Nume ciudate (2)
Raspunsuri - Pagina 9
svety spune:
OSNA, pardoxal si pe mine ma cheama Svetlana, si o tiganca si-a botezat progenitura dupa numele meu, tot stalcit, Sfecliana. Nici nu stia sa zica bine, i-a zis asistentei"Ca pe fata aia"!!!!! Trebuie sa ne cunoastem!
M-ati terminat cu numele astea! Iaca si eu: am in bloc mare prof, la propriu, si consilier la primarie GAINA. Era afurist ca prof si niste copii i-au scris cu vopsea pe masina Cotet.
Bunica-mea cand a venit in Romania a stat in gazda la Bucuresti, la familia CIORAP si CINCIBANI.
mami
de dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz![]()
Siminaf spune:
Apropo de Gaina, era o prim-secretara de partid intr-un anumit oras mic de provincie, pe care o chema Gainusha!!! 

De fapt, cred ca tot asa o cheama si acum... ![]()
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
corinadana spune:
Pai si ala de la Prima TV e gainusa!!!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
Siminaf spune:
Corina, ai dreptate, dar am uitat de el. Eu mi-am amintit doar de "tovarasa Gainusa"... Deh, sechele din copilarie... ![]()
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
anya spune:
Eu lucrez la o firma...cu o baza de date mare. Asa ca am vazut la nume... Sa va dau exemple:
Bardigau Romgetdacus (romani_geti_daci)
Kamalena (de la Karl Marx si Lenin)
Napoleon Bonaparte
Televizor
aveam o lista pe undeva... o caut si va mai scriu
SunSmile spune:
Mdah...
Cunosc o asistenta(universitara) pe care o cheama Modesta Gaina. So....dupa ce ca era 'modesta' din nastere, a mai adoptat si numele sotului.
Iar de-a lungul timpului, am cunoscut tot felul de oameni cu tot felul de nume. Din amintiri: Fam. Bulanescu, Fam.Ciorba, Fam. Coa.elungi(e pe bune...locuiesc in Bacau)
..etc
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
micaels spune:
Cand eram mica aveam o dambla sa repet la nesfarsit numele nasilor mei... dragii de ei
si sa ma prapadesc de ras: Tarhoaca (cu a din a). Ai mei credeau ca am ceva...
Unul din jucatorii adusi in acest campionat de fotbal la Steaua, este un baietel cu numele Ochirosii. Nu m-am putut abtine sa privesc atent spre ochii lui cand a aparut la tv.
Prietena mea cea mai buna din copilarie se numea (probabil intre timp s-a casatorit) Balauru (nearticulat). Alti colegi de scoala: Buzatu, Boieru, Briceag, Ciubota Florenta.
Numai bine!
Naty spune:
Am ras de am lesinat!
Barbatu-miu lucreaza cu unul, comisar Soreata Jarcalete.
Tot barbatu-miu are un nepot Chirc Duglas (scris asa) - prenume.
Ieri am auzit de Malin Malinescu.
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
O cunostinta are 2 copii, cu prenumele Andra Andreea si Dan Daniel - cata inspiratie!
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Ana68 spune:
Nu m-am putu abtine si dau si io iama prin subiect....Mai de ras,mai de plans...astea-s numele si vrei nu vrei...il porti .
Sa va spun si io: numele meu de dinainte de casatorie era Secuiu.Imi amintesc ca am avut ceva de furca cu colegii la scoala primara,mai ales prin clasele 5-6,cand s-a predat la istorie despre Mihai Viteazul si bataliile si despre secui....Si surorile mele s-au lovit,la randul lor,de aceeasi problema.
Apoi m-am casatorit si acum numele imi e Petenchea,unde t e tz de la tzap.De cate ori sunt intrebata cum ma numesc....e jale:aproape in 90% din cazuri trebuie sa silabisesc sau sa spun pe litere.Ca sa nu mai vorbesc de cazurile in care trebuie sa-mi spun numele pentru a fi scris.Cred ca pot numara pe degetele de la o mana persoanele care mi-au nimerit la scris ,din prima ,numele.
Imi amintesc de un prieten de al tatalui meu care se numea Tcaciuc...de abia reuseam sa ii rostesc numele.
O data am fost in spitalul judetean,in sectia de copilasi orfani si era acolo un baietel de romm...frumos ca un ingeras si plin de vioiciune....pe care il chema Pardalian...Saracutu!
Si ultima: doamna invatatoare a baiatului meu are numele de familie Tenie...In cei trei ani de scoala parcursi deja de fiu-miu alaturi de ea,niciodata nu am reusit sa ii spun dna Tenie,ci numai dna invatatoare sau pe numele mic,dna Otilia.Parca mmi-e olecuta asa...oarecum.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana