Mamici de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
magghyc spune:
Draga gasca,
Noi am fost la echo ( cu mari emotiii, ca nopatea asta m-a durut burta de am zis ca dansez la orizontala - nici no-spa, nici scopantil nici un efect..) in fine am fost si... suntem MAARI, adica bb, ca io eram si inainte . BB e cuminte, face tumbe, sughite l-a vazut echigrafista,
ca eu nu ma pricep sa ma uit prea bine, si are 3 cm!
Mie mi se pare enorm, ca parca mai ieri ne chinuiam sa trecem de 12 mm. 
Hematomul inca mai e, dar s-a eliminat o buna parte.
Ca veste mai putin buna, corpul galben (adica minifabricuta de hormoni, care functioneaza pana se face placenta) sta sa explodeze si cica de aia ma doare burta in halul asta..
Vestea cea mai socanta - desi la cate mi-au auzit urechile in ultima vreme, nu prea ma ami impresioneaza nimik - e ca am 2 corpuri galbene, amandoua chistice (adica bb traieste numai datorita tratamentului hormonal pe care il fac) de unde s-a trezit echografista mea sa imi spuna ca poate am avut gemeni si am pierdut unul dintre ei, iar asa zisul hematom nici nu era hematom ci sacul care se elimina...
In fine, sincer, ca a fost hematom, ca a fost ozn, mie imi pasa sa fie bb asta bine. Punct.
Cat despre sondaj...
-io din pacate am luat niste kile chiar inainte de a ramane gravida, asca ca am probleme cu pantalonii acujm (nu ii pot inchide de nici o culoare)
- vrea neaparat sa stiu ce e bb
-nu i-am luat nimik lui bb al meu, desi mereu cumparam hainute de bb pt prieteni
pup,
Magg 9+
july_g spune:
Felicitari Magg!!!!!!!!!! Ma bucur tare mult pentru tine. Fa tratamentul in continuare si nu te mai gandi la nimic rau. Fetele cand se formeaza placenta, ca tot veni vorba de asta?
Pupi!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g
dilaural spune:
Buna fetelor...
nici eu n-am mai scris... am fost tare ocupata ca ne luam casutza (a se intelege apartament). Si trebuia sa ma grabesc pt ca daca anunt angajatorul ca sunt insarcinata nu mai pupam eu credit...
Astazi ma duc la doctor. M-am bucurat ca a reusit asistenta sa-mi gaseasca loc mai devreme de 15 nov asa cum eram programata.
Am dureri mari de burta si mijloc... Imi mai trec cu No-Spa si Scopantil. Ciudat este ca sunt numai dimineata pana spre ora 12... Dupa amiaza dispar chiar daca fac efort ceva mai mare sau daca merg pe jos...
O sa vad azi ce zice Dna Doctor... sper sa nu fie de rau.
Si ca sa raspund la intrebari:
- da, si eu vreau sa stiu cat mai repede ce e bebe
- nu mi-am luat hainutze de gravida cu toate ca nu ma mai incape nimic pt ca m-am ingrasat si am o pofta de mancare mama... mama...
- nici pt bebe nu ma gandesc sa cumpar inca nimic...
Va pup pe toate... Abia astept sa va spun maine cum a fost la control.
Pupicei
Dilaural
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos
dilaural spune:
... scuze... se postase de 2 ori... din greseala...!
Dilaural
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos
shoricutza spune:
magghyc felicitari ptr uriasul tau
!!! ti-am zis noi ca o sa fie bine ....
Dilaural sa stapaniti sanatosi noua casutza si sa fiti fericiti!
Ca sa raspund si eu la intrebari ...
1. de abia astept sa aflu ce este bb (noi speram sa fie baietel dar nu-i bai daca-i fetita);
2. mi-am cumparat niste pantaloni mai largutzi dar nu ptr ca m-am ingrasat ci ptr ca sunt balonata mai tot timpul. 3.
3. inca nu m-am gandit la cumparaturi ptr bebe. cand o sa fie mai mare ...
9+
gabi25 spune:
Azi am revenit la servici si au revenit si varsaturile.....uffffffffff
Peste o saptamana si jumatate merg la al doilea ecograf, abia astept.
Acum legat de intrebari:
1. vreau sa stiu cat de repede ce bebe avem....asa a fost si la Rares, am aflat la 5 luni.
2. haine de graviduta nu am luat, dar deja nu ma mai incap majoritatea pantalonilor, deci cat de curand voi trece la modificat.
