Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
coralia76 spune:
Noki felicitari!!!!Asteptam amanunte despre nastere si bebe Sarah,cate kg,cum a decurs totul.
Ina gata cu socrosenia,ma bucur pentru tine ca ai scapat de balaur si bine ca nu s-a gandit sa apara iar peste cateva luni sa te "ajute" cu bebelina.
Anda eu sunt cea cu tratamentul homeopat,dar nu mi-a recomandat ceaiul de zmeur,iau niste granule cu niste denumiri ciudate(Cimicifunga si Canlophilum)...
Xandra,m-am uitat si eu la pozele tale...o sa le dai jos dupa ce vine bebe si eu daca pun niste poze before and after ma speriu asa ca mai bine ma gandesc ca totul o sa revina la normal dupa nastere si cea mai imp realizare e bebe mic si scumpicel.
Varsta bebelica
Poze cu burtica
cristinamh spune:
eeee.... asa zi mai da!!!
ma trezesc dimineata, tati imi zice ca a nascut noki, a citit el mailul de anunt...
intru pe forum, lavi pe picioare, ina fericita fara soacra... acum asteptam vesti de la catutza... cred ca e deja in operatie.
nu cred sa fie vreo problema cu circulara...
anda, esti tare cu comparatiile... incerc s-o iau incet... mie cu poutin masaj se ducea durerea... nu era insuportabila, da' acum n-o sa zic ca era placuta.
eu la ciclu am niste dureri groaznice, asa ca, daca ar fi sa compar cu astea, de 2x, max de 3x mai puternice...
in schimb am avut doua crize de rinichi, la care am plans si m-am tavalit pe jos la propriu de durere. si alea erau groaznice, ca erau continue. contractiile cred ca erau cel mult pe jumatate...
masele... apai mi s-a inflamat nervul la una. de simteam ca-mi explodeaza creierul cand atingeam cu limba maseaua. apoi scos nervul pe viu, chestie care m-a terminat... comparativ cu asta, nasterea semana cu o injectie... (dar tine cont ca am facut epidurala pe final)
cu prins degetul la usa... e draguta, eu cand mi-l prind lesin!! e tipul de durere pe care nu-l suport. lesin cand ma tai, cand dau cu cotul in perete, cand imi sucesc glezna... sunt tipuri de durere pe care nu le suport. dar sunt cu mult mai mici decat ce-am simtit la nastere, pe contractii, si la alea n-am lesinat.
daca nu nasti inaintea mea, ti le compar pe-astea de-acum pana la final...
Cristina 35+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
dordia2000 spune:
Azi implinesc 38 de saptamani!!! Uraaaaa!!!
Diana
Poze cu mine :http://community.webshots.com/user/dordia2000
Bic spune:
Cred ca sint aproape.
Am niste scurgeri de singe, ma rog, ceva maro ca in ultima zi de ciclu. Contractii am cam la 20 de min. si au inceput sa fie dureroase. Deocamdata ma doare cam cum te doare cind te doare in prima zi la ciclu. Ceea ce e si amuzant, ca ma simt nu ca as naste, ci ca mi-a venit ciclu!
Va tin la curent. Sper sa nu ma tina mult.
DPN 2.11.05
felicia74 spune:
daca stiam ce activitate era pe forum azi-noapte, intram si eu ca am adormit in zori.
Felicitari Noki_Lara ai scapat! Sa te bucuri de Sarah si sa va fie bine!
Lavi bine ai venit acasa! Acum intru sa citesc ce ai scris. Multumim de ponturile cu maternitatea. Fata tare constiincioasa, ai tinut sa ne informezi de conditii imediat cum ai nascut.
Bic facem galerie!
Felicia 34+ si bebe strumfitza
camelia_daniela spune:
Salutare burticutze si mamici!
In primul rand felicitarii tuturor mamicilor - Anacris, Lavi02, Monet, Noki_Lara ! Sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si voiosi iar voi sa va bucurati de ei !
Eu nu mai fac fata cu cititul... am avut probleme cu netul acasa (pentru ca inca nu am reusit sa punem internet prin cablu!) si a fost un chin sa intru in ultima saptamana - cum reuseam sa intru pe ultimul topic, nu puteam sa vad decat prima pagina iar dupa aceea imi dadea eroare... si acest lucru se intampla in fiecare zi de o saptamana !!! Am pus si eu vreo doua poze in albumul de burtici, insa si pentru alea a trebuit sa ma chinui vreo 3 - 4 zile.
In principiu eu sunt bine si ma bucur ca am intrat in luna a 8-a , de care sper sa trec cu bine.
Acum trebuie sa continui cititul, ca am ramas "codasul galaxiei"!
Pupici,
Camelia
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by ancaloredana
Mami meu spune ca durerea de masea e mai groaznica decat nasterea.Ha ha ha saracuta vrea sa ma incurajeze.Fiecare simte cred eu altfel durerea..unele mai usor altele mai greu si sa va mai si spun ca multe dupa ce au nascut chiar daca nu a fost asa de nasol au tendinta sa se dea ranite si sa iti faca frica.Alea merita.Nu are rost sa ne facem iluzii...vom traii si om vedea,usor nu va fii dar...santem tari si vom reusii.Asa ca fetelecuraj.
De ceaiu ala de frunze de zmeura chiar nu a citit nimeni?
Raspberry leaf tea - ceaiul din frunze de zmeura este recomandat in special femeilor se pare pt. ca reduce crampele menstruale, elimina greturile, si baut in ultimele 6-8 saptamini de sarcina se pare ca tonifica muschii uterini ajutind astfel la o nastere mai usoara si mai rapida. Pt. ca stimuleaza contractiile, dupa luna a 3-a se recomanda ca acest ceai sa nu se faca concentrat.
Ce am gasit eu ar fi ceva de genul:
- pina la 3 luni pt. eliminarea greturilor se recomanda 1 cana de ceai /zi (din maxim 2 lingurite de frunze uscate la 1 cana de apa fierbinte);
- intre 3 si 6 luni se recomanda maxim 3 cani de ceai/zi;
- inainte de nasterea iminenta se mareste concentratia de ceai si se recomanda ca in timpul contractiilor sa se bea 1 cana/ora;
- dupa nastere pt. refacerea uterului se recomanda 3 cani/zi.
Nu se recomanda acest ceai celor care au mai avut avorturi la activ sau nasteri premature.
Bic spune:
quote:
inainte de nasterea iminenta se mareste concentratia de ceai si se recomanda ca in timpul contractiilor sa se bea 1 cana/ora;
Ma duc repede sa-mi fac o stacana!
DPN 2.11.05
dienutagraviduta spune:
Bic - curaj !!!!!!!!!!!!!
hai ca zic fetele ca nu e asa de rau !!!!
Se pare ca mai colectionam un bebelus azi !!!!!!!
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by anda77
anamari, siminaf, multumim de raspunsurile mai detaliate decat pana acum! Mai vrem! Sa ma comport acum ca un moderator disperat, care nu primeste telefoane in emisiune:)): "Reamintim subiectul zilei, comparati durerile nasterii cu alte dureri traite, astfel incat sa dati acestei experiente "o fatza umana" si pentru fetele care nu au nascut"
http://community.webshots.com/user/anda1977
Tare de tot faza!
Inca mai astept dezbatreri aprinse!