Nume ciudate (2)
Raspunsuri - Pagina 13
danita spune:
dar de numele DOLAR ce ziceti ? cat de curand o sa auzim de EURO sau alte monede;)
BeBelusca
Elise spune:
quote:
Originally posted by danita
dar de numele DOLAR ce ziceti ? cat de curand o sa auzim de EURO sau alte monede;)
BeBelusca
depinde cu ce se asociaza...daca numele de familie e "Cent", probabil merge!
Elise
ancasilv spune:
Hey...aveam o colega de servici pe care o chema Buca...si era terorizata la telefon de un pustan care suna (noaptea, bineinteles) si o intreba: Domnul Buca este acasa? Da. Doamna Buca este acasa? DA. Ah, ce ma bucur ca e tot
acasa!!!
Muream de ris cind o auzeam, iar ea saraca era un car de nervi. A si trebuit sa isi schimbe nr de telefon din cauza asta!!!
Din aceeasi categorie: Borcan, Miner, Cascaval,Paris ( toate nume de familie)...
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...
andrruzza spune:
Am vazut mai demult la stirile de la ora 17...o tiganca tocmai ce nascuse si tot auzind in spital placenta in sus, placenta in jos...i-a pus fetei numele Placenta :)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mara03 spune:
hai sa va zic si eu un nume ciudat (de familie evident), care mi-a venit primul in cap cand am vazut subiectul: hopulele 
aelita spune:
quote:
Originally posted by danita
BeBelusca
Exista Euro ! Daca nu era gluma , aparuse la tv , gen ala cu Google .
georgi75 spune:
Aoleeeu.Aveam o listaaaa...Stati sa inceapa scoala si va aduc noutati.
Pana una alta, ce-mi aduc aminte:
-aveam o colega de liceu Shaptelei Daniela
-aveam o vecina Gaină.Culmea e ca inainte de casatorie se numea Cioc![]()
-tatal fostei colege de banca Săndulescu Duminică
-o tigancusa de vreo 12 ani (numa' buna de maritat dupa cum zicea unchiul ei) Carabina 
- o fosta colega de facultate a sotului meu Iosug
![]()
- o fosta colega de liceu Artemiza si alta de generalaPortofina
- si io, care m-am maritat cu Arici si ce-or rade elevii de mine pe la scoalaaaaa
.Da' altul mai bun nu puteam gasi.Si nici n-a vrut sa-si schimbe numele dupa al meu.Ca io am incercat...
si revin ca mai am...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani) POZE
Alynutza spune:
Matusa mea avea o colega de servici pe care o chema Mioara Ciobanel. S-a maritat si-a devenit Mioara Purice ![]()
In scoala am avut colegi cu nume ciudate: Garbaci (cu a ca in Romania), Paun, Gasca.
Cat despre nume de rromi, ce ziceti de Spermezan si Sibian (prenume)?
Nunta noastra
Pregatiri
de 15 iulie
mariana_1976 spune:
Ce bestial subiect!
In Romania aveam un vecin Radu Furiosu si un coleg de liceu Bradutz Padure.O cunostiinta a verisoarei mele se numea Liana Pandalie.
Da´ de Mihai Malaimare mai tineti minte?![]()
Off topic: unde as putea gasi liste cu prenume de calugari romani? Stie cineva?
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

SAU NU?