Aspirante optimiste (162)
Raspunsuri - Pagina 10
lauricipani spune:
Medeea nu stiu de ce.....io o vad!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Tmihaela spune:
Buna fetele,am venit de la doctora(de la ginecologie)i-am aratat si ei analizele si a zis ca nu prea ii plac.a zis sa le mai repet peste vreo trei saptamini pentru ca pot avea legatura si cu eruptia de pe corp.a zis sa imi fac si ASLO si in ziua 14-15 ma chemat la eco trasvaginala.In rest nu mai am ovarele inflamate si stau bien si cu secretia.
Mihaela
simonette spune:
Oana!Bine ai venit si, sper ca de sarbatori sa ai intr-adevar surpriza pe care o astepti!

Buna fetele mele dragi!

, o zi minunata va doresc!!!
TMihaela, iti doresc numai bine, de acum incolo!
Martha, laparoscopia e o interventie minora dar cu foarte mare importanta si daca dr. ta a decis sa o faci, atunci e binevenita! Aderentele de care vb. se pot elimina numai prin aceasta interventie, si vrem ca patutul lui bb sa fie cat mai curat, cele 9 luni! Nu-i asa?[ce comentariu stupid!]
Da' eu asa vad lucrurile!
Va pup pe toate!
martha78 spune:
Laurici, esti chiar de admirat, un bun exemplu pentru noi aspirantele sa nu ne lasam asa usor, sa luptam pentru bb-le nostru 
nu stiu de ce mie uneori imi este teama si vreau sa renunt la lupta asta 
Stiu ca la laparoscopie sunt cam 3 gaurici, ma gandesc daca gauricile astea se estompeaza cu timpul, caci taietura mea chiar si acum arata jalnic, s-a cicatrizat urat ![]()
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
Tmihaela spune:
Simonette mersi mult,sa sper si eu ca nu vor mai iesi prost data viitoare ca sa nu ajung la internare.Martha curaj si stai linistita,totul va fi bine si nu te lasa invinsa.Si eu spun acelasi lucru uneori dar incerc sa imi fac curaj si sa ma gindesc la lucrul frumos care se va intimpla dupa toate lucrurile urate care se intimpla.
Mihaela
lauricipani spune:
martha, sa sti ca nici eu nu ma pot lauda cu o operatie super frumoasa (clasica, reimplantarea tubara) si la mine este ca urata dar daca ma gandesc la bebelul meu care o sa vina...
poate sa-mi faca si 20 de "gauricile" dr macar sa vina bebelul.....
Si oricum din chilotzei nu se vad![]()
![]()
![]()
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
dana p. spune:
Salutare de la mare!!
Am fost aseara si mi-am luat sacul de plante pentru
.Mi-a dat 10 pungi care contin galbenele, coada soricelului si coada calului inalta. Pe astea trebuie sa le pun la macerat de dimineata pana seara in 5l de apa, ca apoi seara sa le dau intr-un clocot sa-le strecor , pun apa intr-o cadita de copii si ma pun cu
deaspra in abur si dupa 5-10 min ma asez in cadita cam 15-20 min.Dupa aceea trebuie sa ma dau cu o tinctura si cu o crema de tataneasa pe mijloc si pe la ovare dupa care trebuie sa stau foarte bine infasurata la mijloc.Mai mi-a dat sa i-au si 1 lingura de tinctura de codita soricelului de 2 ori pe zi si cate o fiola de laptisor de matca in fiecare zi pe stomacul gol 10 zile i-au 10 fac pauza. V-am scris in mare tratamentul pe care il fac ca poate mai sunt fete interesate de el.Acum sa vad daca si da rezultate.Astept sa-mi vina uratii sidupa aia ma apuc de 
![]()
Martha stai linistita ca si eu ma o taietura urata dupa operatia de extrauterina pe cand cele 3 gaurele de-abia se vad, una este la buric si nici nu se observa , zici ca asa e buricul iar celelalte 2 sunt jos si nu se vad la plaja deloc pentru ca sunt in slip.
Vale in general esti tinerica si la fizic si la psihic
.
Liana nu cumva tu esti
si nu stii, ca prea mult
.
Oana bine ai venit si sedere cat mai scurta aici!!
Va pupacesc pe toate
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Kariris spune:
Moaica cioaica....Danezo!!! Ce tratament greu tre sa faci! eu cred ca m-as incurca in atatea manevre... ce haioasa ai fost cum l-ai descris! eu te si vedeam deasupra ligheanului si apoi data cu crema aia si infofolita toata!
Mai sa dea Domnul sa iasa ceva bun cu okisori din tot tratamentul asta si... sa te tii de el!
Laurici, iubita, aici sunt!!! Doar ca am fost fff ocupata azi! Ocupata mai mult cu studiul ce-i drept... studiez embriogeneza! Am luat-o razna de tot! Eu tot cred ca puii mei mai trebuiau sa stea la incubator sa se mai divida, ca la 3 celule nu au fost suficient de dezvoltati ca sa se poata implanta! Nu stiu la ce-mi mai foloseste, dar vreau sa ma lamuresc cu acest aspect. Te pup si sper ca incet, incet iti revii!
valentinag spune:
Aoleu Danutza,aia ce zici tu acolo e moartea pasiunii soro,cre' ca o sa-ti ia 2 ore sa faci toate alea.
pup iu all
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Kariris spune:
Mey Vale! Inca nu ai reusit sa-nveti engleza? Nu se zice "pup iu all" ci "pup iu ol", draga!![]()