Bebelusi de iulie-august 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 3
andre_ea spune:
Bogdana, multumesc pentru raspuns. Chiar azi la baita am observat si eu ca este putin inauntru. Si pulsa. Am observat ca Tudor transpira la supt. Mai ales seara dupa baita. Am vazut la cap. In rest nu mi s-a parut.
Off, si cu ceaiul nu am facut progrese. Am sa insist mai mult.
Voi ce mai faceti?
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
Simonaci79 spune:
andre_ea- nici eu nu il las, inchid televizorul cand il vad ca intra in transa, dar cateodata ma mai pacaleste! Ma uit si eu si il prind cand aud ca nu mai suge.
Despre gangurit, fiecare copil se dezvolta altfel. Si al meu gangureste de ceva timp, cam o luna chiar, se si rostogoleste de vreo 2 saptamani dar jucarii in manuta nu vrea sa tina si pace! Le prinde si le da drumul imediat. Ma ingrijorasem la inceput ca am citit ca la 3 luni se joaca cu ele, dar dr mi-a zis ca am inebunit si peste o luna o sa vreau sa si scie! Fiecare copilas are ritmul lui si trebuie sa-i lasam in pace. oricum toti copilasii de la noi sunt frumosi foc si destepti!
Iar despre transpirat la fel face si Mario. Dupa baita se umple tot de broboane pe frunte cand papa si simt ca transpira la ceafa de mi se prelige transpiratia lui pe mana. El de fapt transpira inca din cadita si la masaj e fleasca!
Sa-ti traiasca Tudor, e haios foc, mai ales in poza "ce-o fi ala?" Tare dragalas!
Noi am adormit acum, sper sa nu se mai trezeasca iar ca zilele trecute, desi a cam dormit toata ziua azi si am mari emotii! Ma duc si eu la culcare acum. Pupici!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
De ce oare pe forum apare tot timpul cu o ora mai devreme? Am crezut ca odata cu schibarea orei va aparea normal, dar vad ca nu. E dupa alta tara?
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
irinabungau spune:
Neatza mamici si bebici,
Eu nu am reusit sa o adaptez pe Ioana la noua ora, asa ca ieri s-a culcat la 7,30!!!! Iar de la 6,30 de dimineatza este cu ochii pe peretzi si se frichineste!!!
Simona, este muuuult mai ieftin pe net!! Este 190 mii, iar tu cum stai in Bucuresti nu te costa nimic transportul!! Intra la bb tau (scriu asa ca altfel ma trag de urechi moderatorii)!! Eu de acolo cumpar cate 5 cutii o data si ceiutzul de fenicul si ceiutzul pentru mamicile care alapteaza)
Ioana, am vazut in sfarsit pozele lui giner-miu fara sa mi se blocheze calculatorul!! Este tare dragalas, ma bucur mult ca ne-am incuscrit!! Vad ca se tine bine cand sta pe burtica!!! Ioana a mea cum o pun pe burta se munceste ea cat se munceste dupa care da semnale ca nu mai vrea sa trebuie s-o intorc... Nu stiu cum s-o obisnuiesc sa stea si pe burtica, eu o tot pun de 2-3 ori pe burta in fiecare zi.
Chiar, Gabi, ce mai faci ca nu te-am mai vazut prin zona???? Sper ca sunteti bine!!!
Pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
caterina71 spune:
Neatza fetelor
Multumesc frumos de urari. Sa fim sanatoase cu toatele si sotii nostri, pentru a ne creste frumos copiii!
Simona, noi il stiam pe Mario, ca am vizionat pozele cu voi, dar trebuia sa vada si baiatul fata sa vada daca-i place... Fata l-a placut, ca altfel nu te intrebam.
Urmeaza sa scanez si eu cateva poze de la botez, si sa le fac si pe cele de ieri. Cum avem noutati, le punem pe net ca sa ne vedeti si pe noi cum crestem.
Fetelor, nu stiu ce sa mai fac cu mesele de noaptea... Ziua suge fata la 5-6 ore, iar noaptea tot la 3-4 ore. De fapt sta 4 ore dupa ultimul supt de seara, iar dupa asta tot la 3 ore cere papa. Oare cat sa mai dureze, mai ales ca citesc ca bebeii vostri mananca unii doar seara si dorm pana dimineata?
poze cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cati_bordei/my_photos
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
acusor spune:
Neata fetelor!
In sfarsit, mai reusesc si eu sa intru sa mai scriu.
Monica, multa sanatate sotului tau! Refacere rapida!
Ieri speram ca bebele meu o sa adoarma pe la ora 10.30 dupa ora noua. Da' n-a tinut cont de schimbare. Tot la 11 a adormit. Ziua nu prea reusesc sa-l fac sa doarma. Bine ca doarme noaptea pana pe la 6.30-7.
