Bebelusi de iulie-august 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Katink, multumec mult.

Albinutzaa, multam frumos. Pai nu ti-am zis ca teoretic cand face Alexandra 1 an? Acu sa vedem cand ne da voie nenea doctorul, ca el stie mai bine cum e cu uterul, adica banuiesc ca daca e vindecat mai repede, poate mai repede avem voie la bb2. Te anunt din timp! Ca nu ne-am razgandit!

Fetelor, azi mi-a facut o surpriza zgatia: am pus-o pe burta cu coatele indoite sub ea si pumnicii la barbie, si n-a mai plans. A stat asa vreo 10 minute, cu capul ridicat, bine, il mai lasa din cand in cand, ca sa se odihneasca. Dar n-a mai plans deloc. Acu doarme, ca a obosit!

poze cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cati_bordei/my_photos

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Irina, nici Emma la inceput nu pricepea ce vreau eu de la ea cand o puneam pe burtica si vreau sa iti spun ca acuma cum o intorc pe o parte da capul pe spate miticica stie ca urmeaza sa stea pe burtica cu capul sus...

Eu am inceput intr-o zi sa o pun dupa fiecare masa, plus ca imi si scoate aerul afara cand sta pe burtica... uneori cand se screme sa faca mai face si caca... si stau in fata ei cu o jucarie care face zgomot si e viu colorata si incercam sa ii atrag atentia sa se uite la jucarie si asa timp de o saptamana incat la sfarsitul saptamnii imi statea mandra fara sa ii mai arat nici o jucarie.. se uita imprejur parca o cauta sa vada unde este...

Asa ca nu dispera, treptat si cu rabdare daca o pui dupa fiecare masa max 10 min pe burtica si ii atragi atentia cu o jucarie o sa vezi ce repede isi va ridica,,, capul...

Succes!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Cati, La multi ani si Dumnezeu sa iti indeplineasca toate dorintele.
Voi cum va adormiti bebelusii? Pe Sebi, tre sa-l legan de-mi amortesc picioarele pentru primul somn de noapte. Cind se trezeste sa pape, pe la 5, adoarme la titici si-l pun in patut.
Cum e cu suzeta, ca noi avem o problema. Ii place suzeta dar inca nu stie s-o pastreze in gurita, tre sa i-o tin eu sau sa-l infas cu paturica putin peste suzeta ca sa i-o tina in gurita. Si-o va tine singur vreodata?
Pupicei si sanatate, ca eu iar am racit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna dimineats....la pranz.
Noi ne-am crestinat, si suntem tare fericite. A fost tare frumos. Medeea s-a purtat ca o printesa bine educata ce e.
Am facut sute de poze, asa ca trebuie sa selectez cateva sa le vedeti si voi.
Monica. m-am gandit mult la voi si ma bucur ca ati scapat cu bine.
Cati La multi ani.
Anis voi cum ati petrecut?

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Kulta, Dede, multzam mult.

Si fata mea adoarme leganata. Am observat ca daca o adorm 1 ora inainte de ultima masa a zilei, care e la 21-22, dupa masele de noapte si cea de seara doarme instantaneu, fara leganat, ca nu mai e agitata. Saptamana trecuta o tineam treaza pana la masa de seara, iar dupa masa munceam cam 2 ore ca sa adoarma, de-mi fugea mie tot somnul. Asa, doarme putin de se linisteste, papa, doarme 4 ore, papa, doarme 3 ore, papa, iar doarme... si asa dormim si noi pana la 6 dimineata. Abia astept sa manance si ea mai rar noaptea, dar fata de cum manca la 1 luna, din ora in ora, acum e parfum!

poze cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cati_bordei/my_photos

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare, fetelor si bebeilor frumusei!

noi ne trezim in continuare 2,5,7 si mai vorbim in somn cite-o ora... de cind a invatat sa gingureasca ne capiaza, nici noaptea nu tace, macar nu tipa ca ziua, dar bodoganeste non-stop. adormitul e la fel de problematic, plingem de oboseala...e greu, ce mai. dar o sa crestem si o sa ne treaca.ziua papa cam la 2-3 ore, 100-120ml. in schimb, apuca cu minutele, se joaca cu elefantul roz, il morfoleste si dupa chinuri reuseste sa si-l intoarca sa ii gaseasca urechea, pe care o morfoleste cu muuulta placere- a descoperit ca e mai gustoasa decit trompa...

astept si eu sa mai creasca sa pape si ea mai organizat si sa se rezolve problema cu dormitul, in rest e o scumpa si jumate.

