Mamici de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
gabi25 spune:
AMA uite promit ca fac pozici cu burtica mea si le pun aici marturie
. Si cum spunea Irinel mai am un nazdravan de 3 ani si 4 luni dar cu toate astea traiesc sarcina chiar cu mai mari emotii decat pe prima.
Acum m-a lasat memoria nu mai stiu daca v-am intrebat o chestie.....am calcemia foarte mica si de la prima sarcina stiu ca nu se ia calciu in primul trimestru......dar am senzatii puternice de lesin....ce sa fac? doctorita nu mi-a spus nimic!
Gabi25
10+
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
gabi25 spune:
Si mai vin cu o intrebare legata de concediul medical in sarcina....se mai inpune acea limita de 90 de zile pe an? Cu Rares stiu ca am stat mai mult de 90 de zile in concediu medical inainte de a lua prenatalul....acum nu mai stiu cum e si vad ca starea de rau se arata in continuare.
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
dilaural spune:
'neatza dragele mele....
Si eu am fost ieri la doctor. Si sunt foarte fericita pt ca totul este PERFECT! I-am vazut inimioara la ecografie... deja pulsa... Analizele mi-au iesit toate "beton" si mi-a zis D-na Doctor sa stau linistita ca totul e bine, am imunitate la tot!
Pentru durerile mele de burta mi-a zis ca tot cu No-Spa si Scopantil sa continui...
Ma mai duc abia pe 13 decembrie la urmatorul control si ecografie.
Multumesc pentru felicitarile voastre ref. la casutza. Ne este foarte greu si facem niste eforturi disperate.... In septembrie nunta (facuta numai din banii nostri), acum casutza... a aparut si bebe... Ce mai, suntem si fericiti dar si varza...!
Speram din suflet sa trecem cu bine peste toate!
Mai am o rugaminte ENORMAAAAA la voi. Doctorita mi-a spus sa nu-mi vopsesc parul sub nici o forma... Dar eu nu pot sta asa pt ca am foarte mult par alb si nu pot merge asa la serviciu sau pe strada. Mi-a spus ca daca vreau, sa ma fac cu henna.
Intrebarea mea era: unde gasesc si eu niste henna buna ... si ce culoare (as vrea un castaniu). Credeti ca prinde si pe parul alb???
Sunt in stare sa ma fac si cu acuarele numai sa nu stau asa...
Please, ajutati-ma!!!!
Va pup pe toate si toti...
Dilaural
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos
ama_kaly spune:
Irinelmercic..ce dragutza esti tu!
asa e..important e sa-i iubim si sa avem grija de ei indiferent de varsta la care ne hotaram sa-i facem..mie dr cand am fost la primul consult pe la 2luni mi-a zis ca o sa fiu bunica repede
Si eu de abia astept sa mi se vada burtik si de aia tot va naucesc cu intrebarile..felicitari pentru bebelul mic si pentru cel din burtik.sa creasca mari si sanatosi amandoi!
gabi asa sa faci..de abia astept sa-ti vad burtik!! si mie mi-a iesit o un pic de anemie la analize si nu mi-a dat dr sa iau nimik..o sa ma duc maine si il mai intreb ca am vazut ca voi toate luati vitamine..de calcemie nu stiu ce sa-ti spun..ia materna sau elevit..nu au si calciu?cel mai bine ar fi sa-ti intrebi dr!recomandati-mi si mie un loc unde sa fac eco 3d..da sa nu ma programeze peste o luna k mor de nerabdare.. poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
14+ si
din burtik
Oana T spune:
Buna dimineata tuturor.
Vreau sa felicit toate viitoarele mamici de mai-iunie 2006, eu va citesc de la inceput, m-am bucurat si m-am intristat impreuna cu voi.
Salutari in special pentru Bogdanai, Shoricutza, Si bv, Dilaural cu care m-am intalnit si la Miresele anului 2005.
tuturor.
Zuzi spune:
Draga Dilaurad,
parerile legate de vopseaua de par sint impartite. SI eu sunt carunta asa ca m-am vopsit nu cu vopsea ca pina acum ci cu crema de vopsea, adica fara oxidant. Gasesti tot felul de firme.
Zuzi
dilaural spune:
Zuzi,
merci pt raspuns... Crezi ca vopseaua fara oxidant e ok? Unde pot gasi? Da-mi un nume, o marca...
Eu nu m-am mai vopsit de mult acasa si nu prea mai sunt la curent cu marcile care sunt mai bune si care au sampon colorant, care vopsea...
Merci inca o data,
Dilaural
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos
papadie spune:
Fetele inca vreo luna nu contati pe mine
Am crezut ca sarcina mai grea decat cu Catrina nu exista ba existaaaaaaaaaaaaaaaa! Barem cu ea vomam de 12-14 ori si gata! Acu am o greata imposibila 24/24 si cam din doua in doua zile vars non stop 
ralucapop spune:
Dragele mele,
va multumesc ca va amintiti de mine...va asigur ca citesc cu mare interes tot ce scrieti intre voi, problema este ca lucrez si acasa nu am inca net...asa ca mi-e mai greu sa va scriu. La serviciu sunt foarte ocupata, intram in sezonul in care ma ocup de evaluarile performantelor profesionale si asta imi ia tot timpul.
Ca mami, desi am ajuns la 13 saptamani, inca mai am greturi, tensiune 8 cu 5 (abia ma ridic din pat dimineata)deci a trebuit sa ma apuc de baut cafea....etc si tot sper sa imi fie mai bine. Toata lumea competenta medical din jurul meu m-a asigurat ca acest lucru se va intampa dar nu inainte de 16 saptamani, asa ca am intrat in depresie prenatala...glumesc si nu prea.
In rest, sanatate si feromoni.
raluca
Burtocika spune:
Buna, fetelor (si baietilor)
Ralucapop - si eu la fel, greturi si tensiune mica. Am baut o cafea vreo 2-3 zile la rind, dupa care mi-am revenit; tot mica e tensiunea, dar de bine de rau pot sa ma scol din pat si sa ajung la servici pe picioarele mele.
Ama_kaly - cred ca pe mine te-ai suparat ...
Eu n-am vrut sa sune ca o condanare a mamicilor tinere, ci doar a celor inconstiente ... Si m-a atins in orgoliul meu remarca lui July (scuze daca fac vreo confuzie), care s-a simtit batrina la 30 de ani (ca eu am mai multi) ... Evident ca fiecare face copii cind vrea si cind poate, si e normal sa fie asa, ca nu suntem toti la fel, doar ca am eu ce am cu pustoaicele iresponsabile ...
Oana_T - ma bucur ca ti-ai adus aminte de mine, de la "Mirese de 2005", doar ca eu sunt mireasa de ... 2002, am intrat pe-acolo sa ma mai bag in seama si sa-mi dau cu parerea, ca sunt mare fan nunti si nu rezist sa-mi impartasesc din experienta :)
In rest ... ca si pina acum: greturi, oboseala (mai ales seara, pe la 9, pic de somn). Azi mergem la doctorita, sper sa-l vedem pe bb ... Va mai scriu sa va spun cum a fost !
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai