Montignac: ce am mancat azi? (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Madisor, placintutza ta cu dovleac nu e Monty, e mai dietetica asa...dar nu Monty, caci combina glucide (faina integrala) cu lipide (ulei). Tot asa vreau sa incerc si eu o praji diseara, sa vad daca o sa o pot face Monty, daca nu, macar dietetica. V-o povestesc after..
Corina Costea, bine ai venit intre noi!
Liliana, as vrea sa incerc si eu ca tine sa fac dulciuri pt altii, adica eu sa nu le gust, sa vedem daca reusesc saptamana asta, ca avem niste aniversari printre colege...
Meniul meu de azi:
ora 9.30: 2 kiwi;
ora 10: covrig integral cu gem fara zahar, un pahar de lapte 0%;
ora 14: branza cu smantana, file de salau cu sos de usturoi cu iaurt; poate abatere: putina mamaliga.
ora 19: prajitura pe care o sa v-o povestesc, e cu cioco 73% cacao si cu branza dulce 0%.
Am uitat sa dau raportul, am 53kg, cu 0.5kg mai putin ca in tabel si cu 1.3kg mai putin ca acum o saptamana, cand m-am apucat mai serios! Nu e rau, dar se putea si mai bine...Am uitat sa va zic ca aseara pe la 21 am avut o abatere: un iaurt Frutissima...

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si jumatate) si Ramona (3 ani si 5 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut fetele
Am intrat si eu rapid sa dau raportul: 87 kg, cu 2 mai putin decat cand am inceput, pe 01.11.05 ma rog, mai variaza cu cate o jumatate de kg dar dimineata asa arata asa ca fiind sambata asta raportez.
Va rog sa modificati si la mine in listuta

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Si eu la raport cu meniul :
Dim : iaurt +paine
Pranz :o cutie branzica de casa
Seara : am mancare de mazare acasa cu carne de vita, am voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare
Raport 63.4
In rest, tin pumnii tuturor fetelor sa slabeasca!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Laura T, multumesc mult pentru ca mi-ai atras atentia. Nu stiam de iaurtul cu fructe. Am sa trec pe cel simplu - imi place oricum mai mult.

Dar cred ca azi am cam calcat in strachini: de dimineata am mancat o felie de paine prajita cu pateu de pui, o cafea cu lapte; la amiaza alergam prin mall si am mancat o chifla din faina integrala cu branza ceva prin ea, apoi pe la 5 niste sushi (orez, somon ai avocado invelite in foaie de alge marine) si la cina 1 felie de pulpa de pui la gratar, un carnacior de pui la gratar, 2 felii de vinete la gratar si legume pe abur (broccoli).

Orezul cum am voie sa il mananc? Voi ce ziceti?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Liliana, ce manutze ai!! Oauuu!! Superbe decoratiile!
Pacat ca nu esti in Bucuresti ca-ti dadeam comanda de Craciun!

Raport: 69 kg, deci cu 2 mai putin decat luni (nu aplaudati ca nu este chiar slabire, ci mai mult revenire dupa un weekend dulce).
Ralu, nu modifica nimc pentru ca n-are rost.

Bun-venit, Corina!

Adimercedes: ai voie doar orez integral, fara sa fie combinat cu lipide. Se consuma de preferinta seara, alaturi de legume sau cu peste in suc propriu.

Merg sa bag lasagne la cuptor ca am chef la soacra diseara.
Sper sa nu ma infrupt prea mult...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

raport 70 kg, cu 2 mai putin decat acum fix o saptamana cand am inceput. Ura!
md: omleta cu sunca de curcan
p: peste prajit cu mujdei
c: inca nu stiu...
mai fetelor, va iubesc ca existati cu regimul asta. e super, nu faci foame, numai ai grija cum le combini.
we fain!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Fetele, am facut prajitura dietetica, dar tot nu e Monty, caci are si niste unt pe langa glucide...A iesit bunicica, nu extraordinara, dar am papat cam multa, sa vedem maine la cantar...

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Madisor, placintutza ta cu dovleac nu e Monty, e mai dietetica asa...dar nu Monty, caci combina glucide (faina integrala) cu lipide (ulei). Tot asa vreau sa incerc si eu o praji diseara, sa vad daca o sa o pot face Monty, daca nu, macar dietetica. V-o povestesc after..
Corina Costea, bine ai venit intre noi!
Liliana, as vrea sa incerc si eu ca tine sa fac dulciuri pt altii, adica eu sa nu le gust, sa vedem daca reusesc saptamana asta, ca avem niste aniversari printre colege...
Meniul meu de azi:
ora 9.30: 2 kiwi;
ora 10: covrig integral cu gem fara zahar, un pahar de lapte 0%;
ora 14: branza cu smantana, file de salau cu sos de usturoi cu iaurt; poate abatere: putina mamaliga.
ora 19: prajitura pe care o sa v-o povestesc, e cu cioco 73% cacao si cu branza dulce 0%.
Am uitat sa dau raportul, am 53kg, cu 0.5kg mai putin ca in tabel si cu 1.3kg mai putin ca acum o saptamana, cand m-am apucat mai serios! Nu e rau, dar se putea si mai bine...Am uitat sa va zic ca aseara pe la 21 am avut o abatere: un iaurt Frutissima...

poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Adriana multumesc de compliment. Dar intra pe la bucatarie, ca nu-s asa de greu de facut. Am dat si retete, toata treaba e de migala, nimic mai mult.
Meniu de maine:
dimineata: un pahar iaurt, 2 ochiuri, muschi si cascaval
amiaza: cred ca vreo cateva mere
seara: fripturica cu ciuperci cu usturoi

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput