Mamici de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
july_g spune:
Hello din nou fetele! Mama ce zi! Oare toti romanii sunt idioti? Sau numai galatenii? Mai fratilor, mi-am pierdut o zi din concediu ca sa-mi puna repartitoare. Si credeti ca au venit? Nuuuuuuuuuuuuu. Pai se poate? Altadata. Si ca sa puna capac la toate, au bagat si apa in instalatia de caldura. Si ce credeti? wow! fantana arteziana in casa mea. Noroc ca apa curgea pe gresie. Buuuuuuuuuuuuuun, sotul nu e, sun la centrala termica de cartier si cer interiorul pe care l-au afisat pe usa "Nu functioneaza" . Buuuuuuun sun un vecin sa mearga la centrala, timp in care eu strangeam cu sarg apa din bucaterie, mutam catelul in baie sa nu se sperie instalatorii si apa curgea........ La centrala termica, surpriza! Era pus lacatul pe usa.
In momentul acela voiam sa bat pe cineva. Dar vecinul nu avea nici o vina! Insfarsit reusesc sa aduc instalatorii, vine si sotul, cainele latra ce mai nebunie. Dupa o ora de lupte cu valurile inspumate care ieseau din calorifer reusesc instalatorii sa dreseze un robinet sa stea inchis, pleaca sotul si iulai se uita cu groaza ce mizerie e in casa ei! Si decci pune mana madam si curata totul adu catelul inapoi, aseaza-te si fumeaza o tigara.
V-a placut povestea mea?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g
Diana79 spune:
Dragele mele,
Eu azi am o zi mai bune, in sensul ca nu-mi mai este asa de rau ca ieri.
1) Noi ne dorim sa aflam sexul bebelusului (am prefera baiat, dar daca-i fetitza va fi ok.
2) Mi-am cumparat o pereche de blugi de gravidutza pt ca i-am gasit la jumatate de pret si sunt grosi de iarna si am zis de ce nu???
3) Iar referitor la hainute. Eu am cateva pt ca am lucrat la haine de copiii inainte si va datzi seama ca nu am rezistat tentatiei, si am luat cateva mai ales ca le-am luat gratis(cadou de la sefa mea). Iar de cand am aflat ca sunt insarcinata am cumparat niste paturele sin 100% bumbac pe galben si alb tare dragute.
Eu sunt nerabdatoare sa merg la ecograf sa vad daca sunt 2 sau 1(avem in familie si eu si sotul meu). Nu mai am rabdare. Asa ma enerveaza sistemul asta de aici. O sa incerc sa sun iar la ginecolog poate--poate ma primeste mai devreme.
Numai bine fetelor.
Diana
7+
magghyc spune:
ama,
asa tinerica esti fata frumoasa?
nu am bagat de seama...da nu te supara ca nu cred ca a vrut nimeni sa generalizeze cu varsta. Si apoi io la 29 de ani mai am comportamente de gradinitza la care tin ![]()
Brava tie ca ai curaj de bb si facultate. Vezi ca in general pe motiv de burtica se iau note mai mari
nu de alta, dar daca te streseaza vreo unul bagi butica la inaintare - gluma, gluma, dar sa stii caci chiar tine chestia asta...bine, la examenele scrise mai putin ca nu poti semna xxx insarcinata 20 sapt
july,
frumoasa aventura!!!
pe instalatori...
Dar cu bb ce-ai avut, caci parca era si o tigara pomenita pe undeva....
alda, mie mi se pare minunat ca ai gemeni!!
lasa ca tataicul o sa-si revina, poate e doar prima reactie - barbatii sunt intotdeauna interesati daca fac 'fatza' financiar situatiei, dar asta nu inseamna ca nu se bucura. Si am meu sot munceste ca un apucat, de zici ca vom fi 10 suflete..eu nu imi fac probleme, sa fie sanatos bb ca ne descurcam noi.
dilaural, felicitari pt casuta!!! e o mare realizare. si noi avem un ap luat cu credit.
diana, acum dpa amiaza am ajuns si la doctorul care imi urmareste sarcina. L-am intrebat si io, ca mama curioasa, coagularea asta turbulenta pe care o am se trateaza in sarcina. mi-a spus ca nu prea are ce sa imi dea in sarcina 'feeling-ul meu - habar nu avea, dar ramane intre noi
. ok, intreb, eu imi refac analizele, dar daca intr-adevar se confirma , il afecteaza pe bb? 'si da si nu, depinde' zice el. 'depinde, de ce anume
'de cum o sa va iasa analizele a 2 a oara'
concluzie; or oi fi io mai...batuta in cap, ori vorbesc alta limba, ori...pe cuvant ca nu inteleg.
ca sa imi citez doctora de familie; mama, pe copilul asta il doare in cot de diagnosticele pe care i le tot punem. Caci in ciuda tuturor analizelor proaste, el tot bine e!
