Montignac: ce am mancat azi? (64)
Raspunsuri - Pagina 7

Madisor spune:
Ziua buna!
Laura, am inlocuit din retzeta clasica ce nu era indicat la Monti, foile de placinta le-am facut cu faina neagra, cat simtzi la mana, 1 pahar apa calda, (nu sunt la fel de fine si nu se intind la fel de usor, data viitoare am sa incerc un aluat fraged, sa vad cum iese), 3 linguri ulei de masline in loc de margarina sau alt ulei si o lingura otzet de mere. Am framantat bine aluatul, apoi am lasat sa se odihneasca un pic. Am intins foaia (cum am putut) si am mai lasat-o un pic acoperita, dupa care am asezat-o in tava unsa cu ulei si iar am lasat-o in pace cateva minute, dupa care am pus umplutura. La umplutura am folosit fructoza, in loc de zahar, 100 ml apa, putzin ulei masline si un plic zahar vanilat (in loc de pesmet sau gris am pus o lingura, maxim doua de faina neagra. Nu stiu cat de Monti am reusit sa o fac... Am adaptat pe loc retzeta si repede, aveam o groaza de facut in ziua respectiva Ce a iesit a fost bun, nu s-a mancat cu aceeasi pofta, da' a mers.
Meniul de azi:
ora 9: o cafea
ora 12: branza de vaci
ora 16: cred ca voi manca un pic de zacusca
ora 19: ori o salata, ori mancarica de conopida, oi vedea ce idee mi-o mai veni.
Liliana, daca te apuci de Scarsdale te sustzin.

ponei spune:
Buna fetele,
Larra felicitari iti tin pumnii in continuare
Adriana de tinut pot sa tin Scarsdale, dar cum ai spus tu ca dupa aceea pun la loc ce am dat in 2 saptamani ma strang de gat.
Meniul meu de azi:
dimineata: cafea
pranz: varza a la cluj
acum: biscuiti din faina integrala au si zahar deci abatere
cina: coasta afumata si crema de icre cu cascaval
Sper sa nu mai am nici o abatere
Ponei mare, vrea sa fie mic

philip spune:
neata de la mine!
d: inca nu m-am hotarat daca lapte cu cereale sau lapte cu o felie paine integrala cu gem fara zahar
p: pui cu smantana
c: de obicei, vinerea mergem la rest chinezesc, dar azi tati vine tarziu si nu stiu daca vom ajunge au tot felul de legume cu carne pe-acolo asa ca as avea de unde alege, numai sa nu-mi faca cu ochiul sushi.
va pup si un we placut
philip&andreea
copilasi dragalasi

philip spune:
a, ieri m-am cantarit asa de curiozitate, stiu ca raportul se da sambata. chestia e ca slabisem in primele zile (sa nu fi fost monti ci faptul ca eram in acea perioada???) si vad ca iar am luat in greutate. dar am sa fiu rabdatoare cum spuneti voi, poate e normal sa fluctueze greutatea...
philip&andreea
copilasi dragalasi

adriana_mihnea spune:
Buna!
Meniul de azi:
dimineata: 1 mar; covrigi integralis si gem
pranz: 2 ciocanele, muraturi
seara: 1 caras prajit cu mujdei
Fara ceai...
Ponei, cum este crema de icre? Daca este de cumparat, sigur are ceva interzis in ea...
Daca nu, nu are gris?
Larra, Claudia vorbea de fibrosan, un fel de paine integrala, nu de fibrobar, batonul acela nepermis.
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Larra spune:
Claudia ...scuze de confuzie , oricum n-am zis-o cu rea intentie , am crezut ca poate te ajut.
Meniul meu de azi:
Dim: iaurt 0% + paine
Pranz : friptura la gratar + zacusca
Seara : branza cu ridichi
Branza este telemea normala , destul de grasa , e abatere sau e permisa?

lgireada spune:
Salutare,
Sunt bucuroasa ca maine e sambata si dau raportul de azi: 63.7, caci maine dimineata ma cantaresc sigur, dar nu mai apuc sa intru pe net sa zic care-i treaba.
Madisor multumesc de sustinere. Inca nu ma simt atat de in forta pt Scarsdale, dar incercarea moarte n-are, nu?
Meniu pentru maine:
dimineata: lapte cu cereale
amiaza: borsuc de legume + ciuperci cu usturoi
seara: cred ca fructe ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

adriana_mihnea spune:
Mey fetelor, ia uitati aici un exemplu mai mult decat pozitiv!!
Fetisoara asta a slabit vreo 13 kg in aprox. 3 luni!
Sa mori, nu altceva...
Inainte de regim: http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/detail?.dir=d8f8&.dnm=737e.jpg&.src=ph
Dupa regim:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/detail?.dir=5792&.dnm=e236.jpg&.src=ph
Precizez ca a urmat regimul 3-3-3.
Bravo ei!
Parca as incepe si eu, macar 1-1-1, sa vad daca pot!
Ma mai gandesc...
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

lgireada spune:
Adriana iti tin pumnii si ma gandesc si eu serios sa trec pe Scarsdale sau 1-1-1 sau 3-3-3. Deocamdata ma ocup cu creatii de dulciuri. Se vad la semnatura mea ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

corina costea spune:
Fetelor tare as vrea si eu sa ma apuc de aceasta dieta ca vad ca se poate manca destul de diversificat dar nu stiu ce cu ce se poate combina. Va rog sa-mi trimiteti si mie cartea aia sa ma uit prin ea si sa vad daca ar fi de mine.As vrea sa mai slabesc vreo 10 kile dar si sa pot manca mai diversificat ca nu vreau sa fiu big mama anul viitor la intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului.
Bine ca nici cadana nu o sa fiu dar daca se poate de ce nu ?
Acum am 75kg/1.77m./39ani/105-85-106.
Pupici,