Nume ciudate (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Ana-Maria21 spune:
Am si eu un nume de familie...mi se face si rusine sa-l scriu.
Eram la primarie la nunta unchiului meu:Domule Pruteanu o iei in casatorie pe Doamna Flocineea?
Am inceput toti sa radem,inclusiv primarul...nu mai puteam.Pe cuvant ca asta era numele ei...sau in orice caz ceva care te face sa te gandesti la.....
Ana-Maria21 spune:
Stau si ma gandesc ce o fi in mintea unora de isi numesc copii...Alexandru Alexandra...sau Ion Ion....da-o incolo de treaba.
Ana-Maria21 spune:
Am avut unul un scoala generala pe care il chema Ciocarlan(cu a^ din a).
Sa va spun cum in cheama pe fratele meu?Da sa nu radeti...mie imi place la nebunie.Il cheama Corado(cand era mami insarcinata era filmul Caracatita si i-a placut forarte mult personajul principal)![]()
bmagdaro spune:
Am si eu o prietena care se numeste Ciocan si dupa divort a revenit la numele de fata...Potop, ceva de genul din lac in ....
daphnyie spune:
Avem doua cunostinte, unul se numeste Cascaval si unul Soarece.
Nu se cunosc intre ei, dar o sa le facem cunostinta si cel mai bucuros cred ca va fi dl. Soarece ... ![]()
elena_oona spune:
Am avut si eu un coleg il chema:BUBOI Calin.Si o profesoara :MUTU.
Stiu si un barbat il cheama ILEANA (nume de famile) vasile.
Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
elena_oona spune:
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
Am si eu un nume de familie...mi se face si rusine sa-l scriu.
Eram la primarie la nunta unchiului meu:Domule Pruteanu o iei in casatorie pe Doamna Flocineea?

Asta e tare.............!!!!!!!!
Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
corap spune:
:) dl. Doamna, casatorit, of course, cu dna Doamna si avand o fiica - dra doamna
cu dl. doamna vorbeam frecvent la telefon, conversatie bla-bla... ce face doamna doamna?
am o matusa pe care o cheama SICUTZA (nume mic) 
c & andrei-ardei 
14 noiembrie 2005
Elise spune:
pe mine ma distreaza cel mai mult combinatiile "rustice" cu diverse nume cosmopolite gen Ghitza Annunciatta, sau Cotoi Josephine... trebe sa ai mare pica pe copilul ala sa-l "potcovesti" asha.
Elise
Happiness_4_us spune:
Dar de Bostan Napoleon ce ziceti?
Am murit de ras cand am avut un client cu numele asta!

Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."