Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata ...
lavi - mult curaj si sa te intorci cu bebele sanatos in brate ...
irinucaR - si tie bafta si daca citesti mesajul - spune-mi si mie ce tip de anestezie ai ales tu, sau ce ai mai stabilit cu doctorita ta ...
mandy - tu ai simtit ceva in timpul operatiei ?

unde pot sa ma documentez si eu care ar fi diferenta intre rahi si epidurala ?

eu am fost foarte bucuroasa aseara sa aflu ca luca a coborat deja, simteam eu dinainte ca ceva s-a schimbat, si ca apasa cu capsorul probabil pe colul meu, insa acum stau si ma gandesc daca nu cumva e cam devreme ? care ati mai aflat de bebei ca au coborat ? mai multa lume spune ca la marimea mea - 1.56 m, probabil ca bebe luca nu va fi foarte mare, si sarcina nu va dura asa de mult.dar ...?

azi noapte nu am putut nici noi sa dormim - luca a avut program vreo ora; deja nu mai e chiar placut cand se agita. ce bucurie pe ina - pleaca soacra ... poate dupa aia treci si tu la amr-ul pana la nastere, ca cu celalalt ai ajuns deja la termen ...

daca se pricepe careva la chestia asta cu coboratul copilului si poate sa imi dea ceva sfaturi - eu am 35 de sapt si 3 zile, iar senzatia de coborare o am de vreo cateva ... deci sa zic asa, din sapt 35.

pupici la mamici ci viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Dienutza, in functie de tratat, coborarea are loc:

- in cea de-a noua luna de sarcina;
- cu una-doua saptamani inainte de nastere;
- la multipare, chiar inainte de nastere.


"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor, am pus in albumul nostru trei poze cu mine: inainte de sarcina, in saptamana 25 si una cu capul (nu se vedea in celelalte sau nu se vedea bine:))) V-am promis ca va arat diferenta:)) ganditi-va ca in poza cu mine grasa aveam vreo 10-12 kg in plus, acum am 17!!! sa nu radeti rau

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pozele sunt in albumul "poze diverse" si se cheama "anda inainte de bebe", "anda in sapt25" si "andreea"(aia cu capul:))

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am uitat sa va anunt pe cele cu inima sensibila: poza in sapt.25 e in costum de baie!!! sa luati un aspacardin inainte:))

dienuta, eu stiu doar ca la epidurala iti lasa un cateter in coloana prin care picura anestezia in doze controlate pic-pic-pic, iar aia rahi de care am facut si eu la operatie este o injectie in coloana, nu-ti lasa nici un cateter, injecteaza tot deodata, te intinde si la revedere. Efectele nu le stiu
catutza, lavi si irinuca, nasteri usoare maine! tinem pumnii. toate trei faceti cezariana, nu? de ziua lui mirabilis! parca a zis ca maine e ziua ei, nu?
ina, cum a fost la party?
ilenutza si felicia, eu nu am fost la nici un curs din asta. Sper acum sa nu fie asta un handicap. despre nasterea naturala ce v-au povestit? ceva interesant, despre respiratii sau asa..?
monet, ce interesanta inventia cu furtunasul..
ripley si bic, am stiut eu cand m-am reorientat.. pierdeam campionatul cu voi...:))) uite maine nasc trei fete si voi nimic!
bicule, sa stii ca ar putea sa iasa mai devreme de 4 (adica 2 sau 3:)) daca "a tras tare" bebe acum, pe ultima suta de metri, chiar daca primele DPN-uri erau mai incolo...Am constatat la prietene de-ale mele carora li s-a potrivit dpn-ul din luna 8, nu luna 4. Sau jumatate din cazuri or fi de-un fel, jumatate de alt fel...nici nu mai sti..



http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi , chiar ma intrebam cand se va petrece! hai, sa fie bine si curaj!

anda daca tot am trezit interes sa va povestesc cum a fost (nu de alta dar pusesem si eu mai demult o intrebare cine se duce la asa ceva si NIMENI nu a raspuns).
Azi doar mi s-a explicat, nu am facut nimic. Mai bine, ca nu prea sunt in forma. Deci am aflat la ce simptome sa vin la spital neaparat - contractii dureroase+regulate, care nu trec cu No Spa, sangerari, pierderi de lichid amniotic (rupere membrane).
Cum sa respiri, ce sa nu faci (sa nu respiri precipitat), ce sa faci cand, ce sa nu faci....
Mi-a placut enorm, parca nu-mi mai e asa frica. Dar mai vad eu.
Oricum, eram vreo 5 fete si am vazut ca nu stiau ele mai multe ca mine si m-am mai linistit.
Deci daca se poate duceti-va, ion cazul in care vreti sa nasteti natural. Daca nu va speria camera de garda (ca ce e acolo) nu cred ca va mai sperie nimic.