Voi cum faceti cu sucurile? Le dati pe razatoare sau folositi storcatorul de fructe? Eu am robot dar m-am tot gandit ca lama este de metal si oxideaza. Pe de alta parte, pe razatoare nu mai mi se pare foarte igienic. Dupa ce rad morocovul, folosesc un tifon ca sa scot sucul. Cum e mai bine?
Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
corbioana spune:
Neatza tuturor! eu am avut o noapte cam naspa ....m-a apucat pe la 11 o durere de masea de am crezut ca nasc natural....neeeneeee crunta azi musai incep sa caut un dentist ca e jale nu mi-a trecut nici cu algocalmin abia cu un nurofen si ca am adomrit asa in durere pana la urma.. Una peste alta mi-a mai fost si Andrei fornait nici nu stiu ce sa-i mai fac pt ca la curata nasucul nu vad nimic si de fapty el ii are acolo si eu ma chinui si il chinui si pe el micul...cu ser si pompita si degeaba...fornaie si mi-e teama sa nu fi racit cumva desi nu vad unde.
Simona multumim frumos si voua sa va traiasca Mario scumpic! EEii Andrei ar vrea el sa tina orice ii bagam in gurita dar nu-l las desigur singurel nu inca Dar tre sa puna si el mana acolo ca altfel nu se simte bine ;)
Irina ma bucur ca in sfarsit ai vazut pozele cu Andrei si iti place de ginerele tau Andrei in prima luna dormea perfect pe burtica, apoi spre 3 luni nu prea mai voia sa stea si acum ne reobisnuim incercam si noi iar zilnic mai face scandal iar mai incercam. Insa de tinut capul acum il tine super, de fapt de mai demult.
Acusor eu folosesc storcatorul de fructe si legume pt suculet si spal toate bucatelel alea la fiecare utilizare e greu dar asta e...
O zi buna la toate ...eu ma duc la cumparat spary nazal pt Andrei si in cautare de dentist...
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Albinutzza spune:
Neazta fetele...scriu rpd ca Luca da semne de trezire
CATI , sa-mi fie rusine ca am uitat, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ALexandra si de familie, si sa fiti fericiti impreuna, si sa nu uiti sa ma anunti cand incepeti pt al 2 lea
Monica, multa sanatate sotzului , refacere cat mai buna, rapida nu pot spune, ca mai bine mai incet si bine. Stiu cum e si eu urasc spitalele din acelasi motiv
Simona, imi cer scuze ..eram zombi Ma bcur sa aud ca e o zi buna, ziua de 7 iulie, vom aveam aman2 de sarbatorit. Mario seamana cu Luca, stii ca ti-am zis o data ca am avut un unchi care il chema Mario si la care am tinut enorm, era un om deosebit Cum se impletesc anumite chestii
Anis, Dede, asteptam impresii si pozeeeee
Am o problema cu Luca nu vrea sa manance. Mananca dimineazta foarte bine, apoi peste zi, cand vreau sa-i dau, impinge cu limba tetina, se joaca cu ea, rade la noi, e foarte vioi de altfel, nu are febra, face kk normal. Dr a zis ca daca bnu e foame sa nu-l fortam, dar mi se pare aiurea sa manance la 12, si apoi la 8 seara Daca il adormi si e ametit asha de somn, nu profund, il pacalesc si mananca tot. Intre mese are sucul si mai bea ceai uneori. De-asta e ciudat, adek adormit papa Ma gandeam de azi, sa scot o masa de lapte si sa-i dau numa usc. El papa cam 150ml, de suc de portocale cu mar. Se poate satura numai din suc??? Adek asta sa fie o masa!?!?!?
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
Katink spune:
Buna dimienata!
CATI, la multi ani cu sananate, fericire si noroc alaturi de familia ta!!!
Monica, multa sananate sotului tau!
Noi nu am avut pb cu schimbarea orei, tot la 21.00 a adormit si s-a trezit la 2.10 si la 6.10 apoi a mai adormit pe la 7.00 si s-a trezit la 8.00 si de atunci imi vb intr-una...
Azi am si eu programare la stomatolog... ca nu am mai fost de 6 luni si trebuie sa imi curat dintii ca altceva nu cred sa fie de facut ca nu ma doare nimica... dar mai stii ce gaseste...
Sper sa stea cumintica Emma cat imi face mie consultul si sa nu sperie pacientii
O saptamana buna va dorim!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Tia spune:
Monica, bine ca s-a terminat totul. Refacere usoara sotului tau!
Si noi o sa incepem sucurile si ma intereseaza cum procedati voi. Care este cel mai bun moment pentru inceput? Dimineata? Intre mese? Sucul se face din morcovi cruzi sau fierti? Noi avem pe schema de alimentatie dupa sucul de morcovi si mere, fainos de orez sau porumb. Dar am vazut ca alti pediatri recomanda intai legumele si fructele pasate inaintea fainosului de orez/ porumb. Voi cum procedati?
Am mai pus cateva poze cu gaza noastra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tzia1968/album?.dir=/151f&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
pupici si o zi buna
Alexandru (14 iulie 2005)