Mamici din nou aspirante(6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Multumesc de primire fetelor. Ma duc sa-mi ling ranile si voi reveni alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Doamne July, abia am intrat pe aici si nu mi-a venit sa cred!!! Dumnezeu sa te ajute sa te refaci si fizic si psihic cat mai repede si sa te vezi cu un bebelus scump in brate. E greu de gasit cuvintele, mi-esti tare draga si imi pare rau ca ai plecat de la noi, ca si Laurici. Amandoua sunteti niste optimiste incurabile si veti avea minunile pe care le doriti si meritati din plin Va pup cu drag pe amandoua.

Va pup pe toate fetele ca-s pe fuga rau...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 15+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

July cuvintele sunt de prisos.Suntem alaturti de tine si te asteptam sa ne povestesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Irinuca, felicitari din tot sufletul! Sarcina usoara si bebel sanatos! (Dragele mele, fiecare veste buna pe care o citesc a inceput sa-mi aduca puternic aminte de momentele fericite din prima mea sarcina. Asta ar fi un motiv in plus pentru care sa mai vreau un bebe: sa ma pot bucura din plin de cele 9 luni. Cu Diana, din pacate, bucuria a fost umbrita de faptul ca tatal meu s-a prapadit pe neasteptate la acteva zile dupa ce am aflat ca sunt insarcinata.)

July, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat. Ai grija de tine si sa auzim cat mai repede o veste buna.

Bun venit la toate fetele noi.

la toata lumea

Weekendul asta am facut un plan de actiune pentru bb2. Am de facut cateva lucruri importante inainte sa incep “activitatea”: sa fac un set de analize complete – mai ales ca de trei luni avem un pisoi in casa; sa iau o serie de vitamine + acid folic; sa-mi termin lucrarile la dentist, cu tot ce presupune radigrafii si anestezii; sa invat sa ma monitorizez (incerc sa maresc sansele pentru baietel). Fetelor dragi, cred ca eu voi mai sta la aspirante cel putin 3 luni, asa ca aveti sansa (si va doresc din tot sufletul ) sa ma lasati veterana la subiect.

La multi ani! si peterecere frumoasa pentru cei care se serbeaza de Mihail si Gvril

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Laura_B se pare ca ne putem lua de mana. Si eu sunt la faza de facut analize si "aranjat" ce se poate inainte sa ne apucam de bb2. Sper sa termin cat mai repede cu asta, desi vad ca dureaza mai mult decat ma asteptam.
Succes si sa auzim numai vesti bune!
Si de la mine La Multi Ani! tuturor celor care-si serbeaza ziua numelui pe 8 noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

July_g, imi pare atat de rau pt ce s-a intamplat...
Linisteste-te si cu siguranta urmatoarea sarcina o vei putea duce cu bine pana la capat!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru cei care poarta numele sfintilor MIHAIL SI GAVRIL!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI pentru cei care poarta numele sfintilor MIHAIL SI GAVRIL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ehehei, ia uite cine se ascunde sub pseudonim: Roandre - Mihaela !!! LA MULTI ANI!!! Sa fii fericita si sa vina puiutul mult asteptat cat mai curand. Azi am observat ca ziua mea este exact cu o zi inaintea Alexiei. maaaare de tot si pentru Alexia-Maria!

Biscu, Laura anul trecut pe vremea asta si eu ma ocupam de acelasi lucru: de aranjari, dar uite ca trecu un an si mi-ati adus aminte ca n-am fost copil cuminte si la 6 luni mi-am fentat stomatologul. Musai sa fac si eu acelasi sport...dar parca as mai astepta putin...macar pana in ianuarie . Analizele sunt ok pe la voi? Hai ca aveti forte proaspete si parca va vad din prima !

July saracuta de tine! Imi pare nespus de rau. Dar hai alaturi de noi si sper sa-ti gasesti puterea de a o lua de la capat. In fond, inclusiv faptul ca ne-ai batut la usa este primul pas. Sa dea Domnul sa vina repede bebic!

Eliza un lucru e clar: Mosii astia de-i asteptam or sa duca greeeu sacul anul asta la cati puiuti trebuie sa aduca. D'aia ar fi o treaba sa si-i imparta, ca nu tinem neaparat sa fie toti odata. Poa' sa vina si pe rand, da sa nu ne mai fiarba atat, ca tare ni-i mai dorim.

Cornelia nici n-am stiut daca sa ma intristez sau sa rad. M-a pufnit rasul instant cand am citit de treaba cu testul. Hai ca o veni si vremea noastra...sau e prea devreme pentru verificari...Uite ca zic si eu ca tine: hai sa asteptam pana la capat, ca poate se ascunde inca!

Va pup si va doresc o zi linistita!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Mihail sau Gavril si tot binele din lume! Iar aspirantelor cu acest nume le doresc sa li se implineasca cat mai curand cea mai mare dorinta. Imi serbez si eu sotiorul astazi asa ca nu am voie sa fiu trista. I-am facut bunatati pentru la servici si acum ma ocup de masa de acasa.
Musafirul nu a venit inca dar deja a inceput durerea de cap care il precede. Astept cu multa caldura in suflet sarbatorile asa ca sunt foarte optimista.
As vrea sa ajung si la coafor sa ma aranjez un pic, plus ca mi-ar face si mie bine.
asi, tinctura o iau si peste urati sau intrerup?
July, intradevar cuvintele sunt de prisos dar cinste tie ca iti pastrezi moralul sus! Bine ai venit alaturi de noi si sedere cat mai scurta!
Va pup pe toate fara exceptie si ma duc la treaba. Mai intru diseara.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput