Montignac: ce am mancat azi? (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iramona spune:

Salutare la toata lume. N-am mai reusit sa mai scriu din cauza unor probleme medicale care m-au intors pe dos si din cauza carora nu am mai avut nici un chef de Monti, asa ca am mancat ce am prins.....de fapt nici nu prea am mancat........
Oricum m-am cantarit dimineata si am 70,2 ......si atat e bine....
Meniul de azi:
d: iaurt 0,1 % cu cereale
p: mancare de varza dulce si piept de pui
s: pireu de conopida si piept de pui(friptura)
Multa bafta in continuare la toata lumea......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonaisar2004/album?.dir=/5837

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Liliana, am pus aproape dublu cat scria in reteta si tot degeaba, era lipicios si nu se putea taia/modela...
Meniul meu de azi:
ora 10: un kiwi;
ora 10.30: covrig integral cu branza dulce 0% si gem fara zahar, 330ml lapte batut 0% cu cereale;
ora 13.30: branza cu rosii;
ora 16.30: o para;
ora 18.30: ciorba de fasole (fara ulei), o cana de lapte 0% cu cereale.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si jumatate) si Ramona (3 ani si 5 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance de altamira spune:

salutari fetelor,
meniul meu de azi:
dim: grefa si paine integrala
pranz:zacusca cu telemea
cina:supa de fasole verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Laura T si Philip & Andreea: felicitari pentru rezultate!
Laura T: ce firma produce branza cu 0% grasime ca eu nu am gasit in Bucuresti?
Adimercedes, eu am gasit o singura marca de iaurt cu fructe fara amidon sau zahar si delicios de altfel (mai ales variantele cu caise si capsuni): Yogobella Light indulcit cu aspartam DAR ... Monti spune ca aspartamul are acelasi IG precum zaharul si in plus acest iaurt chiar are bucati de fructe, nu este doar suc de fructe deci iar se incalca o regula Monti de a consuma fructele cu cel putin 30 min inainte de o masa lipidica si 1 h. inainte de o masa protidica.

Meniul meu a avut multe abateri in week-end, stiu sigur ca si maine va fi la fel.

Ralu, m-am cantarit de dimineata si aveam 62 kg., mai putin intr-adevar dar cred ca nu se asimilasera caloriile din week-end!

Spor la slabit!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mihaela, multumesc, dar stai ca inca n-am zis hop apropos, eu-s andreea, philip e piticul meu
azi pap
md: paine integrala cu gem fara zahar si iaurt 0%
p: chiftelute cu sos de rosii
c: chiar nu mai stiu
va pup si sa aveti o saptamana misto!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

eu pestele la cuptor il fac cu ceapa taiata in 4, felii rosii si felii ardei.
in burta pestelui pun citeva felii de lamiie
condimente: sare, piper, salvie + ulei masline
il bag la cupor cu multa apa, cam jumatate de vas, chiar trei sferturi
iar cu 15 min inainte sa il scot pun vin (dar in faza I nu pun) si citeva foi de dafin

si pofta buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Fetelor,pls. trimiteti-mi si mie cartea Monti ca degeaba vreau sa tin si eu ca nu stiu ce este voie sa mananc si ce nu.Daca mananc aiurea aM sa ma fac ca.Am trimit si coordonatele mele acum astept doar sa vad ce pot sa pap.
Va pupi,Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu din pacate ma tot ocup de dulciuri. Vine o zi importanta si vreau sa impresionez si vreau musai sa fac blat de bezea ... asa ca am cam dat pe alaturi de la Monti si am pus gura pe bezele

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

corina, ce adresa de mail ai ?

philip, m-am uitat pe cutia mea de cereale (da' nu maninc din ea!) si e Kellogg's: la ingrediente scrie zahar/glucoza/fructoza iar la informatii nutritive spune ca are 8g zahar. in concluzie nu stiu daca au zahar sau nu astea. pe cherrios ce scrie ?

meniu de azi, faza I:
d: biscuiti (faina integr, neindulciti), cascaval afumat, lapte, cafea
p: ochiuri romanesti cu garn de spanac cu ciuperci
s: nu stiu inca, poate fructe
nu stiu daca e ok casc ala afumat, dar am cautat brinza de vaci si nu exista nici un fel, dar 0%? am incercat sa fac eu brinza de vaci, dar nu mi-a iesit; mai rau, am imputit toata bucataria.

la mai multe in minus !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anda, cheerios au 1 g de zahar. cum nu gasesti branza de vaci? vezi ca trebuie sa fie cottage cheese cu 0% grasime sau macar low fat. eu nu cred ca e ok biscuiti cu cascaval in faza I, ca amesteci glucide cu lipide. puteai papa biscuitii cu lapte sau iaurt 0%. fetele mai experimentate sa zica si ele...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput