Nume ciudate (2)
Raspunsuri - Pagina 16
capra cu trei iezi spune:
am avut o colega de liceu PUTZARU
si la servici am cunoscut un domn din tg mures (era ungur) dl Fm spus ca o cauta dl fodor![]()

revin (a sters fi-mea poanta)
pe domn il chema Futo (era ungur). si suna odata la telef, sa-i fac legatura la d-na director
, si cand i-am facut legatura i-am spus ca o cauta dl fodor![]()
stati ca mi-am mai adus aminte ceva: ce se mai amuza directoarea sa-l prezinte doamnelor : d-na x - d-nul Futo (bineinteles ca radea pe sub mustati)
@na spune:
Am ras cu lacrimi pana acum!
Cele mai ciudate nume pe care le-am intalnit pana acum au fost intr-un satuc de munte din jud. Prahova: Aritina, Argentina, Afil. Oamenii nu sunt tigani si acolo sunt nume frecvente.
Am o colega pe care o cheama Cosmeleata.
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by NinaB
berbece (nume fam) oitza (prenume)...si nu e tziganca
Glumita, mai mult sau mai putin ontopic.
Un domn suna la usa unui apartament. Iese o doamna.
<<Buna ziua>> zice el <<îl caut pe domnul Mielu.>>
<<Aici nu locuieste nici un domn Mielu. Aici locuieste familia Berbecu.>>
<<Sigur el e! Nu l-am mai vazut de vreo 20 de ani.>>
tomecica spune:
Eu cunosc un caz real in care un mare om din tara noastra suna intr-o institutie iar cel de la capatul celalalt al firului ii spune cat se poate de normal:
- sa traiti , sunt , Stefancelmare ! cu cine vreti sa vorbiti???
A ramas omul masca.......chiar s-a suparat crezand ca se se fac glume..pana sa se convinga ca asa il chema pe respectivul , a mai sunat de cateva ori.
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
diana11 spune:
Am avut o colega de serviciu ce avea prenumele Polixenia.
Colegi de clasa ce aveau nume ca Bursuc, Gaina, Lungu, Purcel.
In scoala generala aveam in clasa 3 fete cu numele da Gaina si un baiat cu acelasi nume iar invatatorul tot timpul facea haz pe seama lor spunand ca gainile au cocos.
grati.ela spune:
Directorul unui liceu de pe langa Bucuresti: "domnul director Pepenel Randunel". Nu e gluma!
La Suceava prin anii 86 secretar cu probleme de invatamant era tovarasa Floarea Leustean...
oanabbb spune:
cunosc o domna FOAMETE GALINA.
plus ca este o fetita in blocul meu pe care o cheama FRONTERA.
si de JUAN CARLOS AMARIEI ce ziceti?