Montignac: ce am mancat azi? (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Ai dreptate, philip!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Am uitat sa scriu adresa de mail;
corinacostea36@yahoo.com
Multumesc mult.............pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Myhaella
Adimercedes, eu am gasit o singura marca de iaurt cu fructe fara amidon sau zahar si delicios de altfel (mai ales variantele cu caise si capsuni): Yogobella Light indulcit cu aspartam DAR ... Monti spune ca aspartamul are acelasi IG precum zaharul si in plus acest iaurt chiar are bucati de fructe, nu este doar suc de fructe deci iar se incalca o regula Monti de a consuma fructele cu cel putin 30 min inainte de o masa lipidica si 1 h. inainte de o masa protidica.

Spor la slabit!
Mihaela

Mihaela, multumesc de precizari. Eu stau in Australia, deci cam mici sansele sa gasesc iaurtul de care mi-am zis tu . Dar am luat aminte si renunt la iaurtul cu fructe si raman cu cel simplu.

Dimi: 2 felii de paine de secara prajite, o cafea cu lapte
La 10: un pumn de M&M's - nu m-am putut abtine, ca le aveam pe birou si imi faceau cu ochiul.
La amiaz: 2 sushi cu ton gatit si tofu
pe la 5: Kit-Kat
6:40 am mancat niste capsuni
iar pentru cina fac pui la cuptor in suc propriu.

Stiu ca am cam calcat iar in strachini si mi-e groaza ca ma duc in RO si 2 saptamani o sa indoape lumea la mine - deh, de dor .

Dar voi sa nu ma lasati, fetelor!!!

Mai intru si mai dau raportul

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Buna dimineata fetelor!
N-am mai scris de cateva zile, am avut un program mai incarcat. Am trecut peste week-end fara prea mari abateri si cantarul m-a rasplatit , am aproape 3 kg pierdute intr-o saptamana ceea ce pentru mine e extraordinar, mai ales ca trebuie sa-mi vina si rusii, si retin apa , deci poate fi chiar mai mult.
Am inceput sa fac si ceva miscare , m-am infofolit in pantaloni de slabit si am mers pe banda de alergat vreo 20 de minute intr-un ritm alert, nu foarte mult, ar n-am putut mai mult.

Meniul de azi :
Dim: 2 oua ochiuri
Pranz : gratar cu salata
Seara : nu stiu inca

Corina ti-am trimis eu cartea.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Larra felicitari

ANDANII

Mergi la inceput

Lara am primit cartera si iti multumesc mult. Am deschis-o un pic dar nu prea am timp la birou ca avem audituri. Am sa ma uit acasa si am sa incerc sa o si printez.
Sper sa ma laud si eu pana la sfarsitul anului cu ceva kile date jos.
Pupici. Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Myhaella, in primul rand "La multi ani!" de ziua onomastica. Ai sarbatorit in stil Monty? Branza dulce 0% e produsa de Prodlacta Brasov si o iau din Carrefour sau Billa.
Anda Panda, nu e permisa asocierea Biscuiti integrali (glucide) cu cascaval (lipidic)!!
Meniul meu de azi:
ora 10 (abatere ca e ziua sefului): un pahar de Prigat cu visine si 3 prajiturele; erau asa dulci, ca nu am mai mancat apoi decat un covrig integral din tot ce-mi pregatisem pentru micul dejun;
ora 13: 2 kiwi;
ora 13.30: branza cu rosii;
ora 16.30: o para;
ora 17.30: friptura de vitel la gratar, salata de cruditati;
ora 20.30 (ar trebui mai tarziu, dar...): ciorba de fasole (fara ulei).

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si jumatate) si Ramona (3 ani si 5 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

La multi ani tuturor ce isi serbeaza azi ziua onomastica.
De luni intru si eu in competitie si am sa va mai dau inca o data datele mele cu care incep defilarea.
Acum am 75kg/1.77m./39ani/105-85-106.

Pana la sfarsitul anului sper sa arat ca oca de nu ma inchid in si o sa fiu o .Trebuie musai sa dau jos si gata.
Pupici, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

hello corina costea incepem sa ne adunam si timisorence la monti? bine ai venit

meniul meu de azi:
9.00 doua cornuri integrale , cafea cu lapte degresat
13.00 mancarica de linte cu fasole
17.00 mere
19.00 cascaval, branza

fetelor cantarul meu a luat-o razna , in loc sa imi arate minus arata plus, nu il cred, cred ca il arunc

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Ziua buna la toata lumea!

La multzi ani pentru totzi cei care poarta numele Sfintzilor Mihail si Gavriil!"

Astazi nu mai postez nimic, deoarece voi avea cateva abateri. Este ziua de nume a fiului meu si s-ar putea sa avem musafiri.

Mergi la inceput