Mamici de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
ama_kaly spune:
shoricutza nu sunt suparata,nu vroiam sa va supar pe voi!pai noi ne-am dorit f f mult bebele asta..am "muncit" 6luni la el
ca la 18 ani am facut un avort si tare rau mi-a parut dupa aia..pana a aparut bebele asta visam la momentele astea..sunt f f f fericita ca o sa am un bebe!da,fiecare stie sau alege momentul in care considera ca e pregatita pt un copil..la mine a venit mai devreme!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
14+ si
din burtik
CamiM spune:
Uau!!!! M-ati lasat cu gura cascata mai ceva ca la circ.. sincer nu ma asteptam sa raspunda mai toata lumea la intrebari.. oricum pentru mine cel putin e super ca nu mai am senzatia ca sunt singura cucu la cap care intra prin magazine si se opreste direct la raioanele cu haine si alte chestii pentru bebici!! Asa ca multumesc frumos si multi pupici pe burtici!!!!!
Cami 12+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
Irinel spune:
Buna fete dragi!
Si eu ma gandeam la Papadie ce o mai face...
Ama, Gabi e la al doilea copil ca si mine, deci e normal sa se vada mai devreme, stai linistita ca eu in luna 5-a m-am dus la dentist si se vedea deja putin burtica da s-a mirat, ca nu s-ar fi gandit ca sunt graviduta, doar putin mai plinuta :-)). Sunt de parerea ta in privinta mamicilor tinere, ma pisca limba da m-as fi abtinut ca sa nu creez dispute, da daca tu ai raspuns... Probabil ca in parte are si Boghi dreptate, sunt si mamici inconstiente, da sunt si din cele varstnice, nu numai din cele tinere. Si la tinerete ai mai multa rabdare sa cresti un copil, nu inseamna ca daca ai un copil nu mai poti face nimic, s-a terminat viata, dimpotriva, abia incepe partea cea frumoasa.Hai nu te supara, fiecare gandeste in felul lui. Si la mamicile de mai-iunie 2004 era o graviduta de 18 ani si era foarte fericita de bebelicul din burtica ei.
Boghi scuze de incurcatura...
Alda sunt sigura ca peste un an si ceva sotul tau nici n-o sa-si mai poata imagina viata fara toti cei trei puisori, o sa fie cel mai incantat.
Gabi sa-ti treaca greturile cat mai repede!!Pupici dulci.
Maggy pupici super luptatorul mic. Sa fie el sanatos ca in rest nu mai conteaza, desi cred ca trebuie sa fie un pic stresant sa auzi atatea versiuni de fiecare data. Imi place mult bebelul tau incapatanat sa le dea pronosticurile peste cap medicilor. Mamaaaaa ce doctor buuuuun. Fugi Maggy!!!
Dilaural felicitari pentru casuta!
Fetele va pup, probabil n-am raspuns la toate, da mi-e tare greu sa tin pasul cu tot ce scrieti si sa mai scriu si eu.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 14+ saptamani
virgi spune:
Zuzi
Care etse diferenta dintre dublu test si triplu test? si de ce trebuie sa faci acest tesc acum? nu este prea devreme?
virgi spune:
Alda
Felicitari pentru gemeni. O familie cu trei copii, cred ca este cea mai fericita familie din lume. si sotul meu isi doreste recordul asta dar la noi s-a intmplat cam tarziu. Noi avem ca vecini o familie de nemti care au trei copii mici. nu poti sa-t explic cat de fericiti sunt sunt oamenii astia. EU imi imaginez cum este un Craciun la ei....in mintea mea totul arata ca o poveste.
MUlt succes..sarcina usoara..si aspteptam sa ne povesteti cum va fi viata ta apoi...dar suntem siguri ca vei fi cea mai fericita.
adib spune:
buna fetelor.
va felicit pentru buna dispozitie din ultima vreme.
si noi am avut parte de bucurii.
Ieri am avut o intilnire cu bb la eco. avem 11 sapt si 45mm lungime (inaltime)si inotam nervosi. Magnific.
Va doresc sa aveti parte de bucurii si mai mari decit a mea.
Numai bune.
raalucutza spune:
alda feicitari pentru gemeni!!!sa-ti traiasca!sa va spun ce vis ciudat am avut aseara!se facea ca am pierdut bebelul si era sange peate tot!groaznic!am citit pe site ca la un moment dat in viata de gravida se intampla sa visezi asa urat dar tocmai mie?m-am trezit uda si panicata!sa imi povestiti daca vi se intampla si voua!va pup!
raluca
Zuzi spune:
Draga Virgi,
eu vreau sa fac testul. Asta e perioada optima pentru Dublu Test.
Dar oricum in Clujul asta de doi bani nu se face.
Asa ca asta e.
9+
Zuzi spune:
Draga Virgi,
citeste la subiectul Triplu test sau Dublu Test deschis de mine si sunt acolo detalii de la fete care stiu exact.
9+
virgi spune:
Draga Zuzi
Multumesc frumos. am citit si am inteles acum. Eu o sa astept pana la triplul test..ca nu am alternativa aici. dar sper sa fie bine totul.
Daca tu te duci sa-l faci iti urez multa bafta si sanatate lui bb.