Mamici din nou aspirante(6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritelor, si sarbatoritilor, ca mai avem pe acas si barbatei. sa aveti o zi frumoasa astazi si sa aduca sfintii in viata voastra ceea ce va doriti cel mai mult!
stati sa vedeti ce am patit eu astazi.
azi dimineata trebuia sa fac si eu un test de sarcina. desi am baietelul racit, am profitat de faptul ca nu mai am nici paine in casa si am plecat la cumparaturi. dar cu gandul la testul de sarcina, nu am mai avut rabdare sa citesc pe cutie ce mi-a dat farmacista, si cand am ajuns casa am vazut ca mi-a dat de fapt un test de ovulatie. plus ca am cerut sirop expectorant pt. junior, si ea mi-a dat sirop pt. tuse seaca. bine, pe sirop nu scria pe cutie pentru ce fel de tuse este, scria doar pe prospect, dar pe cutia de la test, scria mare: test de ovulatie. asa ca am sunat farmacista si i-am spus ca dau dupa amiaza pe la ea, sa imi schimbe produsele, ca deja am iesit cu baietul o data din casa, si nu il mai scot astazi, ca tuseste rau micutul si e cam frig afara. acum astept sa vina sotul de la servici, iar testul asteapta iar pana maine. vedeti cum graba strica treaba? de, inca sunt cu capul in nori. musafirii nu dau nici un semn, si tot ce sper este sa nu fie vreo dereglare. oricum, maine aflu, ca astazi, nu mai am cand.
pana atunci, distractie placuta tuturor, chiar daca nu e ziua voastra, ca doar e sarbatoare si astazi stam degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia eu am luat-o tot timpul.

Na ca am trimis doua mesaje de LMA!Poate asa se implinesc toate dorintele de .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Cornelia La multi ani sotului tau! Sa fiti fericiti si sa vi se implineasca foarte curand dorinta voastra mare!

Acd2you da mare figura mai e si farmacista de care ziceai! Stii care-i faza, ca eu cel putin cu greu gasesc teste de ovulatie, asa ca mai curand s-ar fi putut intampla invers. Dar sa-ti dea test de ovulatie in loc de cel de sarcina... Stii ce...si asteptarea e buna! Hai ca maine te asteptam cu 2 liniute!

Flory nu ne mai zici nimic de samburel? Cand mai mergeti la eco? Tu cum te mai simti?

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Sim, sunt bine deocamdata mai putin cu starile de greata. Aproape 24 din 24 de ore imi vine sa vars. La sarcinile anterioare nu am patit asa ceva dar nici bine nu a fost. Sa speram ca de data asta Dumnezeu are grija de noi.

La eco merg abia luni pe 14 nov. Oricum va fi bine sau rau va spun. Sunt pregatita pentru orice.

Va pup,

Flory 7+ si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Flory TREBUIE sa fie bine! Te rog mult sa gandesti asa si o sa vezi ca ii transmiti si puiului tau acelasi lucru. Or sa treaca si starilea astea si va veni vremea in care sa te bucuri de ce a dat Dumnezu sa ti se intample.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre oi fi eu batrana dar din cand in cand imi mai aduc aminte cate-ceva.
Flory ma bucur ca esti bine!Nici macar sa nu indraznesti sa gandesti negativ.Totul va fi bine!
Acd2you poate e de bine asteptarea asta.Cred ca maine ne dai o veste buna.
Sim cum esti dupa Sovata?Mie mi s-a lungit ciclul de la 30 la 32 de zile.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

La multi tuturor sarbatoritelor de astazi si familiilor voastre sunt pe fuga...a aranjat Dumnezeu in asa fel incat azi am ajuns la Hramul bisericii la tzara unde avem noi casa...pe langa ca a avut Mara rabdare sa stea la toata slujba, am mai stat si la masa....sunt multumita pentru ce mi s-a intamplat azi...simt asa o usurare....plus ca au fost 3 preoti iar unul dintre a zis "Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat, fie Numele Domnului laudat"....si mi-a ramas in minte....
si abea m-am intors...si trebui sa merg la dr. Marei sa-mi dea concediu medical (din motive de greva)...cred ca mai revin diseara, daca nu maine...va pup si Petrecere frumoasa tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor

Eliza si Mara (24 ian 2002)

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

tuturor sarbatoritilor de astazi!
Sunt singura sarbatorita de astazi de aici? Hehehe, rasfatata mai sunt ca primesc toate urarile de la voi si va pupic pe toate!
Am facut o tarta cu fructe buna si va trimit cate o portie virtuala macar...asta daca nu vreti sa-mi faceti o vizita si va dau
Astazi e si ziua sotului meu, Mihai asa ca ne sarbatorim in grup organizat aici.

Sa-ti traiasca sotul Cornelia si sa va iubeasca pe tine si cel mic la fel de mult toata viata!

Asi, batrana???...cum asa? cine a zis? De data asta sper sa mi-o iei inainte cu bbele...dar sa nu asteptam prea mult!

Florypop, o sa fie bine de data asta...cu siguranta va fi bine!

acd2you, mey ce farmacista aiurita. Dar noi asteptam cuminti pana faci testul si ne dai vestea cea mare! Sanatate multa juniorului!

Sim, multumeste Alexia de pupici ca tare-i mai plac. E buna zodia?...hihihi, probleme ce am si eu. Alexia mea trebuia sa fie balanta daca respecta DPN-ul dar uite ca a vrut sa fie fecioara...

Va pup ca ma scriga fi-mea "tataaaaaa"!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

La multi ani Mihaela si Mihai! Si multumesc pentru primire tuturor. dupa e am postat mi-am dat seama ca de fapt voi suntetila al doilea beb. Eu sunt la primul. Oricum nu plec de aici. Sunt o optimista incurabila. Partea proasta e ca trebuie sa astept 3 luni. De ce asa mult? Nu stiu. Dar abia astept sa ma apuc de treaba! Pana atunci....... mai pot sa visez frumos.
Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

In primul rand, la multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui!

In al doilea rand, eu nu am noutati deocamdata. Ma lupt in continuare cu o INGROZITOARE. Cele cateva zile care au mai ramas pana la o potentiala (da Doamne, sa nu fie) venire a CM mi se par o VESNICIE.

Apropo, sa va intreb, poate vreuna dintre voi a auzit de asa ceva... Ati auzit vreodata sa se intample sa produci lapte chiar de la INCEPUTUL sarcinii? Acum vreo doua zile, in timpul , sotul meu a remarcat picaturi de lapte pe . Cu Tommy nu am avut lapte pana nu am nascut, si pe el nu il mai alaptez de mai bine de 6 luni (!!!!). Ce poate sa fie? Oare am innebunit chiar de tot? Am auzit ca iti poti auto-induce simptome de sarcina, dar chiar asa?!?!?! Sotul meu, evident, m-a declarat pe loc, dar, eu stiu?

Va tin la curent.

tuturor (mamici si puiuti)!

Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)

Mergi la inceput