Mamici de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Fetelor dragi,
si eu imi schimb doctorita ca m-a enervat la ultima consultatie. Ecograful ei dadea ca rezultat faptul ca bebe are 10 saptamini, desi eram in 9 sapt si 2 zile, iar cind am rugat-o sa-l masoare i-a dat 19 mm ceea ce nu corespunde cu 10 sapt. Cel putin asa am vazut eu prin carti.

Am descoperit in Cluj un spital privat unde am fost ieri si arata tare dragut si vreau sa mai merg la un consult sa vad ce parere imi fac despre doctor. Urmarirea in cele 6 luni si jumate ar fi 2 mil iar nasterea 15 mil. Si o sa-l intreb si daca face eco morfologica. Dianad multumim de informatii. Prind foarte bine.

Vorba sotului meu doctorii nu conditioneaza actul medical de bani ci calitatea lui. Asa ca ....
Raluca sa stii ca si eu am zile cind sint foarte ofticata si indispusa. Se pare ca e normal. In toate cartile scrie de schimbari emotionale in aceasta perioada.
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Alda, felicitari sa-ti fie sanatosi ambii sarcina usoara si nastere fara probleme
Diana 79: eu pateam la fel cu strugurii dar doar daca-i mancam cu tot cu pielita, daca-i mancam fara nu era nici o problema. Incearca si asa, o sa vezi ca nu-i mai dai afara - cu poftele nu te pui
Multumim mamicilor care vin cu informatii

bebe la purtator(9+)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ALDA felicitari dubla mamica

Gabi25 11

http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

July_g, Ama_kaly -

Am fost si eu la doctor, totul e OK, l-am vazut pe bb, avem si poze, dar nu pot sa le pun, pt ca sunt cam neclare ... data viitoare o sa incercam sa-l filmam pe aparatul foto ...

Facea bb-le meu un "bungee jumping" la mine-n burta ... nici nu ma mir ca mi-e asa de greata cind ala face atitea tumbe prin mine :) Doctorita ne-a spus ca sunt sanse sa fie baiat (dar poate totusi se razgindeste ...), dar inca e prea devreme. Si i-a mutat DPN-ul pe 13 mai 2006.

Peste 3 saptamini (acum sunt in 12+) merg iar, sa-mi faca triplul test si inca o eco, dar judecind dupa ce scrieti voi despre translucenta nucala (1,1 mm < 3 mm), s-ar parea ca nu vor fi probleme.

Ca sa raspund la intrebari, ca am uitat data trecuta:
1. as vrea sa stiu care e sexul lui bb, ca sa nu fiu asa surprinsa la nastere (sa am timp sa ma obisnuiesc cu ideea, daca o fi baiat :)
2. nu mi-am luat haine de gravida, ca n-am nevoie, si sincera sa fiu nu prea as vrea sa-mi iau, ca am destule haine largi si mi se pare o investitie inutila; trebuie insa sa ma gindesc la niste pantaloni mai grosuti, ca blugii ma string si astia in care umblu acum arata ca niste galeti ...
3. lucrusoare pt bb ... nu m-am apucat sa cumpar, mi se pare prea devrmee, si am auzit si eu de superstitia aia ... cam nasol, pt ca mi-ar fi placut sa-i iau cite ceva ... cred ca intii o sa dau sfoara-n tara pe la prieteni si cunoscuti cu bb, poate iau "de capatat" cite ceva, si mai completez dupa ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Am ramas datoare si eu cu raspunsurile :
1. Vreau sa stiu sexul copilului, mai ales ca, piticul meu comandase o surioara, dar dupa spusele lui ar fi ok si fratioara ( numa cu "oara" sa se termine)......asa ca speram sa fie fetita.Daca nu, numa sanatos sa fie......
2. Haine de gravida inca nu am luat nimic.....dar se va impune in curand.
3. Nu am nici un fel de superstitii in ce priveste cumparatul de lucruri pt. bb. Inca nu am luat nimic, am destul de multe pastrate de la bb. nr.1 si astept sa vad daca va fi fetita.....si in functie de asta trecem la actiune!

In rest.......toate bune, tot fara greturi,ma mir si eu......doar rar cate un disconfort, dar suportabil.Sa vedem cum va fi mai departe, am doar 9 saptamani.....mai e vreme sa se schimbe lucrurile.

Sanatate la mamici si bb-i !!!!

adela si piticu' fineas n.28.10.2001

Baietelu' lui mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Salutari viitoarelor mamici de mai-iunie. Eu sunt in a 8-a saptamana de sarcina si, respectiv, a 5-a saptamana de chinuri... Sunt ametita tot timpul, greturile sunt aproape PERMANENTE, si doresc sa mai discut si cu alte viitoare mamici care au sau nu aceasta problema...
Nu am ales un doctor renumit sa ma monitorizeze, ci un doctor rezident, mai exact o prietena, care este mana dreapta a unui profesor de la un spital f. bun. Motivul? Pentru ca imi raspunde la telefon ori de cate ori am nevoie, nu astept cu orele la ecograf ( cum am facut alte dati la Giulesti, unde si cu programare stateam cate 2-3 ore), etc.
Daca aveti sugestii referitoare la un remediu pentru greata, va rog sa mi le comunicati, si va multumesc anticipat din tot sufletul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor am si eu o veste buna. Ieri am aflat ca am programare al ginecolog pe 15 nov. Sunt atat de bucuroasa. Abia astept sa merg. Nu stiu daca imi va face ecografie pt ca atunci voi avea doar 10 sapt. Sa vedem. Dar important este ca ma duc si voi afla eu ceva
In rest ma lupt cu greturile. Si in plus am o colega aici la munca care imi face zile fripte. Pt ca sunt angajata doar de 2 luni nu le-am spus inca de sarcina. Si va dati seama ca nu vin mereu cu chef de munca si ea urla si tipa de imi vine sa o
Asta e sper sa trec eu si peste asta.
Numai bine si o bebei sanatosi.
Diana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Raspunsurile mele:
1) Si eu vreau sa stiu sexul bebelusului, din curioazitate ca n-am nici o preferinta.
2) Nu mi-am cumparat haine de gravide ca mai am o pereche de pantaloni si vreo 2 fuste care ma incap. Oricum par doar mai grasa imbracata.
3) Haine nici eu nu cumpar. Tot din superstitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ciudat! pe forumurile cu subiecte de slabit era imposibil sa nu primesti un raspuns in maxim 5 minute... Viitoare mamicutze sunt mult mai putine decat viitoare "manechine"!
Faceam si eu haz de necaz...

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am fost la dr azi sa vad daca e bine bebitza..ne-a facut eco si am aflat ca am mai crescut avem 7,4cm fara picioruse iar piciorusele masurate separat au 1,6cm deci cam 9cm in total..din kre 3cm numai kpul!:) si suntem bine..nu prea am mai vrut sa stam la pozat deci nu au mai iesit clare pozele.
Am fost prinsi cu degetelul in gura dar cand ne-am dat seama ca suntem in direct l-am scos repede sa nu cumva sa rada lumea de noi!e prea devreme sa se vada putza la 2d deci mami si tati mai au de asteptat poate le arat knd facem 3d..parem mai mari cu cateva zile dar cu toate astea dr a intrebat-o pe mami unde ma tine de nu se cunoaste nici un pic de burtik deci noi poze cu burtik nu avem de ce sa punem ca nu se vede nici un pik de burtik..da lasa k ne facem noi mari!!
Mi-a dat sa iau materna si m-a certat k de ce nu mananc mai mult..si sa mankm mai multa carne kiar daca nu prea ne place..e bine insa ca n-am deloc pofta de dulciuri de fapt nici sa nu vad ciocolata in skimb mananc tot ce e acru de la ciorba la muratuuri
O sa pun si pozicile de azi dar nu mai sunt asa de clare..acum sa speram ca e baietel de nu se vede sarcina deloc si poftesc numai la acru..dar mai dureaza pana vom sti sigur..
Azi am intrat prima data intr-un magazin de bebelusi,la mothercare din mall(wow ce preturi au) am vazut hainute suuper dragute dar n-am cumparat nimik..ne abtinem ink.
Va pupic pe toate! aveti grija de bebeii mici!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio14+ si din burtik

Mergi la inceput