Nume ciudate (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Catrinel_17 spune:
Aveam o colega (sper sa nu se supere ca ii zic povestea!!) care ne-a povestit ca ii era sortit sa se numeasca Carmen Sanseverina (mama ei citea nush ce roman de capa si spada cu o contesa Sanseverina
) noroc ca tatal colegei s-a imbatat si la primarie nu si-a amintit decit de carmen
Tipa (super simpatica dealtfel) s-a maritat cu un Afanitzei
va dati seama ca ar fi putut s-o cheme Sanseverina Afanitzei???
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
AdelaP spune:
Client cu numele Paris, nu-i nimic. Eu am sotz cu prenumele Paris.(Legenda din Troia)Mi-au trebuit "n" ani ca sa ma obisnuiesc cu asta. Toata lumea intelege Marius si daca prin minune pricepe din prima pune accentul pe "i".(capitala Frantei) Prin urmare sotul meu se prezinta "Paris cu accent pe a". Ciudat mi se pare ca in ultima vreme intalnesc tot mai des prenumele asta...dar la fete.![]()
daniela_daneza spune:
Am doi clienti care au numele :Pasare si PASARICA ...ne-am amuzat copios in perioada gripei aviare ...pe seama lor...iar atunci cand trebuia sa ii sun evitam sa le pronunt numele ...le spuneam prenumele...
In liceu am avut 2 colegi cu numele de Maciuca si Negura ..
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
roxana1974 spune:
Io-i stiu pe Fam. Buca si Fam. Pruna! Numele de familie oricat de ciudat e, asta e, n-ai ce-i face, sau ma rog....nu prea... dar cand parinti inconstienti isi bat joc de copiii lor, punandu-le prenume tampite, asta e de neinteles.
camelia1 spune:
in scoala aveam o colega, de etnie rroma, pe care o chema VITRINA, si acum ma intreb oare ce o fi in mintea parintilor cand isi boteaza copii?!?!?!

pentru nunta
noi
The big day
cius22 spune:
Moamaaa,ce-am mai ras...

Hai sa va spun si io...Mecanicul scolii in care lucrez se numeste Domnul Partzu(cu a ca la Romania).Nu pot niciodata sa-i spun pe nume.
Am avut o colega profesoara pe care o cheama M. Gaura si era necasatorita...va dati seama ce era in primele ore de curs atunci cand se prezenta: Domnisoara Gaura (nearticulat)...
Sotul meu are o cunostinta cu numele de familie Morcov si un amic cu prenumele Modest.
Am avut o colega de clasa pe care o chema Sasu si dupa casatorie a devenit Neamtzu.
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
daniella4 spune:
Avem in bloc o tanti D-na Cucu, tot profesoara (pensionara) si destul de sarita.
La facutate aveam o profa de mate pe nume Gaina, mai nostim e ca a venit si un asistent (la alta disciplina, din fericire) cu nemele de Cocosel Sandu. Va dati seama ce ne distram..
Daniella, mama lu' Alexis
manon spune:
...si alte coincidente amuzante: dl. pasare casatorit cu dra. potarniche...
auzit live intr-o rezerva a unui spital bucurestean:
- alo, domnul pasare?? sunt profesorul gaina....