Nume ciudate (2)
Raspunsuri - Pagina 8
osna spune:
eu am doi vecini cu nume interesante in romania:BAGI FOSTA si ION ION.
pe mine ma cheama SVETLANA si o vecina tiganca a vrut sa-si boteze fetita dupa mine si i-a pus SFECLANA ca de cate ori imi amintesc ma bufneste rasul.
15
nanadana spune:
am ras ,pina cind mi_a amintit ca aveam o vecina care o chema numele de familie Facalet![]()
poze
Simo74 spune:
La un moment dat mi s-a stricat masina si am fost indrumata catre seful unui renumit service pe care-l chema PIZDEA
. Normal ca am ajuns acolo si ma interesam de Domnul Sef de Service, ca mi-era nu stiu cum sa-l strig pe nume
alayna spune:
quote:
Originally posted by Simo74
La un moment dat mi s-a stricat masina si am fost indrumata catre seful unui renumit service pe care-l chema PIZDEA.

Asta e cel mai tare.Poate era porecla.

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Happiness_4_us spune:
Ce parinte idiot trebuie sa fii, sa ai numele de familie Mos si sa-i pui copilului prenumele Craciun. Am ras cu lacrimi cand am vazut asa un buletin la servici la un client.
Nana Motoc
marinar spune:
Dupa ce am ras cu gura pana la urechi am venit si eu cu exemple. Am cunoscut un tip pe care-l chema ROZEL- nu am crezut pana nu am vazut buletinul. Cu ocazia asta am vazut ca pe mama-sa o chema FETITZA.
Si, ca sa nu vad paiul din ochiul altuia fara sa vad parul de la mine, spun ca numele meu de fam.- dupa casatorie- este BELEA (toata lumea pune accentul pe al doilea E).![]()
![]()
![]()
marinar
moko spune:
o perioasa din viatza am fost putin complexata de numele meu de familie - Manzana..pana am ajuns la facultate si la unul din cursuri am aflat ca etimologia numelui meu ar fi "mana de zana"si nu "manzat", "manz" sau mai stiu eu cum.....si am fost foarte mandra si incantata..
Partea amuzanta este ca la toamna ma casatoresc si-mi voi schimba numele in Stafiescu - in conditiile in care provin dintr-o familie de preoti 

daca n-ar fi de plans, ar fi de ras!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze
mihaela amalia spune:
La scoala unde lucreaza matusa mea (bibliotecara), pe directoare o cheama Cerbu si pe secretara Caprioara.![]()
Si mai suna cate cineva si intreaba:
-Doamna Cerbu???
-Nu, d-na Caprioara! (sau invers, depinde de situatie)
Si ramane omul perplex, ca nu stie care e situatia, crede ca isi bate joc.
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
SITE AMALIA 
Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.
charleese spune:

am ras de mi-au dat lacrimile
sa va spun si eu
mama lucreaza la spital si odata avea internati doi tiganusi cu numele de familie LINGURAR, la noi e destul de intalnit, nu mai provoaca nu stiu ce reactii.dar faza tare era ca pe micuti ii chema MALBORO SI AMBASADOR iar pe mamica PAMELA
altele....un bun prieten al parintilor mei dr.VASILE BELIBOU are o ferma de strutzi in arges
-pe bunica o chema dupa numele de fata SPANU dar niciodata nu mi s-a parut hazliu...o fi obisnuinta
si zicea cineva mai sus de BOGDAN COPIL.si eu cunoscunul elev si acum student in bucuresti doar ca e de la mine din Zalau
in orice caz ...prinde foarte bine cate un subiect din asta

Proverbe brasilien:"L'amour est aveugle, il faut donc toucher"
Gogolos spune:
![]()
In facultate aveam o colega pe nume Sula Paraschiva (s-a maritat in primul an si noi radeam ca s-a casatorit numai sa isi schimbe numele, ca pana si pe profi ii pufnea rasul cand faceau prezenta
)
In generala am avut o colega Elie Sue Antoaneta (parintii mari fani Dallas, dupa cum se vede
) iar in liceu un coleg Decebal Traian Horea (toate nume mici, parinti probabil mari patrioti
). In facultate am avut o profa Mutu (de fapt cu th) si toata lumea ii zicea Muta
Colegi de la lucru: Gutza, Buda, Dopu si domnul Joacabine!