Na, ca iar am scris o gramada!
Magg 9+
Zuzi spune:
Salutare burtici cu bebici!
Am reaparut dupa o pauza lunga de stat doar cu mine.
Va felicit pe toate pentru activitatile diverse.
Si eu am fost azi la eco. Bebe e bine si se dezvolta bine in continuare.
Sint putin paranoica asa ca miine merg sa-mi fac dublu test. Sper sa fie si ala ok.
La capitolul rau sint in faza de varsat orice si la orice ora. Am eliminat cafeaua de doua zile pentru ca pe ea o varsam prima, dar degeaba. Ma mai dreg cu apa cu lamiine. Cineva zicea de tigara?! Eu ca fosta fumatoare ma irita si fumul altora. Deci nici vorba nici macar de dorinta de-a fuma.
Va pup si felicitari pentru listuta Amonar. E superba.
9+
betty13ro spune:
July, am patit si eu ceva asemanator acum 2 ani cand nu aveam centrala si sunt tot din Galati, dar hai sa fim optimiste si sa spunem ca asa se intampla peste tot...
Sondaj:
Eu una mi-am cumparat blugi cu 2 numere mai mari de cand ni-au iesit 2 liniute si cred ca ar trebui sa incap in ei pana la 3 luni. Cat despre sexul copilului, ce sa spun, vreau sa stiu pt ca sunt curioasa dar pt mine nu conteaza decat sa fie sanatos. Camera lui bebe a fost gata cu cateva saptamani inainte sa raman
, e plina de jucarii si nu lipsesc decat hainutele si patutul pe care le voi lua in preajma nasterii.
8+ si bebe 6+
magghyc spune:
zuzi, spune-mi si mie te rog frumos mai multe despre dublu test.
adica ce e, unde il faci cat costa...ma intereseaza mult.
merci, magg
magghyc spune:
evident, intre timp am observat ca era ditamai subiectul postat pe tema asta...da ce sa faci
asha e in sarcina...
ama_kaly spune:
magghyc poate am exagerat putin..imi cer scuze..dar shtii cum e cu nervii cand esti insarcinata si nici n-am avut o zi buna..
hai ca ai fost dragutza tare rau de tot..pai sa shtii ca o sa-ti urmez sfatul si de ce nu poate chiar o sa semnez la examen ca aici pe forum
poate primesc un punct in plus 
Felicitari si tie pentru bebele tau luptator!o sa fie un voinic mare si frumos!!(sau o vonicutza
)
Deci inca o data imi cer scuze daca am suparat pe cineva..dar ma simteam oarecum aiurea cand am citit de mamici tinere si cum nici eu nu sunt prea batrana..va
pe toate!!!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
14+ si
din burtik
magghyc spune:
ama,
io am dizertatie in februarie - ca nu am reusit s-o dau cand trebuia... ma gandeam ca moment mai bun nu exista - daca ma duc cu ditamai burta atata trebuie sa ma streseze vreunul, ca cer voie sa stau jos si cer un pahar cu apa de urgentza...![]()
glumesc, evident. dar stiu ca o studenta cu burtica impresioneaza intotdeauna.
in sfarsit, maine fac si io 10 saptamani!!!!
mag
shoricutza spune:
ama_kaly nu trebuie sa-ti ceri scuze ptr ca ma indoiesc ca ai suparat pe cineva, asa cum ma indoiesc ca cineva a sugerat ca la 20 de ani nu e bine sa ai copii. Eu am mai spus ca, dupa parerea mea, un copil il faci atunci cand il doresti si cand poti (atat fizic cat si material). Este de admirat ca tu la 20 de ani ai curajul si posibilitatea sa faci un bb. Eu la 20 de ani eram o studenta cu o situatie financiara deloc grozava, munceam in invatamant ca sa ma intretin cat de cat (atat cat se poate cu un salariu de profesor suplinitor), nu eram casatorita si nici nu se intrevedea vreo speranta .... asa ca in mod firesc prioritatile mele erau altele ....
Concluzie: este bine sa ai copii la absolut orice varsta, atata timp cat sunt doriti si-i asteptam cu toata dragostea posibila sa vina pe lume si atata timp cat noi suntem fericite si implinite ...
fata si pe bb. A trecut supararea da?
9+