Bebelusi de iulie-august 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
Simonaci79 spune:
Am vazut ca vorbiti de cum adorm bbii. Mario adoarme singurel la el in patut (e buna si treaba asta cu degetelul la ceva) In timpul zilei ne jucam o ora si ceva pana oboseste si incepe sa se miorlaie si sa se frece la ochisorisi atunci il pun in patul lui si suge de 3-4 ori din deget si adoarme iar noaptea (ce zic eu noaptea-dimineata ca numai pe la 3-4 adoarme) il pun in pat imediat dupa ce a papat si a dat aerul afara si adoarme instantaneu (e obosit dupa baita si masaj) Si chiar daca ii fac baita mai devreme si se mai trezeste odata sa pape tot repede adoarme.
Insa noaptea trecuta am avut mari probleme - ori de la morcov ori de la ce am mancat eu (ca si eu sunt cam balonata) mi-a facut o criza de colici de mai aveam un pic si mergeam cu el la spital. Nu stiam ce are bietul de el. Zbiera din toate puterile si tremura tot de nervi! L-am adormit abia pe la 5 dimineata dupa ora noua! leganat in brate si tot a mai gemut o perioada in somn! Imi era tare mila de el. Am sunat-o azi pe dna dr care mi-a zis ca e posibil sa fie de la morcov, dar nu am ce sa-i fac, trebuie sa-i dau in continuare. Si acum parea sa-l mai doara burtica dar a facut kk si vad ca a adormit.
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Irina- multumesc mult pt pont. Iar despre statul pe burta si lui Mario ii mai curgea lapte din gurita daca-l puneam imediat si rar ii mai curge si acum. Dar asta inseamna ca mai da aer afara. De-aia nu sta fata ta mult, pt ca daca o pui dupa o ora si ceva e deja obosita. Si Mario sta ce sta (si sta destul de mult) si cand oboseste lasa capul jos si se intoarce pe spate. Dar daca vrei sa se uite in fata eu am descoperit o pozitie care lui ii place f mult (ca v-am zis ca el cu jucariile nu prea le are) - il pun pe burta mea astfel incat capul ii vine cam intre sanii mei si isi intinde manutele si se uita la mine si rade. O sa-i fac o poza odata sa intelegeti ce zic. E tare fericit asa si ii place!
Albinutzza- pai eu cred ca se satura Luca din suculet, lasa copilul sa doarma. Probabil ca e mai consistent si il satura mai bine sucul. Nu stiam de unchiul tau dar ma bucur ca ai amintiri placute despre numele nostru! Si vom sarbatori impreuna ceva frumos pt fiecare! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Ioana- si Mario tine intotdeauna de biberon cand i-l bagam in gurita dar f rar il tine singurel. Si altceva nimic! Ba ieri a prins un servetel in manuta si l-a bagat in gurita si radea si odata cearsaful dar pe ala nu stiu daca voia neaparat sa-l suga sau se prinsese de manuta si el voia sa suga degetul de fapt! Dar de jucarii- nici poveste! Nu-l intereseaza pur si simplu!
Monica- nu stiu ce a patit sotul tau dar inteleg ca nu se simte bine asa ca iti transmit si eu toate cele bune si insanatosire grabnica! (imi cer scuze dar nu am avut timp sa citesc prea mult din spate ca acusica se trezeste praslea si vrea sa pape!)
Kulta- Mario nu tine deloc suzeta- cum i-o bag in gura incepe sa o impinga de mama focului cu lima afara, nici nu vrea sa auda de ea, asa ca nu stiu ce sa-ti raspund! dar am inteles si eu de la alte fete ca daca e sa vrea suzeta o tine singurel (nu cu mana dar o prinde bine in gurita) de prima oara. Asa ca poate nici lui nu-i place. Oricum, eu iti tin pumnii ca e mult mai usor de crescut un bebe cu suzeta!
va pup acum, ma duc sa fac suculetul si sa ne mai jucam putin.
(a si ca intrebai tu Acusor- eu rad morcovul si apas cu lingurita pana iese suculet pe care nu-l mai strecor ca este destul de limpede. Asta pt ca nu am inca storcator dar imi voi lua maine sau poimaine si voi face numai la storcator. Si razatoarea este de fier asa ca nu cred ca are importanta)
Simonaci79 spune:
A, ca mi-am amintit: imi zice si mie cineva ceva de botez? Voua cat v-au mai dat nasii pe langa cadourile pt bebe? (ma intereseaza mai ales la fetite unde au cumparat si cercelusi de aur) Si cerceii cand vi i-au dat? Cand ati iesit din spital? Ca am inteles ca acum se fac gaurile in spital. Irina, Cati? Si celelalte mamici de fetite... dede, Katink, Boga... Stiu ca nu este o intrebare prea frumoasa dar nu vreau sa ma fac de ras cand botez! Multumesc anticipat!
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Sa-ti traiasca Tudor, e haios foc, mai ales in poza "ce-o fi ala?" Tare dragalas!
Multumesc! Si tie la fel!
Poza aceea e demult. Din prima luna. Nu m-am invrednicit sa pun poze mai noi. Mi-e cam greu sa le selectez.
Site-ul este cu o ora in urma pentru ca fondatorii lui sunt din Olanda (daca nu ma insel).
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
anis spune:
Buna fetele
Ne-am crestinat si noi ...mi-am luat o piatra de pe inima.Ingrid a fost foarte cuminte..la cazan nici nu a plans..a fost o dulce.
O sa pun poze curand.ca sunt cu sutele...
Simona...nasa lui Ingrid..i-a luat pana acum vreo 3 lantisore vreo 2 cruciulite de aur ,cercei vreo 4 perechi si un sac de haine toate luate de la Paris...de trebuie sa o schimb macar de 2 ori pe zi ca sa le apuce pe toate sa le imbrace.Am aflat ulterior ca la botez se ia lantiosr de ex si la turta cercei...dar stii si tu pana la urma nasa decide.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andre_ea spune:
Azi Tudor a mancat lapte cu biberonul. Doar 60 ml. Plimband tetina de colo-colo, mai sungand putin. Cred ca a mancat doar de foame. Cand am ajuns eu acasa, la o ora dupa ce mancase, a supt ca un nehalit. Ce ma fac cu el? Il iau peste tot cu mine?
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
anis spune:
dede ..pupici Medeei si tiei..ce chestie am avut botezul in acceasi zi
Si asa era asa o conexiune mai speciala intre noi...acum si mai mare parca si prin botez ,nu?
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Simona al meu sot a fost operat vineri pe coloana si i s-a scos un disc din coloana.
Astazi l-am adus acasa si este bine. Acum urmeaza recuperarea. Sper sa ma pot tine la amandoi baietii mei.
Multumim inca odata fetelot ptr sprijinul acordat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
anis spune:
Andrea ,Ingrid nici nu vrea sa auda de biberon.Vineri inainte de botez am avut d efacut una alta ..si am lasat-o cu bunica si cu sticluta de biberon..e a trebuit sa ma intorc acasa de urgenta..pt ca urla ca din gura de sarpe ..dar de biberon nu s-a atins.
Eu ma gandeam ca trebuie usor usor sa o invat...bine cu alpte de la mine in bibe...ca la sf de ianuarie eu plec 2 sapt din tara si o sa ramana cu bunica si o sa fie f greu daca nu accepta bibe...ca sa ii dai cu lingurinta..nu cred ca e vreo solutie.
Si Ingrid e fascinata de TV...nu stiu daca e voie sau nu la Tv..dar eu o feresc cat de cat...pana la urma tot o sa ajunga sa se uite...mai incolo.