Nume ciudate (2)
Raspunsuri - Pagina 7
ManyHope spune:
Da de a lu Prijneala ati auzit ?? Pe ai lu Bobilica ii stiti?? Nici pe a lu Bujnila ?? Maaaai, da din ce sat suntetzi ?! ![]()
mariamunteanu spune:
Pe mama unui prieten o cheama Ghena (prenumele). De tiganul Glont (t de la tzap) Mondialu ati auzit ?
impreuna spune:
Azi i-am vazut la TV pe mama Mercedesa si tatal Medalion care isi cautau fata Stralucirea disparuta de acasa.
Necaz mare la casa omului, da cand am auzit numele am zis sa mai adaug cateva in lista ![]()
Flavia (sotie si mamica fericita)
canuta-om-sucit spune:
Pe decanul Facultatii de Stiinte Politice si Administrative din Cluj il cheama Baba.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
corinadana spune:
quote:
Originally posted by canuta-om-sucit
Pe decanul Facultatii de Stiinte Politice si Administrative din Cluj il cheama Baba.Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.
Dar de Corneliu Baba ai auzit?!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
anca2207 spune:
Vin si eu cu doua: la serviciu aveam o domnisoara CORCODEL CASTELLINA, si ca sa dau si un exemplu de minoritari, mergeam pe strada si aud o tiganca strigind puradelu' care alerga prin zona in "pardonu" gol "Sandokane....vinoooo ma la mama".
anca2207 spune:
N-a spus nimeni nimic de numele la moda, de care gem oficiile de satre civila gen: Jose Armando, Marimar, Thalia, etc.
Si culmea e ca nu sint numai minoritari care-si injura nou-nascutii, sint si o gramada de romani sadea, mari telenovelisti.