Aspirante optimiste (162)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ancuta sa va traiasca finuta si sa va bucurati de ea
vale deloc nu ne mai intalnim sa vb si noi.
tare as vrea sa ne mai vedem, ramsese o thalia sao orice locatie doriti voi,dar nu stiu cand am putea.eu sunt prinsa acum rau de tot,ma mai eliberez dupa 20 cat de cat,dar cred ca gasim noi o portita, ce va, nu?

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

pai vezi mai liana,e posibil sa fie de la implantare,asa ca ai mare grija de tine in perioada asta.

auzi la ea mai are mama de asteptat, de parca cine stie cati ani ai avea si eu as fi o pustoiaca(nu ca nu as fi si nu m-as simti ca atare)

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pai esti pushtoaica pe langa mine

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

quote:
Originally posted by tumpi

buna seara,buna seara
tanya te-am trecut pe listuta,dar te rog sa-mi spui si numele de botez
liana cand ar tb sa-ti vina?nu te panica, poate e de la implantare.ai grija de tine

Elena Mihaela

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Immmm m-am razgandit vreau pe lista , glumeam desigur.. fac si eu haz de necaz desi tare as vrea sa mergem toate cat mai repede acolo. PUUUP

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

[:-)))

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

tanya acusica te trec pe listuta.e normal sa vrei la toate vrem si intr-o buna zi o sa fim
liana da oi fi vreo babuta si io nu stiu?sau eu vreo pustoiaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Liana!Ai explicat foooaaarte frumos!
Vezi iubita ca petele ar putea fi, asa cum a zis si Tumpi, de la implantare! Tu astazi esti ziua 8-9, de la inseminare si implantarea poate avea loc chiar si dupa 6 zile! Eu m-as bucura tare mult sa fie asa!

Mergi la inceput

pupavash ochisorii vostrii..mey eu cu laurici suntem babutzee.....da eu mai -si mai botoasa

simo..apropo ca am uitat..luni la ce ora ai fost mama la Giulesti??
mi s-a parut ca te vazzz

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

mai liana,dar pana la urma cati ai tu "mamaie"

Mergi la inceput