Montignac: ce am mancat azi? (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna!

Nu am reusit sa fiu foarte cuminte deoarece am fost plecata mai toata ziua...

Meniul de azi:
ora 9: o cafea
ora 16: pui la gratar
ora 19: o placinta cu dovleac facuta stil Monti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, va din toata inima si ma bucur sa revin printre voi. A fost o perioada cu peripetii, unele din voi poate stiu, dar acum vreau sa revin in forta la Montignac si printre voi. Plec la drum cu 60 kg, deci mai rau decat acum cateva luni cand am mai scris pe aici . Si o sa fac si o vizita in RO pentru 2 saptamani, unde cred ca nu ma voi putea tine de Montignac, dar am sa incerc. Asa-i ca ma primiti din nou printre voi ? Ca vreau si eu sa fiu din nou .

Sa va zic ce am papacit azi, pana acum:

-dimineata: 1 ceai de napraznic, 2 oua fierte tari, 1 cafea cu lapte (cafeaua am mai discuta-o eu pe aici cu voi si nu pot renunta la ea, nici la laptele din ea, caci o fac doar cu lapte si nu pun apa deloc)
-acum ma gandeam ce sa mananc de pranz... Deja am baut o cafea decaf tot cu lapte si mai stau si cred ca o sa mananc 2 iaurturi cu fructe
-la cina cred ca fac pui la cuptor.

MAi intru si va tin la curent.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Ralu, te rog sa ma treci si pe mine pe lista, ca sa fie totul oficial si sa ma simt responsabila ca trebuie sa dau socoteala .

Am 1.63m, momentan am 60kg si vreau sa ajung, deocamdata, la 55kg. Ma gandesc sa imi dau vreo 6 luni. Voi ce ziceti? Mai mult, mai putin? Iau in calcul si dereglarea hormonala cu care am luptat si inca lupt si faptul ca cele 5 kg in plus le-am pus pe mine in decurs de 2 ani...

Voi ce parere aveti?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Raport: 63.7, ceea ce e super. Desi ma cam gandesc ca macar o luna ar trebui sa tin regimul asa mai strict... Poate de luni ma impulsionez si tin si eu Scarsdale sau din ala cu un aliment pe zi!
Meniu de azi:
dimineata: paste Barilla fierte al dente
intre timp: cola light, stiu ca nu avem voie, dar mai are niste cofeina...
amiaza: borsuc de legume
seara: cred ca fructe, inca nu stiu

P.S. Eu am papat branza topita, am considerat ca intra la categoria de branzeturi, nu foarte des, e drept, dar oricum ... am papat, asta e ideea.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Meniul meu de azi

8.30 mera
9.00 cafea cu lapte
9.30 muschi file, cascaval, ardei, rosii, castravete
12.30 varza cu carne de pui
16.00 mere
17.00 sarmale fara orez
19.00 mere

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Madisor, cum faci placinta cu dovleac in stil Monty?
Adimercedes, nu ai voie iaurt cu fructe, ca are zahar, amidon si alte prostii, desi stiu ca e buuuuunnnn...
Aseara nu am mai calcat pe bec, am fost cumintica...si ma tin de bicicleta eliptica (e din aia fara sa, de-asta imi place) 10 min dimineata si 20 min seara.
Meniul de azi:
ora 10.30: 2 kiwi;
ora 11: un covrig integral cu gem fara zahar, o cana de lapte 0% cu cereale;
ora 14: salata de ton cu rosii, castraveti, cascaval ras deasupra;
ora 18.30: supa minestrone (cu legume permise) cu paste integrale.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si jumatate) si Ramona (3 ani si 5 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Buna fetelor!
Iarsunt fericita! Ori mi s-a stricat cantarul, ori slabesc intr-un ritm extraordinar . Dimineata ,primullucru m-am suit pe cantar, imi arata 1 kg minus fata de ieri, apoi m-am suit de mai multe ori , nu-mi venea sa cred , si varia , ori 0,5 ori 1 kg mai putin decat ieri. Nu stiu ce sa mai cred ...oricum 1,5 Kg sunt sigur pierdute , poate chiar 2!
Azi mi-e teama sa n-o dau in bara caci am plecat la munca fara pachetel si acum mi-e cam foame si nu am ce sa mananc pe aici , am rugat un coleg sa-mi cumpere un iaurt ..dar sa vedem daca gaseste in drum .
ClaudiaHesti sigura ca acel baton fibrosan este ok? Din cate am apucat eu sa citescin carte , Monty este impotriva , poate contine ceva interzis .

Va pup si revin mai tarziu cu meniul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutari fetele
De la 1 nov sunt iar la monty pentru ca am terminat si cu alaptatul iar acum nu mai am chiar nici un motiv sa nu ma tin de treaba. Pe langa regim am incpeut sa fac si aerobic cu cindy crawford si mi-e o groaza teribila ca in curand voi ajunge sa arat intocmai ca ea
Am intrat sa va salut si sa va rog sa-mi trimiteti si mie noua carte a lui monty la adresa andyyy25@yahoo.com
Multumesc mult si va pupacesc.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Androix ti-am trimis eu cartea,sa-mi spui daca e ok.
Spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Larra, multumesc mult de tot. Tare prompta ai fost
Ma pun pe citit ca tocmai ce-am terminat-o pe cea veche asa ca o sa pot vedea diferentele mai usor fiind proaspata in memorie.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput