Nume ciudate (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Bianca_C79 spune:
Mai fete....mor de ras aici..desi nu ar trebui pentru ca pe mine ma cheama Capra.....oricat am incercat sa il conving pe sotul meu sa ia el numele meu la casatorie...nicicum nu a vrut....Noroc ca nu locuiesc in Romania....ca nu stiu cum as fi cu numele asta...Oh si aici in America am avut o colega...Cotton Candy.....Nice nu?
mama lui Licurici spune:
quote:
Originally posted by osna
[
pe mine ma cheama SVETLANA si o vecina tiganca a vrut sa-si boteze fetita dupa mine si i-a pus SFECLANA ca de cate ori imi amintesc ma bufneste rasul.15
SUPEEEER TAAARE!
giulia71 spune:
...am avut un client la cuponiada aia din '95-96 si-l chema Shotaie!
cum frate sa te cheme Shotaie!!!
si inca un coleg Pomana...
si un prof la Facultate Merealbe!
Nashpa!
Sa auzim de bine ;)
giulia71 spune:

m-am pishat pe mine de ras...
Mi-am mai amintit unu , suna telefonu si cauta cineva pe un domn Victor Curulici...
Sa auzim de bine ;)
oanaiasi spune:
quote:
Originally posted by PITI
DAR DE SARFUTE IOANA CE ZICETI? OARE S-ARSAU NU?

Oana
oanaiasi spune:
La noi la firma este uin angajat care se numeste Mesteru Manole
; mai avem un client Ochiros; aaaaaaa si un alt angajat Joacabine![]()
Oana ![]()
M&M spune:
...in generala aveam 2 colegi care erau veri , pe unul il chema MIhai MIhai si pe celalalt George George!!!!
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie 
aiska spune:
Ce ris am mai tras citind mesajele voastre!

Aveam un coleg de generala al carui tata se numea Iancu Jianu.
Imi aduc aminte si de o vecina de bloc Mioara Ciobanu.
Romanii ca romanii, insa nici cu finlandezii nu mi-e rusine.
Puteti sa credeti ca aici se dau prenume cum ar fi:
la fete:Albastrica(Sinikka),Poveste(Satu),Legenda(Taru),Nor(Pilvi),Iernica(Talvikki-de la iarna),Cereala(Vilja),Saga(povestirile nordice),Margaritar(Kielo)si altele tot asa traznite...
la baieti:Cistig(Voitto),Valoare(Arvo),Pretios(Aarre),Fericire(Onni)
nume de familie:Apadeizvor(Lahdenvesi),Ascunsea(Piilonen),Malu(Rantala),Unda(nearticulat = Laine),Cap(geografic-Niemi) etc
Sabina
10+
mamica lui Aleksi Joel 
crangutalil spune:
Am ras cu lacrimi...Sa va zic si eu un nume, al profului meu de muzica din generala..Căpeneață Ion.Si cand s+a nascut fiu+su i+a pus numele Căpeneață Leonard Ion. Ce ziceti?Numele de famile nu-l alegi, asta e, dar sa mai pui si un prenume la fel de naspa si mie mi se pare aiurea.
crangutalil spune:
si mi-am mai adus aminte...Avea frate/meu un coleg , baiat, pe care il chema Popescu Carmen.Era disperat, se ruga de secretare sa scrie in catalog in paranteza ca e baiat, ca toata lumea zicea ca trebe sa fie o fata, nu el, ca se da drept altcineva.Ce naiba, oare parintii aia nu s-au gandit ca totusi au un baiat, nu o fata,oricat si-ar fi dorit asta?

SAU NU?