Mamici de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Amonar

Ma bucur ca ai scapat de greturi. eu le mai am dimineata, dar daca bag repede un biscuit sau ceva orice, se rezolva problema pe moment.Mi-e teama cum voi reactiona in avion si-n ferryboat. de pe insula noastra pana la cel mai apropiat aeroport mai avem de mers si o ora cu ferryboat-ul. ma tot gandesc in care din cele doua imi va fi mai rau. sotul meu a cam intrat in panica, acum si-a dat seama ce dum lung avem de parcurs si se simte vinovat fata de bb.."spune el"..oare bb isi doreste asta?
In rest ma cam doare putin burtica..niste intepaturi dar am mancat cam condimentat in ultima vreme si nu stiu care-i cauza. am o pofta de preparate de orice fel..ieri imi imaginam un magazin plin de preparate din carne de acasa...hmmmm ( salam victoria, kaizer, hmmmmm)..am luat-o razna..
Magghyfelicitari pt bb al tau. e int-adevar un luptator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ca si july si mi se intampla si mie cu intepaturile dar nu ma panichez -ce cuvant am mai gasit-pt ca mie mi se pare normal......creste totul in mine e normal sa simt o stare de discomfort!!!asa la intrebarile puse de CAMI tin neaparat sa raspund.........1-DAAAAAAAAAAA vreau sa stiu sexul copilului si maine daca s-ar putea!2-nu si nici nu am de gand!voi purat toata sarcina treninguri groase sau subtiri-depinde de vreme-si voi fi o mamica sportiva!3-nu si nici nu ma tenteaza pana nu stiu sexul bebelului!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

aaaaaaa eu de fapt intrasem sa va spun altceva!merge chestia cu mierea de albine pe stomacul gol ca unsa!pt toate cele constipate va rog din suflet sa incercati asta!dimineata pe stomacul gol o linguritza de miere de albine si treaba ....e treaba!!!hehehehe

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Amonar multumim pt introducere in lista.
Am o stare confuza, trebuie sa recunosc. Sint mindru ca aparem in lista, dar in acelasi timp sint singurul mascul din zona , ce-i drept in paranteza.
Intrebarile lui Cami sint oarecum legate. Noi asteptam un copil, orice sex ar avea, ne bucuram. Avem o virsta si atitea incercari la activ incit ne gindim ca al doilea poate va aparea cam greu. Deci singurul motiv pentru care am vrea sa stim sexul copilului inainte de nastere este sa stim ce cumparam, ca asa cum spuneati, e greu sa te abti. Haine de am cumparat, dar inca nu sint necesare. Tot nerabdarea ne-a motivat. E greu sa rabzi trecerea timpului cind te grabesti undeva.
Uitati de si alte surse de disconfort.
Fiti fericite si bucurati-va de minunea din care faceti parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna fetelor si multumesc de incurajari. Azi e mult mai bine. Stau acasa nu fiindca mi-e rau ci pentru ca azi cica vin sa-mi puna robineti la calorifere pentru repartitoarele de caldura. Daca nu vin azi, matur pamantul cu ei. Bai, o asemenea bataie de joc nu am vazut! Nu s-au pus pana acum cu iulia g. Dracu ii ia, pe cuvant!
Amonar, daca toata lumea a avut de facut o modificare imi permiti sa te bazai si eu? La mine e july_g( de la grumazescu) nu q. Multam. Daca ai chef sa modifici binme, daca nu nu e nici o problema. Mi-a fi placut sa am un nume asa ciudat sa inceapa cu q.
Gabi2005 te scot de pe lista neagra cu cele neprezentate la apel! O s-o scot si pe Zuzi ca am vazut un subiect deschis de ea, asa ca e in regula.
Mai raman:Alda, Ralucapop,Puiudana si Steluta! Hai fetele, macar sa stim ca sunteti bine.
Irinel, nu ma certa! Ce vrei daca pustoaica a crescut sub ochii mei! Era o mogaldeata mica si foarte domnisoara! De la 12 ani era numai machiaje si fuste scurte si bluze mulate. Mama ce barfitoare sunt!
Raspund la test: 1. vreau sa stiu ce sex are bebe
2. mi-am facut pantaloni de graviduta, pentru ca nu aveam decat blugi mulati si sub talie si oricum am luat niste proportii impresionante.
3. ma arde portofelul la cumparaturi, dar sunt oarecum superstitioasa si as vrea sa respect traditia de a nu lua nimic inainte
Va pup si va mai scriu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata mamici si burtici
Sa raspund si eu:
- sigur ca vreau sa stiu inainte de nastere ce va fi dar nu am preferinte, vreau sa fie un copil sanatos si destept, frumosi sunt toti copii
- inca nu am cumparat hainute ca abia incepe sa creasca burtica dar urmeaza in curand,
- pt. bebe vom lua tot ce este necesar in ultimele saptamani.
Noutati nu am dar va urmaresc.