Felicia 34+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor! Am revenit de la control...modificari, evident. Acuma, ca urmare a faptului - introducerea a 2 buc. degete- mi s-au declansat niste dureri de burto-spate. Sunt curioasa daca nasc azi. Vom vedea. Doacamdata nu sunt semne de ingrijorare. Durerile sunt la fel de azi de dim. de la 9. Nici un semn de evolutie.

Lavi, tinem pumnii. Mult curaj si sa fie totul bine!
Irinuca, idem.

Va las pe moment. Ma duc la papa de prinz. Revin diseara. Daca mai pot!

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

noki - tinem pumnii si facem galerie !!!
daca e ceva - sa dai beep; da intru io diseara oricum sa vad daca apare Sarah sau nu inca; daca nu dai semn de viata, sa nu ma injuri, dar eu te sun, ca nu rezist ... sper sa nu te prind chiar in travaliu - daca e ceva, imi refuzi apelul ...
bafta !!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

dienutagraviduta, voi face anestezie totala...

Promit o poveste detaliata dupa nastere!!!

Aveti grija de burticile voastre cat lipsesc eu

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor dragutelelor!
Astazi este ziua eliberarii de sub jugul fascist!!! ( pardon, al soacrei…!) Ura!!!
Da, astazi pleaca ciumafaia si nu-mi vine a crede! Mi se pare ca totul se intimpla in vis, nu pot crede ca este realitate…
Ca sa-i raspund Andei,ieri m-au scos colegii la lunch la un restaurant vietnamez , a fost foarte frumos, am stat vreo doua ore si apoi am revenit la serviciu unde ma asteptau o groaza de treburi, asa ca am stat mult pina dupa program. Am mai primit din partea lor o felicitare – cu multe cuvinte frumoase care m-au induiosat pina la lacrimi si m-au cam dat peste cap- si un gift certificate sa-mi cumpar ce vreau pentru bebelina.
Cind am ajuns acasa ma asteptau verisoara cu cele doua fetitze costumate – ieri a fost Halloween – apoi au venit unchiul si matusa mea, alti prieteni, s-a umplut casa si am sta pina spre 9:30 seara, intre timp am impartit bomboane copilasilor care au venit costumati – anul acesta au avut niste costume foarte originale, superbe!- m-am bagat in pat pe la ora 11 dar nu am dormit prea bine, bebelusha s-a tot foit si sucit, o pun pe seama faptului ca am sarit peste masa de seara – in ultimul timp nu mi-este foame deloc, habar nu am ce se intimpla- si ea saraca s-o fi revoltat acolo, in burtica
Lavi, multumim pentru cuvintele frumoase si va tinem pumnii tie, Irinucai, lui Catutza,Noki Lara, Fee si celorlalte fete care trebuie sa nasca in curind ( pe Bic si Ripley nu le mai pomenesc fiindca mi-este frica sa nu se razgindeasca bebelashele- dragalasele si sa se lase si mai mult asteptate!).
Eu voi fi ocupata zilele astea, acum ma pregatesc sa-mi depun dosarul de prenatal – voi lua banii cam dupa o luna, dureaza procesarea actelor – apoi am de mers prin oras, George sta acasa astazi sa termine holul, dupa-amiaza trebuie sa mergem la aeroport – URA!!!- si uite asa, va trece ziua repede.
Maine am programare la masaj si , ca neamu’ prost mi-am luat o ora ½ , uite asa, sa ma rasfat…hihihi.
Anda, da’ tu esti frumusica si subtirica mai, unde te vezi tu balenutza, ca ai pornit cu putin kg. in sarcina?
Eu una zic ca esti dama bine, nu ai de ce sa-ti faci griji. In poza “Andreea” semeni cu o cantareata (romancuta de-a noastra, parca de prin Pitesti sau Craiova, cam asa ceva..canta in duet - habar nu am cu cine!- pe vremea lui Ceasca...hai, ca te-am lamurit bustean..) al carei nume imi scapa teribil, si nu era de-ajuns ca nu pot dormi noaptea, acum o sa am o noapte alba sigur, asa mi se intimpla de cite ori nu reusesc sa-mi amintesc ceva ...hai, ajuta-ma tu te rog, poate ti s-a mai spus ca semeni cu tipa la care ma gindesc eu…
Taniutza , ce-ai facut cu examenul/ele pe care trebuia sa le dai la sfarsitul lunii, esti bine?

Dragelor, va doresc o zi buna si plina , va pupicesc dulce, pe curind!

Ina si bebelusha nerabdatoare 35+

Mergi la inceput