Aspirante optimiste (162)
Raspunsuri - Pagina 11
simonette spune:
Cum Liano!Asa scurt..."fara noutati"!? Mai
? Cum te mai simti?? Ca eu n-am tusit atat si, n-am stranutat in viata mea, cum am facut-o dupa inseminarea asta! Sper sa nu-l fi clintit pe bb![]()
Anca Wish spune:
Buna, fetele!
Am bagat un ochi sa vad ce mai faceti...
Mi s-a nascut finutza si sunt in febra cumpaturilor. Am luat niste hainute frumoaaase. Mi-am bucurat sufletul.
O cheama Ana-Maria, are 3.200 si maine o luam acasa. Am de gand sa ma implic cu tot sufletul in viata acestui copil...Sa-mi ajute D-zeu sa fac asta.
In rest...binisor.
Sunt alaturi de voi, ma bucur si sufar in continuare alaturi de voi...
Va pup pe toate!
anca...SIGUR intr-o zi

simonette spune:
AncutzaWish!!!Ma bucur mult ca ai revenit printre noi!
Ii doresc viata frumoasa finutzei tale, iar tie, iti doresc numai bine!
Tanya spune:
quote:
Originally posted by dana p.
Salutare de la mare!!
Am fost aseara si mi-am luat sacul de plante pentru.Mi-a dat 10 pungi care contin galbenele, coada soricelului si coada calului inalta. Pe astea trebuie sa le pun la macerat de dimineata pana seara in 5l de apa, ca apoi seara sa le dau intr-un clocot sa-le strecor , pun apa intr-o cadita de copii si ma pun cu
deaspra in abur si dupa 5-10 min ma asez in cadita cam 15-20 min.Dupa aceea trebuie sa ma dau cu o tinctura si cu o crema de tataneasa pe mijloc si pe la ovare dupa care trebuie sa stau foarte bine infasurata la mijloc.Mai mi-a dat sa i-au si 1 lingura de tinctura de codita soricelului de 2 ori pe zi si cate o fiola de laptisor de matca in fiecare zi pe stomacul gol 10 zile i-au 10 fac pauza.
Dana p pentru ce faci tratamentul asta poti sa-mi spui si mie te rog frumos?
MerciSi inca o rugaminte, ma bagati si pe mine in lista? Chiar daca nu va scriu, sa stiti ca va urmaresc in fiecare zi si sunt alaturi de voi.
Va pup pe toate

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
Liana30 spune:
simo ce sa spun..azi ma simt mai bine..da..acum cateva minute..m-a pocnit
..cateva pete rozalii
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:

lume...lumeeeeee
sa traiasca finutza ta Anca..ma bucur mult ..sa- dea Domnul multa ..multa sanatate..
si..si...si..galerie fetelo..pentru Anca...sa o tinem aici cu noi sa nu mai fuga...aaaaaa.ba...da...sa fuga da la 
hai sa va vad:

-------
----

olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
tumpi spune:
buna seara,buna seara
tanya te-am trecut pe listuta,dar te rog sa-mi spui si numele de botez
liana cand ar tb sa-ti vina?nu te panica, poate e de la implantare.ai grija de tine
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Liana30 spune:

ete..na ca se grabi olteanca la scris..si mai gresii cate ceva..
da lasa..lasa ca o iarta
..Ancutza..![]()
![]()
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
tumpi
mai are mama de asteptat..sunt a-9 zi de la insamantare..
--si 22 de la CM
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"

.Mi-a dat 10 pungi care contin galbenele, coada soricelului si coada calului inalta. Pe astea trebuie sa le pun la macerat de dimineata pana seara in 5l de apa, ca apoi seara sa le dau intr-un clocot sa-le strecor , pun apa intr-o cadita de copii si ma pun cu
deaspra in abur si dupa 5-10 min ma asez in cadita cam 15-20 min.Dupa aceea trebuie sa ma dau cu o tinctura si cu o crema de tataneasa pe mijloc si pe la ovare dupa care trebuie sa stau foarte bine infasurata la mijloc.Mai mi-a dat sa i-au si 1 lingura de tinctura de codita soricelului de 2 ori pe zi si cate o fiola de laptisor de matca in fiecare zi pe stomacul gol 10 zile i-au 10 fac pauza.