M

Ioana,Katink bafta la dentist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

daca papa pe saturate, adoarme de cand sta la ragait, in pozitie verticala. apoi brusc se inclina "patul" si ramane pe butica mea sau a lu' tat'su' pana cand adoarme profund. urmeaza sa fie "trasferat" in patul mare asezat intr-o parte, apoi in final in patutul lui :D elaborata procedura!!!

daca nu adoarme imediat dupa masa, urmeaza faza a II-a: sta cuminte in patutul lui, se joaca, "vorbeste" cu jucariile pret de vreo ora. dupa ce se plictiseste, incepe sa "scanceasca" sa-l bage lumea in seama ;-) in final urmeaza ceaiul, leganatul si plimbatul prin camera pana reuseste sa adoarma

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Mamini, multumesc.
Am venit, mi-a curatat dintii de piatra si i-a lustruit si gaza mea a stat cumintica in carucior ca a plimbat-o tati care era si el in pauza de masa...
Doarme de la 11.00 si acuma e aproape 13.00... poate din cauza ca s-a mai racit afara si la noi, e cam frigut o fi dormit asa de bine... ca nu a mai dormit asa de mult afara de cand 6 saptamani... tot numai 30 min..

Oricum am venit si eu acasa si am lasat-o in carut, sa doarma cat vrea ea

Fug sa mananc...

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Katink, asa fac si eu, numai ca eu ii zdranganesc papusica intr-o parte ca sa intorca capul, pentru ca sta cu capun numai intr-o parte... Eu daca o pun dupa ce papa sa stea cu fata in jos, imi vomita!!! Asa ca o pun dupa ce papa cam la o ora. Cat despre adormitul in carut... Ioana numai asa adoarme!! Dupa ce o imbrac si o pun in landou - toate operatiunile astea pe un fond muzical de tipete si urlete - in momentul in care ii pun suzeta in gura si iesim pe usa a adormit!! De obicei iesim pe la 11, ma intorc in casa pe la 12,30 si o las asa in landou, il pun in pat si doarme mandra pana pe la 3 de am si eu timp sa mananc in liniste si sa mai si dorm vreo 2 ore cu ea...

Dede, ma bucur mult ca ati petrecut bine, sa va traiasca mica crestina!!!

Kulta, Ioana seara isi cere singura baitza si somnicul, plange de obosita ce este micutza desi are un somnic destul de bun pe la pranz. Asa ca pe la ora 7 incepe sa scanceasca de oboseala , ii pregatim baitza si apoi ii mai dau putin sa pape si adoarme la san. Transferul in pat de obicei nu-mi creeaza probleme pentru ca pot sa tai lemne pe ea, doarme dusa!!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna seara,fetele!
Monica,imi inchipui cat de greu ti-a venit sa-l vezi asa.Te inteleg pt ca si eu am trecut prin ceva asemanator.Dumnezeu sa v-ajute sa treceti usor peste toate.Refacere rapida!

Irina,nici Dany nu sta deloc pe burtica.Maxim 2 minute,dar ce zic?E muuulttt 2 minute.Degeaba ma agit eu pe langa el cu jucaria colorata.Dar acum cateva seri stateam in pat lungita.L-am pus sa stea cu pieptul si manutele pe burta mea si cu restul corpului pe pat.Ca si cum ar fi stat in genunchi sprijinit pe mine dar muult mai inclinat pe burtica.Stiti ce mult i-a placut?De atunci il pun mereu si sta si jumatate de ora,rade la tati,la obiectele din camera.Ce sa va mai zic,mai bina pun o poza ca am facut una.Cand pun va anunt.

La mine e mult mai bine cu laptele.Iau in continuare Galactogil si e ok.

Giana si Daniel

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput