruie (cu >70% cacao) - taiata bucatele, topita in bain-marie
2)-120g unt moale si 150g fructoza - se bat spuma, apoi se adauga 3 oua, se amesteca, apoi se pun 300g branza dulce (0% grasimi)
3)-100g faina integrala se amesteca cu 1/2 praf de copt, un praf de sare si vanilie
Se amesteca 2) cu 3), in 1/2 din compozitie de adauga cioco 1). Se pun ambele in tava unsa, se trece cu furculita ca sa se amestece putin, se coace in cuptor incins vreo 30-40min la foc potrivit. La inceput pare ca nu s-ar coace inauntru, dar e din cauza branzei dulci. Mi s-a parut mai buna rece, a doua zi. De crescut a crescut, dar apoi s-a lasat.

Liliana, scrie-mi si mie, te rog, pe PM, cum faci tu trandafirii aceia de pe tort. Ca azi am incercat sa fac si eu din pasta de lapte praf, dar nu am reusit, mi se lipea si nu s-a intarit deloc.

Meniul meu de azi:
ora 9.30: o piersica (nasoala) si un kiwi;
ora 10: paine integrala prajita cu branza dulce 0% si cu somon afumat (separat), prajitura ramasa de aseara;
ora 12 (abatere): 1/2 litru suc Prigat de visine (muream de sete prin oras si asta e singurul suc care-mi place!);
ora 14: friptura de porc la gratar, salata de cruditati;
ora 18 (abatere): o banana;
ora 19: ciorba de fasole (fara ulei).
Deja cred ca am intrecut masura, de maine iar la strictete!!

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si jumatate) si Ramona (3 ani si 5 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance de altamira spune:

la ultima cantarire raportez: 73,3 kg. aceasta probabil ca nu am avut multe abateri.meniul in general a fost cam acelasi. va pup, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

'neatza, buna seara, buna dupa-amiaza (asta in fct momentul in care intrati pe forum)

meniu de azi - faza I
d: biscuiti (faina integrala, neindulciti), lapte, cafea
p: peste la cuptor cu legume permise
s: o portocala si un mar

lgireada o sa ma uit, numai ca topicul deschis de tine are citeva pagini bune, si fi-miu e prea mic sa o lase pe ma-sa sa faca ce vrea ea si cit vrea ea.
mama laura, imi aduci aminte de vremurile bune, bautura prigat era preferata mea - ala de piersici
sincer, inca ma mai gindesc la prajitura excelent.

si cam atit,
si spor tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare
Eu in we trecut m-am intrecut in abateri sper sa nu se vada la cantar, deocamdata pastrez o oarecare pierdere in greutate, de fapt nu chiar oarecare ca sunt 1.5 kg fata de fix acum o saptamana. Oricum am terminat de petrecut cu finii si acum vreau sa raspect dieta suta la suta.
Vreau si eu sa fac peste la cuptor cu legume astazi. Voi ce legume mai puneti in afara de ceapa, ardei si sos de rosii?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare
Laura trebuie sa pui lapte praf cat inghite aluatul ca sa nu mai fie moale.
Anda te astept cu poze acolo.

on-topic:
dimineata:paste fierte al dente
amiaza si seara inca nu stiu, dar revin!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput