Nume ciudate (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

OSNA, pardoxal si pe mine ma cheama Svetlana, si o tiganca si-a botezat progenitura dupa numele meu, tot stalcit, Sfecliana. Nici nu stia sa zica bine, i-a zis asistentei"Ca pe fata aia"!!!!! Trebuie sa ne cunoastem!

M-ati terminat cu numele astea! Iaca si eu: am in bloc mare prof, la propriu, si consilier la primarie GAINA. Era afurist ca prof si niste copii i-au scris cu vopsea pe masina Cotet.

Bunica-mea cand a venit in Romania a stat in gazda la Bucuresti, la familia CIORAP si CINCIBANI.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Apropo de Gaina, era o prim-secretara de partid intr-un anumit oras mic de provincie, pe care o chema Gainusha!!!
De fapt, cred ca tot asa o cheama si acum...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pai si ala de la Prima TV e gainusa!!!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Corina, ai dreptate, dar am uitat de el. Eu mi-am amintit doar de "tovarasa Gainusa"... Deh, sechele din copilarie...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu lucrez la o firma...cu o baza de date mare. Asa ca am vazut la nume... Sa va dau exemple:

Bardigau Romgetdacus (romani_geti_daci)
Kamalena (de la Karl Marx si Lenin)
Napoleon Bonaparte
Televizor

aveam o lista pe undeva... o caut si va mai scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mdah...
Cunosc o asistenta(universitara) pe care o cheama Modesta Gaina. So....dupa ce ca era 'modesta' din nastere, a mai adoptat si numele sotului.
Iar de-a lungul timpului, am cunoscut tot felul de oameni cu tot felul de nume. Din amintiri: Fam. Bulanescu, Fam.Ciorba, Fam. Coa.elungi(e pe bune...locuiesc in Bacau)..etc

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaels spune:

Cand eram mica aveam o dambla sa repet la nesfarsit numele nasilor mei... dragii de ei si sa ma prapadesc de ras: Tarhoaca (cu a din a). Ai mei credeau ca am ceva...
Unul din jucatorii adusi in acest campionat de fotbal la Steaua, este un baietel cu numele Ochirosii. Nu m-am putut abtine sa privesc atent spre ochii lui cand a aparut la tv.
Prietena mea cea mai buna din copilarie se numea (probabil intre timp s-a casatorit) Balauru (nearticulat). Alti colegi de scoala: Buzatu, Boieru, Briceag, Ciubota Florenta.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am ras de am lesinat!

Barbatu-miu lucreaza cu unul, comisar Soreata Jarcalete.
Tot barbatu-miu are un nepot Chirc Duglas (scris asa) - prenume.

Ieri am auzit de Malin Malinescu.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

O cunostinta are 2 copii, cu prenumele Andra Andreea si Dan Daniel - cata inspiratie!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nu m-am putu abtine si dau si io iama prin subiect....Mai de ras,mai de plans...astea-s numele si vrei nu vrei...il porti .
Sa va spun si io: numele meu de dinainte de casatorie era Secuiu.Imi amintesc ca am avut ceva de furca cu colegii la scoala primara,mai ales prin clasele 5-6,cand s-a predat la istorie despre Mihai Viteazul si bataliile si despre secui....Si surorile mele s-au lovit,la randul lor,de aceeasi problema.
Apoi m-am casatorit si acum numele imi e Petenchea,unde t e tz de la tzap.De cate ori sunt intrebata cum ma numesc....e jale:aproape in 90% din cazuri trebuie sa silabisesc sau sa spun pe litere.Ca sa nu mai vorbesc de cazurile in care trebuie sa-mi spun numele pentru a fi scris.Cred ca pot numara pe degetele de la o mana persoanele care mi-au nimerit la scris ,din prima ,numele.
Imi amintesc de un prieten de al tatalui meu care se numea Tcaciuc...de abia reuseam sa ii rostesc numele.
O data am fost in spitalul judetean,in sectia de copilasi orfani si era acolo un baietel de romm...frumos ca un ingeras si plin de vioiciune....pe care il chema Pardalian...Saracutu!
Si ultima: doamna invatatoare a baiatului meu are numele de familie Tenie...In cei trei ani de scoala parcursi deja de fiu-miu alaturi de ea,niciodata nu am reusit sa ii spun dna Tenie,ci numai dna invatatoare sau pe numele mic,dna Otilia.Parca mmi-e olecuta asa...oarecum.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput