Nume ciudate (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

La liceu aveam un tip care avea urmatorul nume:
Marian Lepadat, Marian-numele de familie, Lepadat-prenumele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Pe o vecina de a sotului meu o chema POCITANIE ALEXANDRA, ulterior l-a schimbat.
Dar de DIAFROZA ati auzit ? sau ROZICA?

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

in liceu am avut o colega pe nume Galeata Carla.La asa nume de familie...Carla se potriveste ca nuca in perete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si eu m-am stricat de ras, chiar aveam nevoie de asa ceva:
La noi la birou e balamuc cu clientii, ca zilnic vad cate un nume cel putin ciudat.
Pe locul 1 raman totusi toate familiile cu numele SPERMEZAN, din zona Campia Turzii, care veneau claie la noi inainte sa se care la munca in Spania.
Un alt client, sper ca nu citeste pe aici, cu nume absolut bestial este: UNCHIASU AUGUSTIN FILARET (unchiashu, desigur) :))Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Inca un client de azi: PIZDULEA TUDOREL .... am crezut ca lesin cat m-am abtinut sa nu rad, bietul om. Si are si vreo 28 de ani.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17

Aveam o colega (sper sa nu se supere ca ii zic povestea!!) care ne-a povestit ca ii era sortit sa se numeasca Carmen Sanseverina (mama ei citea nush ce roman de capa si spada cu o contesa Sanseverina…) noroc ca tatal colegei s-a imbatat si la primarie nu si-a amintit decit de carmen… Tipa (super simpatica dealtfel) s-a maritat cu un Afanitzei… va dati seama ca ar fi putut s-o cheme Sanseverina Afanitzei???

mi-ai adus aminte: mama imi spunea ca ar fi vrut mult sa ma cheme Amalasunta Teodolinda... tot din carti, Doamne bine ca m-ai pazit!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

dar de familia Fotache ati auzit?
am cunoscut pe cineva,,, de mult ,,, care de cate ori trebuia sa se prezinte isi lua foaia si stiloul si-si scria numele... nu prea-i venea sa-l pronunte!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Da' de ce nu-si schimba dom'le numele astea caraghioase ?
Decat sa traiesti toata viata complexat de numele tau mai bine schimbi o litera - doua acolo unde se poate sau schimbi tot numele daca e nevoie.
Cum sa te prezinti dl. Pizdulea ?! Sau cum se prezinta sotia d-lui ?
Ce chin la scoala pentru saracii lor copii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Salutari tuturor!

Subiectul acesta e unul din cele mai reusite, mereu revin la el cu placere.

Nu prea mi-au sarit in ochi nume ciudate, printre cunoscuti, poate doar Palas Bradut (e adevarat ca doar am vazut scris acest nume, fara diacritice, dar oricum as citi, tot mi se pare cel putin simpatic).

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.
Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Mi-am adus aminte de D-soara BUDICA, casatorita cu D-nul BUDAI
SUPERFAIN subiectul
Astept prospaturi

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput