Mamici din nou aspirante(6)
Raspunsuri - Pagina 9
sim spune:
Eliza acum imi dau seama ce tampenie am scris mai sus. Bine ca nu v-au furat-o! Of! Este vreo sansa sa va schimbe incuietorile la servisurile noastre de pe aici? Trebuie sa aiba ei vreo reprezentanta in Romania...poate in Bucuresti si cu ocazia asta vii si tu la control. Na, ca m-am trezit eu desteapta sa-ti fac program. Sper sa depasiti cat mai repede incercarea asta!
Mami Simona si printesa Ruxi
cornelia_laura spune:
Am intrat sa va spun ca nu m-am putut abtine si am facut un test. Rezultatul: facut pisu pe 85.000 lei si o linie cat se poate de clara.
Asa ca astept si eu pe Mos Nicolae, daca nu pe Mos Craciun....
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
mamaluidavid spune:
Cornelia,asteptam impreuna pe mosu`.Mie anul trecut mi l-a adus pe David,anul asta poate mi-o da pe Patricia
Am intrat sa va spun "noapte buna" ,la mine.
Maine avem program incarcat asa ca nu voi intra,poate miercuri o sa am o surpriza,Acd2you ce zici?
Stefania si David 24.12.2004
Poze
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Irinuca, felicitari! Iti doresc o sarcina usoara, un bebe sanatos si frumos.
Geliza, imi pare rau de ce ti s-a intamplat.
Stefania, am vazut pozele. David este un SCUMP! frumosului!
Cornelia, . Lasa, ai sa vezi, trecem noi repejor la mamici de iulie-august.
Irinel,
Eu ma lup in continuare cu niste ingrozitoare. Probabil de la lipsa de . Tommy iarasi a stat treaz cateva ori azi-noapte.
Noi am terminat campania si am intrat in perioada de asteptare. Vom stii peste cca. 7-8 zile cum stam...
Pupici tuturor (mamici si puiuti)!
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
asi spune:
Lasa Cornelia nu fii trista.Sper sa nu mai facem pisu pe multe teste degeaba.
Vad ca lista pentru Mosu(oricare o fi el) se cam ingroasa.Poate Acd2you ne da o veste buna.
Familia mea
Razvan
geliza spune:
buna seara fetelor,
lasa Cornelia ca o sa-i scriem toate lui mos Craciun sa-l trimita pe mos Nicolae cu teste pozitive si la noi...ca noi nu avem rabdare pana la mos craciun...noi vrem la mos nicolae...de, asa e cu CM
Simo, cand eram trista m-ai facut sa zambesc...da, se pricep astia in Ro si la masini d'astea, ca de i-a trecut unuia Tiriac prin minte ca poate is romani de vor si de-alea......vineri vin cu masina la bucuresti...maine imi pune alarma si uite asa incet incet viata reintra in normal....la o banca mi-au zis ca au avut f
multe carduri furate ..mi-au zis zis ca unei doamne i-a luat o tziganca geanta de pe scaunul din dreapta cu ea in masina...asa ca...aveti mare grija...se poate intampla oricui, oriunde...gata am terminat...
Iulia p, si eu ma lupt cu o greata si o durere de cap...cred ca tot din cauaza ca nu prae am dormit azi noapte
Irinuca, mea culpa...sa ai un bebe sanatos, mancacios o sarcina usoara de care sa te bucuri la maxim...ca avea mare dreptate Simo cand zicea ca de prima n-am stiut sa ne bucuram....cel putin e si cazul meu
Stefania, chiar ca david e un scump
Roandre,Asi, irinel, Lauricipani si restul
Eliza si Mara (24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
roandre spune:
Wow, asi...m-ai dat gata! Eu nu am mai scris la aspirante de aproape 2 ani asa ca slabe sperante aveams a mai isi aduca cineva aminte de mine ca am mai fost pe aici.
Sim si eu ma uit la toate gravidtuzele de pe strada si mi-am Zis ca atunci cand o sa mai fiu si eu gravidutza o sa ma bucur asa cum trebuie de sarcina si tare o sa mai fiu mandra sa-mi port burtica pe strada.
Cornelia, lasa ca Mosul sigur are un bb si pt tine!
Iulia.p poate de data asta e un samburel mic-mic acolo in burtik.
Pupici!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
july_g spune:
Fetelor ma primiti si pe mine? Tocmai am pierdut o sarcina de 14 saptamani. Sunt la pamant si sper sa gasesc ajutor la voi. va multumesc
lauricipani spune:
July, draga mea, din tot sufletul sunt alaturi de tine! Doamne, cum este posibil??? Poate vrei totusi sa-mi povestesti si mie.
Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Iulia P. spune:
July, imi pare foarte rau pentru ceea ce ti s-a intamplat. Am pierdut si eu o sarcina de 9 saptamani si stiu ca nu este un sentiment placut... Curaj! Fruntea sus si mergem inainte! Eu, dupa ce am pierdut prima sarcina, am ramas gravida cu Tommy, bucuria vietii mele. Deci, se poate.
Suntem alaturi de tine.
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)