Mamici de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ama kaly, sa-ti spun ca mami a mea cand a fost gravida cu mine a mancat multe muraturi (ii placea tot ce era acru), si drept urmare si mie tot timpul mi-au placut, mai putin acum de cand sunt gravida. Adica mananc dar nu chiar sa zic ca sunt preferatele mele.
Asa ca poate va fi fetitza. Este doar o coincidentza. Acum eu va doresc sa avetzi bebele pe care il vreti voi.(baiat

Mergi la inceput

Ama kaly, sa-ti spun ca mami a mea cand a fost gravida cu mine a mancat multe muraturi (ii placea tot ce era acru), si drept urmare si mie tot timpul mi-au placut, mai putin acum de cand sunt gravida. Adica mananc dar nu chiar sa zic ca sunt preferatele mele.
Asa ca poate va fi fetitza. Este doar o coincidentza. Acum eu va doresc sa avetzi bebele pe care il vreti voi.(baiat
Si eu tot baiat as vrea dar acum ce o vrea Dumnezeu sanatos sa fie..
Numai bine. Avetzi grija de voi fetelor.

Diana 8+

Mergi la inceput

Scuze am postat de 2 ori acelasi raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Bine ai venit Lyly! Sa ai sarcina usoara si sa fie bebe sanatos! Referitor la greturi, draga mea, citeste-ne de la inceput. Sunt multe sfaturi. Si daca tot mai ai nelamuriri, aici suntem.
Nu te uita la noi ca nu raspundem imediat. eu una sunt pe pozitii numai dupa ora 16. Uneori si mai tarziu. Mai tre sa-i fac loc si sotului, ca de e sef in casa lui(crede el)
Ama, e haios tare bebe asta al tau! Sunt invidiosa pe tine ca l-ai vazut din nou! Noi trebuia sa mergerm maine dar din pacate mami si tati sunt in contratimp. Si tati nici nu vrea sa auda sa nu mearga si el.
Magg, totul bine?
Camelia.t nu-ti fa griji eu nu am avut de loc greturi si uite-ma in sapt. 13.
Bogdanai, nici poza mea nu prea era de calitate, dar a iesit ceva.Nu conteaza pune sa vedem.
Diana79 si eu pap multe muraturi. Sunt innebunita dupa ele, desi mama mea nu prea a poftit la ele. Eu as manca dimineata, la pranz si seara si inca o data intre mese.
Steluta te-am sters de pe lista neagra. Mai ramane Puiudana
Pupici la toata lumea
Iulia 13+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Ama, ca de obicei, puiul tau e super frumos. Si l-a prins tanti aia cu ecografu tocmai cand se pregatea sa faca o tumba.
Pup

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Draga LYLY
e normal sa-ti fie greata si rau. Nimeni n-are ce sa-ti faca. Trebuie sa suporti ca cica trece pina la 4,5 luni.
Aproape toate avem aceleasi simptome, nu tocmai placute, dar asta e. Cum am citit intr-o carte: "Aveti greturi, va simtiti prost inseamna ca e ok si ca sarcina evolueaza" Asta este singura consolare.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Diana79 stiu ca asa se zice:ca daca poftesti dulce e fetita/sarat e baietel,daca ai burtik mai mare e fetita,dak e mai mik e baietel etc..cum se zic multe de altfel dar nu poti sti sigur..eu tind spre un baietel dar acum ce-o fi numai sanatos sa fie!si o fetita e binevenita acum sa vedem..speram sa aflam curand ca suntem f f curiosi..bafta si voua sa fie ce va doriti!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio14+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

BUna fetele, va scriu si eu pe fuga!

Lyly bine ai venit si sarcina usoara, greturile o sa treaca, o vezi, si vine trimestrul II mai usor. Pe mine fructele acrisoare ma mai dreg si salatele acrisoare (sau muraturile). Vezi ca au mai scris fetele, stiu ca cineva zicea de pop-corn, altcineva de apa cu lamaie...nu mai stiu in rest, da daca te uiti o sa gasesti.

Alda sa fie sanatosi scumpicii si lui tati sa ii treaca necazul, sa se bucure impreuna cu tine de micile minuni.

Diana79, din cate stiu eu aici ecograful il fac niste tehnicieni special formati pentru asta, nu medicul. NU cred ca o sa iti faca acum eco, da poate ma insel. Probabil o sa iti dea trimitere. Oricum tot e bine si la 12 saptamani, eu la prima sarcina am avut unul la 18 saptamani abia (da am mai facut unul in Romania ca si acum).

Ama, asa stiu si eu ca se zice, da iti dai seama ca nu se nimereste mereu. La mine s-a nimerit ca tot asa, sa nu fi vazut dulciuri si carne, as fi mancar acrituri si a iesit baietel. Da si acum tot cam asa sunt, o fi tot baietel? Sa fie sanatos! Si al tau la fel , ca oricum o sa fiti subjugati de el cand va aparea, nu va mai exista nimic mai minunat pentru voi.

CamiM sincer nici eu nu as face testul ca tot nu as face nimic impotriva bebelului indiferent de rezultat. Da nu stiam ca pot alege si nu stiu ce ar zice sotul, voi vedea. Eu zic ca daca tu n-o sa stai stresata ca daca e ceva cu bebelusul si tu nu poti afla, ai facut foarte bine.

Pupici la toate si sa va treaca greturile si alte neplaceri (si eu mai am inca greturi da am si zile mai bune).

De azi intru in saptamana 16, ce repede trece timpul...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 15+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

july_g multumim!!dar ink n-am pus pozele de azi..acum ma kinui lasa k nu-i nimik k ai mai vazut o data poza trecuta astea nu mai sunt asa de clare k bebe s-a foit incontinuu si nu prea l-a prins bine..am ramas mai mult cu ce am vazut akolo de data asta ,k din poze nu prea s intelege mare lucru..tot zvapaiat a ramas!nici pe mine nu ma lasa taticul sa ma duc la eograf fara el..si pana indreapta aparatu sa vad si eu el intotdeauna apuk sa vada mai mult!! si am facut programare luni la 3d dar el nu poate veni si zice sa nu cumva sa mergem fara el..ne mai gandim dak mergem pe ascuns sau amanam momentul sa vina si el
Irinel tie iti multumesc ca mi-ai mai dat ink o speranta k poate va fi baietel..sper sa fie la fel k in kzul tau!!de cand am venit aksa tot maresc pozele alea si ma benoklez(degeaba evident) intre picioarele lu' bebe poate poate vad eu ce n-a vazut dr.. auzi tupeu la mine..dar cand esti disperat..de,n-ai ce face!acum ce-o fi,si fetita sa fie dar numai sa aflu mai repede k park stau k pe ghimpi..
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio14+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Lyly, bine ai venit, o sa te obisnuiesti cu greturile
La mine a functionat iaurtul, cateva zile doar asta am bagat la stomacel, altceva dadeam afara. Apoi ceaiul cu muulta lamaie, sa fie acrut - nu degeaba se fac glume pe seama consumului de lamaie
Mai poti consuma kiwi, portocale - asta a functionat la mine, restul fructelor nu le tolerez tot timpu.
Ma bucur pt. mamicile care si-au vazut inca o data bebitzul, eu mai am de asteptat pana vinerea viitoare
Sa aveti ce doriti: fetite sau baietei

bebe la purtator(9+)
noi

Mergi la inceput