bebe la purtator(9+)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alda spune:

Buna fetelor, eu nu am mai scris de mult timp, in schimb am citit cam tot ce ati povestit voi. Si cum am vazut ca e posibil sa fiu scoasa de pe listuta, m-am conformat... :)
Eu maine seara merg iarasi la control si o sa fac si ecografie. Am avut o surpriza uriasa la ultima ecografie, dr. a vazut 2 bb, nu va spun ce fericita am fost in seara aia. A doua zi insa pe sotul meu l-au invadat gandurile rele ca nu o sa avem cum sa crestem 3 copii (v-am spus ca eu mai am o fetita de 2 ani si 5 luni), ca o sa ne fie foarte greu...si am fost cam suparata, adica in loc sa ma sustina si sa-mi spuna ca totul o sa fie bine si important e sa fim noi sanatosi si bb-shii ma supara mai tare..., acum s-a mai impacat cu ideea, dar e mai tot timpul ingandurat. :(
Sa raspund si la intrebari:
1. si eu vreau sa stiu ce sex are (au) bb
2. am o salopeta de gaviduta de data trecuta, altceva nu mi-am cumparat, cred ca o sa imi modific niste pantaloni (adica sa le introduc o bucata de material elastic in loc de fermoar, ce sa facem, mai si improvizam :))
3. hainute eu am de la Daria, pe unele nici nu le-a purtat mai mult de doua ori, dar cu siguranta o sa mai cumpar si hainute noi, dar dupa ce se naste (nasc) bb
Eu sunt in saptamana 12, iau vitamine ELEVIT si greturile s-au mai estompat un picutz.
Va pup tare,
alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Salutare tuturor!
multumesc pentru raspunsuri! m-am mai linistit, mai ales ca azi a revenit un pic starea de greata. Abia astept ziua de sambata cand voi merge din nou la doctor!
Referitor la intrebari:
1: abia astept sa aflu sexul copilului!
2: inca nu mi-am cumparat haine de graviduta caci nu se vede si nu se simte inca nimic... insa mi-am luat cizme fara toc - ce n-am purtat de cand eram copil si mi-e greu sa ma obisnuiesc cu ele... unde mai pui ca atunci cand le vad imi provoaca greata, ati mai pomenit asa ceva? si mai scap la tocurile mele de 10-12 cm, oare fac rau?
3: inca nu am cumparat nimic pentru bb, caci oricum avem de terminat casa si avem ce face cu banii... si mai sunt si superstitiile acelea... dar abia astept sa cumpar de toate!

Vroiam sa va mai spun ca si eu am intepaturi, cateodata chiar puternice de nu pot sa ma ridic, insa am auzit ca sunt normale.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Simona 9+

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

Mergi la inceput

Alda, te sterg imediat de pe lista neagra. FELICITARI, draga mea! Ce frumos trebuie sa fie! Acu, are si sotul tau dreptate, o sa va fie greu cu 3 dar o sa fie bine! Ma bucur pentru tine. Eu am sperat (in secret) sa fie doi, dar la echo nu a aparut decat unul. Si e posibil ca si la mine sa fie ca la tine. Daca o sa mai vreau unul o sa am 3.Am gemeni in familie si din partea mamei si din partea tatalui meu. Sotul nu are.
Magg,sa nu te iei dupa toti idiotii, iubita. Mergi la alt medic. Dupa vointa pe care o are puiul tau sunt sigura ca o sa fie bine.
Pupici la toata lumea
Iulia 13 fix!!!!!!!!!!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]

Mergi la inceput

Evident, uitasem de lista neagra:
Ralucapop
Puiudana
Steluta!

Mergi la inceput