Mamici de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
ama_kaly spune:
bogdanai te-am inteles gresit..scuze si iti dau dreptate..pe cele iresponsabile le acuz si eu!!oricum si eu am exagerat putin..de..ce sa-i faci cu nervii astia in sarcina..mie imi tuna si-mi fulgera tot timpul..sunt f f certareata cum n-am fost niciodata.Mi-am dat seama dupa aia si mi-am cerut scuze!
Cu oboseala si eu stau la fel de prost..ieri am dormit de la 3 la 7 si apoi la 10 m-a luat iar somnu si m-am culcat..Greturile o sa-ti treaca in curand k si eu m-am luptat cu ele..Bafta la eco si nu uita sa ceri pozici!!Luni merg la eco 3d ca o sa avem 15fix si sper sa-mi spuna ce e bb!poate vrea sa arate!deci o sa vin cu poze noi!![]()
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
14+ si
din burtik
magghyc spune:
Dragelor,
io m-am hotarat sa imi schimb doctorul...
Asa ca am stopat orice alte investigatii - ar fi trebuit sa merg la un alt hematolog la municipal, mai veaam niste analize la medicover etc.
Dar m-am programat vineri la alt docotor, sper eu mai atent cu sarcinile mai ciudate - cum a fost a mea...
Sper sa vin (finally ) cu o parere competenta, si sa dau de un om care sa nu ma mai abureasca pe banii mei, si mai grav, pe sanatatea copilului meu.
Adi, felicitari pt bb! I-am zis sotului meu sa intre si el pe aici, dar raspunsul a foat indescifrabil. Cred ca daca ar fi un topic unde ar scrie doar baietzii s-ar baga!!
Ama,
astept cu interes echo... Poate de luni iti adaugam icon-ul de fetitza/baietel langa bb!!
Zuzi spune:
Draga Dianad,
vopsea de care zic eu mi-am luat Pallette ca asta am gasit in alimentara intr-o seara cand am decis sa ma vopsesc eu. Daca mergi la un magazin specializat si intrebi o sa te serveasca sigur. Se face usor: iti pui manusile de plastic, aplici crema pe par si masezi pentru uniformizare, stai 1/2 de ora si spli si gata. Nu arata asa bine ca si cu vopsea dar nici cu alb nu e bine as ca succes.
Si eu am decis sa schimb doctorita care se poarta ca si cum as fi o problema de matematica (eu sunt profa de mate). Imi spune totul foarte rece si indiferent si ma irita.
9+
ama_kaly spune:
magghyc sa te auda Dumnezeu!!ca de abia astept sa aflu ce e bebitza..nu plek de acolo pana nu ne arata ce e!!am toata ziua la dispozitie..doar sa ma scoata cu forta
parca nu mai am rabdare pana luni akum ca shtiu knd merg..Ai facut f bine ca ai skimbat dr dak nu erai multumita..si eu cred ca o sa fac la fel ca nu prea-si da interesul!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
14+ si
din burtik
shoricutza spune:
Oana T si eu te salut draga mea!!! ma apuca asa o nostalgie cand ne intalnim ... Dar ai trecut doar sa ne saluti sau ai o veste ptr noi? Asteptam detalii! 
papadie imi pare tare rau cate simti asa de rau. Sper sa dureze mai putin de o luna raul si sa te poti bucura linistita de sarcina.
magghyc bafta multa cu noul doctor. Daca e ff bun, sa ni-l spui si noua .... eu dupa 2 vizite la dr meu nu m-am decis daca e ok sau nu. E super ok ca atitudine dar de fiecare data m-a cam bagat in sperieti rau de tot (prima data cu rh-ul si a doua oara cu posibila gripa care de fapt a fost raceala). Ma intreb daca nu exagereaza ca tot pune raul cel mai rau inainte si ma streseaza prea mult .... de parca nu as fi destul de panicoasa oricum.
ama_kaly cred ca esti emotionanta rau la gandul ca poate peste cateva zile afli ce este bb.
9+
gabi25 spune:
Vin si eu cu o intrebare mai delicata, oare e normal sa am o scurgere usoara alb-galbuie de consistenta unei mucoase?
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
magghyc spune:
burticoaslor,
evident ca o sa va povestesc cum a fost la doctor..
Dar stiu din experienta mea si a altora ca parerile sunt extrem de impartite cand vine vorba de acelasi doctor. probabil ca daca ati incercat sa aflati date despre maternitatea aleasa, ati vazut ca , la fel, sunt mamici oripilate si altele extrem de incantate de acelasi spital.
deci, io zic ca daca aveti incredere in doctorul ales, adica daca mergeti acasa convinsa ca indicatiile lui sunt corecte si nu trebuie re-verificate, atunici e ok. (nu cum am facut eu cu vaccinul antigripal, recomandat de doctor si pe care am decis sa nu il mai fac)
increderea cred eu, e cel mai important aspect al acestei relatii.
sper sa fim toate pe maini bune,
Magg
10
july_g spune:
Hello, fete dragute.V-am lipsit? A picat net-ul, dragul de el. Si acasa si la servici.