3. am cumparat o caciulita galbena, mi-a fost tare draga. Voi avea destule ramase de la Rares, dar voi cumpara si noi plus patutul si caruciorul.
Gabi25 10+
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
adriana spune:
Buna fetele
si eu pe aici, ma intrebam pe unde umbla papadie
, mai stiti ceva de ea? O fi bine bebele ei?
Si eu ma inscriu la greturi, dar ciudat, le am doar dupa amiaza, plus de asta ma doar burtica ca la ciclu, cred mereu ca pierd sarcina ![]()
.. e de rasu-plansu pentru ca am mai trecut de 2 ori prin asta si totusi, iaca.. parca e ca la inceput.. temeri, angose, incertitudini. ![]()
Alda, felicitari pentru gemenusi, e super sa scapi asa de repede de 2 copii.. nu mai trebe sa treci prin nastere inca o data
.
Spune-i sotului ca nu-i asa de greu cu trei( ce mi-e cu 2,ce mi-e cu 3), am o prietena care spunea ca viata adevarata incepe de la 3 copii in sus
.. atunci e distractia mai mare
Voi pe unde ati fost sa va faceti ecografia?
Naste cineva la CFR2?
Va
si sarcini usoare,
Burtocika spune:
Irinel - nu sunt eu cea cu statul la pat ... m-ai confundat cred ... eu sunt cu citomegalovirusul ... miine ma duc la doctorita, sa vad ce-mi spune.
July - stai linistita, eu am 31 de ani, si sincera sa fiu nu ma consider deloc batrina, ba chiar, daca as fi fost sigura ca se poate, l-as fi facut pe la 40 ... Sincera sa fiu, fetele care fac copii de la 17-18 ani mi se par cam iresponsabile ... la virsta ai esti tu insati un copil, cum poti avea responsabilitatea morala si nu in ultimul rind materiala sa cresti un copil? De-aia sunt atitia copii abandonati prin maternitati, pt ca tinerii nu prea sunt educati si invatati sa se protejeze ... ca nu cred eu ca pustoaica aia la 18 ani l-a facut ca l-a vrut ...
In rest, ma lupt in continuare cu greturile, n-am mai
, dar nici prea departe n-am fost, era sa ma dau jos din autobuz de vreo 3 ori, ca sa nu patesc rusinea pe hainele oamenilor ...
Mai nasol e ca nu prea mi-e pofta de nimic de mincare, ma chinui sa maninc cite ceva, carnea nu prea intra, dulciuri nici atit (ceea ce nu e un lucru rau, ca oricum n-au nici o valoare nutritiva si mai si baloneaza), fructele imi activeaza gastrita ... sunt cam amarita ...
Apropo, pt gastrita ce pot sa iau?
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
adib spune:
Bogdanai
incearca maalox, dar numai dupa consultarea doctorului tau.Nu siu daca afecteaza sau nu sarcina.Sunt pastile de supt. Calmeaza si uneori vindeca. Cum spuneai, incearca sa eviti fructele, mai ales cele foarte zemoase si care fementeaza usor, gen struguri.
Succese.
ama_kaly spune:
gabi cum adik la tine se cunoaste burtik?la 10 sapt?la mine nu se cunoaste nici acum la 14 
alda feicitari pentru gemeni!!!sa-ti traiasca!
o sa raspund si eu la intrebari:
1)mor de curiozitate sa aflu ce e bebe..joi ma duc la eco da cred ca e cam devreme sa se vada..poate doar la 3d.
2)nu mi-am luat inca haine de gravidutza ca n-am nevoie pt ca nu mi-a crescut burtica.insa sper sa-mi iau cat mai curand
3)nu am cumparat nimic pt bebe dar o sa plece tati in austria si o sa ne aduca de acolo cate ceva..iar cand o sa aflu sexul lu' bb dau iama in magazine sa-i iau hainute
si eu sunt o mamica de 20 de ani si ma preocup si mi-am dorit nespus bebele asta.continui si facultatea si asa le imbin p amandoua.si cu tati am facut cununia civila inainte sa aflam de bebe..insa nu stiu daca vom mai respecta planurile de a o face pe cea religioasa in vara caci va aparea bb..vom vedea cum stam cu banii.si ma simt implinita pe toate planurile si nici n-am alte prioritati chiar daca sunt asa tinerica..asa ca nu mai aruncati cu pietre in persoane despre care nu stiti nimic.poate si fata aia de 18 si-a dorit bebele sau are povestea si motivele ei.in plus e alegerea fiecareia sa faca un bebe atunci cand considera ca e necesar!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
14+ si
din burtik