Gata imi pun cenusa in cap. NU AM ACUZAT PE NIMENI CU VARSTA POTRIVITA PENTRU SARCINA. Eu doar spuneam ca m-am simtit prost in fata fostei mele eleve care nu cred ca are 19 ani, eu fiindu-i profa in gimnaziu. M-am simtit prost pentru ca lucrurile daca ar fi decurs cum as fi vrut eu, nu ar fi stat asa. firesc mi s-ar fi parut ca eu sa fiu prima si ea a doua. Dar nu am acuzat pe nimeni. Ba mint. Am acuzat-o ca era imbracat f. subtire si era f. frig afara. Am acuzat-o in gand ca nu are grija de ea.
Imi sunteti toate dragi indiferent de varsta pe care o aveti. Si sa nu mai indrazneasca nimeni sa creada ca ma simt batrana. Nu e adevarat. Sunt tanara si bine merci! Batranetea incepe de la 80 de ani! E bine?
Asa........... a inteles toata lumea? Deci mai raman Steluta si puiudana pe lista neagra.
Papa, imi pare rau ca nu te simti bine. Imi pare rau pentru toata lumea care nu se simte bine.
Fetele cu tensiune mica NU E BINE! Puneti mana si faceti ceva.Raluca, e prea mica!
Ama, sorry draguta mea. Mi-as dori sa mai am o dat 20 de ani. Nu de alta dar as vrea sa ma mai vad o data mireasa( si sa mai incap in rochie).
Bogdanai, cer iertare si tie. Nu am vrut sa ating pe nimeni. Sunt mandra de anii pe care ii am.Si cred ca si tu. De fapt, suntem cu mintea mai coapta(ups! Iar am gresit) in schimb cu mai putina rabdare cu copii. Am impacat pe toata lumea?
Maggfelicitari pentru 10 sapt. Tot inainte!
Betty, sa-mi traiesti galateanco!
Va pup si mai vorbim
Iulia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g
Darria spune:
Buna seara mamici si burtici
Dilaural: asa cum ti-au spus si mamicile, parerile sunt impartite in privinta vopsirii parului in timpul sarcinii dar nu s-a demonstrat ca ar dauna bebelui.
Gabi: nu stiu ce sa-ti spun, dar nu cred sa fie motiv de ingrijorare. Mai bine intreaba medicul. Stiu ca sunt normale scurgerile, in cantitati mici, in timpul sarcinii de culoare alba(nu alb galbui).
Mamici va doresc sarcina usoara, fara probleme si bebei luptatori, sa se dezvolte normal, sanatosi 
Editat pt. ca scrisesem bazaconii 
bebe la purtator(9+)
noi
shoricutza spune:
gabi25 este normala scurgerea de care vorbesti. La mine a fost chiar f abundenta o perioada de uneori ma si panicam (cand nu eram acasa) sa nu fie sange, si nu aveam liniste pana verificam ... ca sa fiu sincera mi se mai intampla si acum (faza cu verificatul) dar mai putintel. Culoarea este in general alb-transparenta, uneori cu tenta vag galbuie. Dr mi-a spus ca vom avea pe toata perioada sarcinii scurgerea respectiva. Asa ca stai linistita.
magghyc ai dreptate ca parerile sunt impartite dar cum poti sa fii sigura ca ceea ce iti spune un dr este ok? este f greu sa capeti incredere atunci cand nu-l cunosti si nu stii ce experienta are in spate. In general, cand cineva iti recomanda cu caldura un medic, parca te duci cu mai multa incredere .... Daca nu stii nimic despre el ai tendinta sa-l tot verifici .... De ex, dr meu stii ca acum cateva zile cand l-am intrebat cand pot sa-i aud inimioara lui bb, mi-a spus ca mai tarziu, in timp ce de la voi am inteles ca se poate auzi de la 6 saptamani (iar eu eram in 9!!!). Corect era sa-mi spuna totusi ca nu se poate auzi la ecograful ala. Poate sunt eu absurda, dar de la un medic am pretentia sa fie f clar si corect atunci cand i se pune o intrebare. Din pacate marea majoritate a medicilor se poarta cu raceala, indiferenta si iti dau niste raspunsuri de parca tu ai fi un ignorant care oricum nu intelege nimic, drept ptr care nu meriti efortul de a ti se explica
ceea ce ti se intampla.
Ma scuzati ca iar m-am intins .....
burticile
9+